Οθόνη προβολής επιλογή

Reaction score
53
Καλησπέρα, θελω να αγοράσω μια καλή οθόνη προβολής, καθώς η οθόνη του άγγλου παρέδωσε πνεύμα και μια προσπάθεια που έκανα ήδη για αγορά φτηνής οθόνης έπεσε στο κενό. Συγκεκριμένα αγόρασα από hivilux.de μια ηλεκτρική 110' η οποία ήταν γεμάτη κυματισμούς (ευτυχώς είχα αγοράσει μέσω paypal και έτσι πήρα πίσω τα χρήματά μου). Οι επιλογές μου είναι μεταξύ της Kauber blue label, της Screenline MT244DHV και της Screenline WA244DHV, οι δυο πρώτες είναι tension και η τελευταία ηλεκτρική. Ποιά είναι η γνώμη σας ή οι προτάσεις σας?

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Καλησπέρα, θελω να αγοράσω μια καλή οθόνη προβολής, καθώς η οθόνη του άγγλου παρέδωσε πνεύμα και μια προσπάθεια που έκανα ήδη για αγορά φτηνής οθόνης έπεσε στο κενό. Συγκεκριμένα αγόρασα από hivilux.de μια ηλεκτρική 110' η οποία ήταν γεμάτη κυματισμούς (ευτυχώς είχα αγοράσει μέσω paypal και έτσι πήρα πίσω τα χρήματά μου). Οι επιλογές μου είναι μεταξύ της Kauber blue label, της Screenline MT244DHV και της Screenline WA244DHV, οι δυο πρώτες είναι tension και η τελευταία ηλεκτρική. Ποιά είναι η γνώμη σας ή οι προτάσεις σας?

Και οι δυο εταιρείς είναι καλές και ποιοτικές.
Τι προβολέα έχεις;

Αναφορικα με τις επιλογές σου
Kauber blue labe

τι πανί;
Available fabrics
Clear Vision
Gray Pro
Matt White Plus
White Ice

Screenline MT244DHV

τι πανί;

Reaction score
53
Καλησπέρα Μανώλη είμαστε και συνονόματοι. Έχω έναν jvc x35. Η kauber μάλλον εχει πανί clear vision και οι screenline έχουν homevision. Προτείνεις κάποιον άλλο συνδυασμό πανιού ή κάποιες άλλες οθόνες γυρω στο χιλιάρικο περίπου 110 ιντσες? Επίσης μεταξυ των δυο screenline θεωρεις οτι αυτη που δεν ειναι τενσιον υπολείπεται? Μετα την εμπειρία του hivilux. de φοβάμαι πολύ τα κύματα.

Μανώλης Κ.

Reaction score
2.065
Καλησπέρα Μανώλη είμαστε και συνονόματοι. Έχω έναν jvc x35. Η kauber μάλλον εχει πανί clear vision και οι screenline έχουν homevision. Προτείνεις κάποιον άλλο συνδυασμό πανιού ή κάποιες άλλες οθόνες γυρω στο χιλιάρικο περίπου 110 ιντσες? Επίσης μεταξυ των δυο screenline θεωρεις οτι αυτη που δεν ειναι τενσιον υπολείπεται? Μετα την εμπειρία του hivilux. de φοβάμαι πολύ τα κύματα.

Και οι δυο ειναι καλες εταιρίες και εαν δεν κανω λάθος έχουν και οι δυο εδω αντιπροσώπευση.
Το θεμα ειναι η τιμή που θα αγοράσεις.
Ο 35αρης σου έχει επάρκεια φωτεινότητας ή όχι; Θα τον αλλάξεις γρήγορα ή όχι; Ο χωρος είναι κανονικο δωματιο η dedicated.
Οι ερωτησεις μου αυτες εχουν να κανουν με το πανι.

Reaction score
53
Οντως και τα δύο πανια ειναι εγχώρια. Μετά την hivilux. de κατέληξα σε δύο συμπεράσματα, πρωτο στο οτι η φτήνια τρώει τον παρα και δεύτερο οτι οθονη καλο εινα να αγοράσει κανεις απο Ελλάδα. Ο 35αρης στα ματια μου εχει μια χαρά φως και δεν σκοπεύω να τον αντικαταστησω σύντομα. Το δωματιο ειναι όσο πιο dedicated γίνεται, σκουροχρωμο ταβανι και πλαινοι τοίχοι, χαλι στο πάτωμα. Το μη τενσιον της sceenline χωρις να ειναι φτηνό ειναι σχεδον 300 ευρω φθηνοτερο απο τα τενσιον. Αναρωτιεμαι λοιπον τι να επιλέξω.

Μανώλης Κ.

Reaction score
2.065
Οντως και τα δύο πανια ειναι εγχώρια. Μετά την hivilux. de κατέληξα σε δύο συμπεράσματα, πρωτο στο οτι η φτήνια τρώει τον παρα και δεύτερο οτι οθονη καλο εινα να αγοράσει κανεις απο Ελλάδα. Ο 35αρης στα ματια μου εχει μια χαρά φως και δεν σκοπεύω να τον αντικαταστησω σύντομα. Το δωματιο ειναι όσο πιο dedicated γίνεται, σκουροχρωμο ταβανι και πλαινοι τοίχοι, χαλι στο πάτωμα. Το μη τενσιον της sceenline χωρις να ειναι φτηνό ειναι σχεδον 300 ευρω φθηνοτερο απο τα τενσιον. Αναρωτιεμαι λοιπον τι να επιλέξω.

Tension

Reaction score
3
Σταθερή είναι αδύνατο να τοποθετηθεί στον χώρο.
Έχω μια οθόνη kauber 122 inches (tension) εδώ και περίπου 1.5 χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ανοιγοκλείνει σχεδόν καθημερινά και δεν υπάρχει ζάρα ούτε για δείγμα.
Μπορείς να παραμετροποιήσεις κατά την παραγγελία διάφορα πράγματα όπως:
-φορά αναδίπλωσης , για να αφήσεις κενό από το τοίχο αν το χρειάζεσαι.
-χρώμα πλαισίου.
-πόσα εκατοστά μαύρο drop χρειάζεσαι.
-Μηχανισμός και τηλεχειρισμός (υπάρχουν διάφορες επιλογές).

όταν την αγόρασα δεν υπήρχε η επιλογή για γκρι πανί , που τελικά μάλλον θα ήταν καλύτερο για τον χώρο μου (σαλόνι)
Γενικά δεν είχα βρει αρκετά reviews για αυτές τις οθόνες αλλά τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή. Τέλος η οθόνη έρχεται με 3 χρόνια εγγύηση για το πανί και 5 για το μηχανισμό , επίσης πολύ σημαντικό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani