Οικονομικό Sub

Reaction score
8
οι προδιαγραφες ειναι γενικος μπουσουλας και μην τις παιρνεις τοις μετρητοις.
Το σπουδαιοτερο σε ενα υπογουφερ ειναι κατα σειρα
1ον η διαμετρος του κωνου του
2ον ο ογκος του κουτιου του και
3ον η ισχυς του ενισχυτη του.

Οσο μεγαλυτερα τα παραπανω τοσο το καλυτερο, Υπαρχουν βεβαια και ελαχιστες εξαιρεσεις π.χ. B&W PV1.

Reaction score
7
Εντυπωσεις για το CHT 10 θα βρειτε εδω: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=751682&postcount=15

Μετα απο αρκετη ερευνα αγορας και εγω σε αυτο κατεληξα. Το εχω εδω και καμια εβδομαδα και τις ελαχιστες ακροάσεις θα έλεγα πως ειμαι ευχαριστημενος :116:
Καλορίζικο Bill :107:, ελπίζω να σου αρέσει...θα δεις ότι με το στρώσιμο θα αλλάξει ο ήχος του προς το καλύτερο. Θα γίνει ακόμα πιο στακάτο το μπάσο :109:

Reaction score
54
Ηδη φαίνεται να ειναι μια κλαση ανωτερο απο οτι ειχα μεχρι στιγμης :107:

Reaction score
438
Το ξέρω ότι ανεβαίνω σε τιμή αλλά βρήκα το sunfire το 8 ιντσο σε πολύ καλή τιμή.
Το έχει ακούσει κανείς;
θα κάνει "δουλειά" πάρα τις 8 ίντσες του;

Σημ.:Παίζω με τα klipsch RF 35 τα οποία έχουν δύο 8 ιντσα

Reaction score
50
Πάντως για τα Velodyne απ' όσο ξέρω το μοντέλο που έχει βάλει ο Θανάσης είναι όντως το CHT-10 αλλά είναι το προηγούμενο μοντέλο. Το πιο πρόσφατο είναι στη φωτογραφία του sothoms, μόνο που λέγεται CHT-10R (επειδή έχει Remote). Σίτα έχει κι αυτό, απλά καλύπτει μόνο τον κώνο και όχι όλη την πρόσοψη. Βασικά η φωτογραφία είναι με τη σίτα.

Reaction score
54
Το ξέρω ότι ανεβαίνω σε τιμή αλλά βρήκα το sunfire το 8 ιντσο σε πολύ καλή τιμή.
Το έχει ακούσει κανείς;
θα κάνει "δουλειά" πάρα τις 8 ίντσες του;

Σημ.:Παίζω με τα klipsch RF 35 τα οποία έχουν δύο 8 ιντσα
Εαν μιλαμε για το μικρο dominator sunfire το ειχα. Υστερει σημαντικα σε ενταση καθιστώντας το καθολου καλη επιλογη για home cinema. Προσωπικα εμεινα πολυ απογοητευμενος και το πουλησα.

Οσο αφορα το velodyne, και του subcode και το δικο μου ειναι το "R" με το remote. :137:
Εχω αρχισει να ανακαλυπτω χαμηλα σε ταινιες που δεν ηξερα πως εχουν. Το sub για τα λεφτα του (το πηρα 390 ευρω) ειναι πολυ πολυ καλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.262
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale