Οικονομικό tablet

Reaction score
2.001
Μιας και στην πλειοψηφία τους οι συσκευές που έχω αυτή την στιγμή μπορούν να ελεγχθούν από την αντίστοιχη εφαρμογή που πατάει πάνω σε λειτουργικό Android, θα βολέψει η αγορά μιας οικονομικής ταμπλέτας για χειρισμό των συσκευών; (ενισχυτής, δορυφορικός δέκτης, media player, htpc/powerd dvd 13)
Και αν ναι....για πόσες ίντσες μιλάμε; Με μια 7άρα κάνουμε δουλειά;

Reaction score
446
8" με διασταση 4/3 για μενα
Απο ελληνικη αγορα οικονομικο ειναι το zte sq8
Απο Κινα μετα μπορεις να κοιταξει το pipo u8 ή το ainol bw1.
Οι τιμες σε ολα τα παραπανω, παιζουν απο 110 εως 130 ευρω.

Αν θες κατι πιο επωνυμο πας στο lg pad 8,3 στα 260 ευρω

Reaction score
7.199
http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/

στα 150 ευρω,το εχω παρει μερικες μερες και ειναι πολυ καλο,οθονη,αυτονομια,ηχος.Η 16gb εκδοση ομως,η 8gb εχει μετρια ηχεια και βασικη καμερα,αν βεβαια αυτα εχουν σημασια για σενα.Σε καμια περιπτωση μην παρεις ταμπλετα που δεν εχει ips οθονη,οι γωνιες θεασης ειναι τοσο μικρες που ουσιαστικα τα κανουν αχρηστα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Oχι Ainol! Eχω καει με την αγορα ενος 10,1" (και οχι μονον εγω αλλα ολοι οσοι σχεδον πηραν) λογω ζημιας στη φορτιση, στην οθονη κ.α., και ορκισθηκα ποτε απο Κινα αξιας ανω των...10€:).
Και απο κινητο μπορεις να διαχειρισθεις συσκευες (το κανω σε δυο), αλλα με ενα 7" οπωσδηποτε ειναι πιο ανετα

Reaction score
2.001
Δεν θέλω να έχω φορτωμένο το κινητό με πολλά και διάφορα....γιατί μετά αρχίζουν τα προβλήματα.
Σκέφτομαι μια συσκευή που θα είναι αποκλειστικά για αυτή την χρήση....Θα μένει σπίτι στο συρτάρι και θα βγαίνει για χρήση πόλυχειρισμού και τέλος.....χωρίς περιττές αναβαθμίσεις, χωρίς άλλα προγράμματα να τρέχουν κλπ.

Reaction score
2.001
Όχι φίλε μου...τα 200 είναι πολλά για αυτό που θέλω...η συσκευή δεν θα χρησιμοποιηθεί σαν tablet και σαν χειριστήριο συσκευών...Η χρήση θα είναι αποκλειστική...οπότα δεν σκοπεύω να ξοδέψω τέτοιο ποσό.
Όσο το δυνατόν λιγότερα τόσο το καλύτερο.
Απλά θέλω να ξέρω αν είναι εύχρηστο στην χρήση του ή είναι ένα ωραίο gadget και μετά απο λίγο καιρό θα το φάει η μαρμάγκα.... Αν κάποιος το έχει εφαρμόσει και έχει βρεί πραγματικά την υγειά του απο την μανούρα τον πολλών τηλεκοντρόλ...η γνώμη του ευπρόσδεκτη....!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Oπως τα λες - και συμπληρωνω:
"είναι εύχρηστο στην χρήση του ΚΑΙ είναι ένα ωραίο gadget ΑΛΛΑ μετά απο λίγο καιρό θα το φάει η μαρμάγκα" ;)

Reaction score
2.584
8" με διασταση 4/3 για μενα
Απο ελληνικη αγορα οικονομικο ειναι το zte sq8
Απο Κινα μετα μπορεις να κοιταξει το pipo u8 ή το ainol bw1.
Οι τιμες σε ολα τα παραπανω, παιζουν απο 110 εως 130 ευρω.

Αν θες κατι πιο επωνυμο πας στο lg pad 8,3 στα 260 ευρω
Έχω ένα 8" (4:3) (με IPS εννοείται!) αλλά δεν χωράει καλά στο χέρι...

Έχω και ένα 7" (16:9) με άθλια οθόνη (βγάζει μάτια) και ένα 10.1" (16:9). Νομίζω ότι το 10,1 δεν είναι πιό δύσχρηστο από το 8" ...

Τελικά οι 7" ή 7,85" με στενό πλαϊνό είναι το σωστό μέγεθος αν θέλεις φορητότητα και εύκολη χρήση. Προφανώς για τη δουλειά που το θέλεις αρκεί το φτηνότερο 7" αλλά με οθόνη IPS γιατί αλλιώς θα σου πονάνε τα μάτια...

Reaction score
2.001
ειχα την ιδιο με σενα σκεψη
τελικα αποφασησα να δοκιμασω αυτο
Και....;;; Τί έγινε τελικά; Βόλεψε ή όχι;

Πάντως σκέφτομαι να περάσω όλες τις απαραίτητες εφαρμογές στο S3 για δοκιμή....και αν όντως βολεύει να προβώ σε αγορά ταμπλέτας για αποκλειστική χρήση.,...

Reaction score
2.001
Τελικά είναι έτσι κι έτσι η δουλειά. ....δεν αξίζει και πολύ. ....οπότε δεν πάμε για αγορά ταμπλέτας. ...είναι πιο εύκολο να κατεβάσω την τάδε εφαρμογή στο κινητό όταν χρειαστεί. .. (πχ κοντρόλ χωρίς μπαταρίες ή εξαφανισμένο από τον μικρό) και να κάνω δουλειά επιτόπου. ... Ευχαριστώ!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666