Οθόνη προβολής με κόντρα πλακέ;

Reaction score
0
Θέλω κάτι οικονομικό για προβολή στις 100".

Αναρωτιέμαι αν ένα λευκό κόντρα πλακέ είναι καλή επιλογή.

Οι επιλογές μου είναι:
1) λευκό κόντρα πλακέ, που θα μου το κόψουν στις διαστάσεις που το θέλω.

2) όπως προηγουμένως, και να το βάψω με χρώμα για προβολή, νομίζω μου έχουν προτείνει της vongels ή κάπως έτσι.

3) Ένα πανί 100" με 65€ (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.140165)

Το πανί έχω ακούσει ότι ζαρώνει με τον χρόνο.
Τι προτείνετε;
Έχω τον Epson EMP-TW600

Reaction score
174
Υπάρχει και ύφασμα που λέγεται blackout για να κανεις σταθερή οθόνη με πολύ καλά -όπως λένε- αποτελέσματα.

Η γυψοσανίδα είναι επίσης καλή ως υλικό αλλά δεν ταιριάζουν οι διαστάσεις της, νομίζω έρχονται σε υψος έως 1 μετρο, ενώ αντίθετα το πλάτος τους είναι 3μ. άρα θα πρέπει να στοκάρεις 2 κομμάτια μεταξύ τους με αμφίβολλα αποτελέσματα στο σημείο της κόλλησης.

Για το κοντρα πλακέ νομίζω μείον είναι το μεγάλο βάρος του? Ή όχι? Δεν έχω ακούσει κανέναν να το χρησιμοποιεί πάντως και δεν ξέρω το λόγο, ίσως δεν βάφεται καλά και σκεβρώνει με τον καιρό?

Με 65 ε πάντως ότι πανί και να είναι μπορείς να το αλλάζεις κάθε 5-6 μήνες στη χειρότερη περίπτωση αν κάνει ζάρες. Βέβαια το βάλε βγάλε δεν είναι λύση, αλλά μάλλον θα έχεις και την καλύτερη εικόνα.

Και ο τοίχος είναι καλή λύση (κι εγώ σε τοίχο προβάλλω με τον 600ρη) αρκεί να γίνει καλό σπατουλάρισμα. Αλλοιώς ακτινοβολεί πολύ το φως του προβολέα προς όλες τις κατευθύνσεις με ποικίλα αποτελέσματα στην ποιότητα της εικόνας.

Reaction score
0
Απάντηση: Οθόνη προβολής με κόντρα πλακέ;

Γυψοσανίδα είναι η καλύτερη λύση !

Το φύλλο είναι 1000χ1500χ1,25 mm. Με ένα ωραίο τελάρο από πίσω με κρυφό φωτισμό θα είναι κούκλα !!!

Θα έφτιαχνα και εγώ μια αλλά έχω κρεμάσει από πίσω την LCD και δεν έχω χώρο. Θα την προτιμούρα πάντως από την ηλεκτρική Screenline Othello 110" που έχω.

Reaction score
0
Εννοούσα το πολύ λεπτό φύλλο κόντρα πλακέ, σαν αυτό που βάζουν πίσω στις ντουλάπες

Reaction score
4.736
Εννοούσα το πολύ λεπτό φύλλο κόντρα πλακέ, σαν αυτό που βάζουν πίσω στις ντουλάπες
Αυτό δεν είναι κόντρα πλακέ είναι ένα είδος συμπιεσμένου χάρτου και από όσο θυμάμαι είναι αρκετά γυαλιστερό. Ίσως χρειαστεί να το βάψεις με κάποια μπογιά ματ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης