Οικονομικό πικάπ

Reaction score
8.905
Απάντηση: Οικονομικό πικάπ

Για πικάπ ψάξε τις αγγελίες... τα μεταφορικά θα ανεβάσουν το κόστος άμα είναι απο εκτός...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ξέχασα... αυτό το έχει ένας γείτονας μου και είναι ξετρελαμένος....
Μήπως είναι και κουφός ?
Το μηχανάκι είναι μόνο για scratch σε disco

Reaction score
8.905

Μήπως είναι και κουφός ?
Το μηχανάκι είναι μόνο για scratch σε disco
Βλέπω έχεις κέφια σήμερα...:405:

Σε λίγο θα μας πεις ότι παίζει και στο ταβάνι...

Reaction score
1

Ξεκινά από το πλήθος βινυλίων της δισκοθήκης του και την εκτίμηση ως προς τη μελοντική της εξέλιξη και χρήση.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το πιό επιτυχημένο ΄΄κελεπούρι΄΄ θα είναι να υπερνικά την όποια έξη και τις παροτρύνσεις γνωστών,ώστε να μην προβαίνει σε κόπο κι έξοδα που θα ήταν χρησιμότερα γι άλλους τομείς ενός συστήματος.
:111: ξερω ποιος ειναι ο Bhutiaς

:622:

Reaction score
2.248

Μάλλον εκεί στην stanton όταν τους είπανε ότι οι straight arm shape είναι καλοί αυτοί άλλο κατάλαβαν.....

Reaction score
1.127

Να γράψω κι εγώ με τη σειρά μου οτί κάποτε είχα ένα stanton t60 και μετα από 2 μήνες και ελάχιστη χρήση άρχισε να χάνει στροφές.Δεν θα το πρότεινα για κανένα λόγο.Αντιθέτως ένα dual - project(εγώ έχω dual 20ετιας) μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο.Θα βρεις στις αγγελίες και το ''ζητείται'' είναι πολύ καλή ιδέα γιατί θα έχεις αρκετές προτάσεις και επιλογές.καλή αναζήτηση...

Reaction score
1.549

σαν πρωην κατοχος dual 701 τα προτεινω ανεπιφυλακτα!!! ( τα καλα μοντελα )

Reaction score
1.127

κι εγώ ως κάτοχος ενός cs 503.2 audiophile concept που το πήρα για πλάκα και έπαθα πλάκα:107:
συστήνω dual.επίσης θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στα καινούρια dual τα οποία βγαίνουν και με ενσωματωμένο phono stage,ειναι made in germany και δε νομιζω να είναι πολύ επάνω από τα 200 ευρώ που έχεις ως όριο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.305
Με €200 πήραμε από τις αγγελίες εδώ για τον κουμπάρο μου ένα dual 505-4 και είναι super για τα λεφτά του...

Reaction score
4

επίσης θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στα καινούρια dual τα οποία βγαίνουν και με ενσωματωμένο phono stage,ειναι made in germany και δε νομιζω να είναι πολύ επάνω από τα 200 ευρώ που έχεις ως όριο.
Ποια ειναι η ιστοσελιδα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης