Οι ΗΙΜ στην Ελλάδα για συναυλίες

Reaction score
23
Οι πολύ δημοφιλείς ΗΙΜ θα έρθουν για μια ακόμα φορά στην χώρα μας για συναυλίες.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Τι κάνει κάποιος για να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές όταν η νύχτα κρατά 6 μήνες το χρόνο και να χαρίσει μια αχτίδα φωτός στις κρύες Φινλανδικές ατέλειωτες μέρες? Αν αυτός ο ΄κάποιος’ είναι ο Ville Valo, στρέφεται στον νεο-ρομαντισμό και καταγράφει τις σκέψεις του, δίνοντάς τους την μορφή σκοτεινών, εξομολογητικών στίχων.

Η επιστροφή των αγαπημένων ΗΙΜ με το Dark Light, που έγινε χρυσό την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την μπάντα που σε κάθε της εμφάνιση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Οι HIM, με frontman που συνδυάζει το ποιητικό ύφος του Nick Cave και την χαρισματική φιγούρα του Iggy Pop, έρχονται για δύο shows σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και σίγουρα θα μας μαγέψουν .

JOIN HIM IN GREECE BEFORE THEIR SHOWS ARE SOLD OUT!
H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 38€ Προπώληση , 45€ Ταμείο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Έναρξη 21.30
ΑΘΗΝΑ Εναρξη 21.00

Ειδικά για την Αθήνα κυκλοφορούν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ διακεκριμένα εισιτήρια για τα θεωρεία του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ αξίας 80 euro

Σάββατο 11 Μαρτίου– Θεσσαλονίκη
Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης
Λεωφόρος Στρατού & 3ης Σεπτεμβρίου Τηλ: 2310 291178

Δευτέρα 13 Μαρτίου – Αθήνα
Aθηνών Αρένα
Πειραιώς 166 Τηλ: 210 3471111

Είναι λίγο νωρίς για αυτές τις συναυλίες αλλά προβλέπονται σίγουρα Sold - out.
Θα τα ξαναπούμε πάντως μέχρι τότε αρκετες φορές!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Και στη συναυλία των Korn στη Θεσσαλονίκη 38 Ευρώ ήταν το εισιτήριο. Και ήταν και σε χώρο (Principal) πολύ προβληματικό από την άποψη της συγκοινωνίας για όσους δεν είχαν μέσον, και τα περισσότερα νέα παιδιά δεν έχουν, οπότε βγήκε ο κούκος αηδόνι..

Reaction score
23
Σίγουρα τα 38 ευρώ είναι πολλά για τους ΗΙΜ , την στιγμή που η εξασφαλισμένη διασκέδαση π.χ. με τους SCORPIONS κόστιζε μόλις 25 ευρώ...

Και δεν νομίζω να αντέχει καμμία σύγκριση μεταξύ των συγκροτημάτων , χωρίς να υποτιμώ καθόλου τους ΗΙΜ....

Reaction score
7
Εγώ είχα πάει πριν από κανα δυο χρόνια στους HIM και ήταν μια χαρά.Γεγονός είναι βέβαια ότι τα 80 είναι εξαιρετικά πολλά.αλλά οι περισσότερες συναυλίες τελευταία τόσο κοστολογούνται.Εξάλλου ξέρουν οτι έχουν φανατικό κοινό που θα τα σκάσει οπότε γιατι να μην πουσάρουν την τιμή λίγο?

Reaction score
0
Κι εμένα μου αρέσουν οι ΗΙΜ, και μάλιστα έχω και όλα τα άλμπουμ τους (δώρα της κοπελιάς βλέπετε).. Αλλά τα 40 ευρώ δεν τα 'δινα με τίποτα να πάω να τους δω..

Ίσως σε 10-15 χρόνια που θα έχουν γίνει μεγάλοι και τρανοί και που θα έχουν φτιάξει σχολή (αν ποτέ γίνουν όλα αυτά, που δεν το πιστεύω)...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa