Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.751
ΣΟΡΡΥ και τελικος :Harman /Kardon HK 870
Εχω ξεχάσει να γράψω για την χρυσοπληρωμένη καλωδίωσή μου, οπου μόνο τα καλώδια παροχής ρεύματος, εχουν κοστίσει 600 ευρό περίπου. Η σύνδεση του προβολέα με το DVD επιτυγχάνεται με DVI, ενω πριν 2 μήνες είχα HDMI καλώδιο το οποίο χάλασε λόγο κακής τοποθέτησής μου. Τσάκιζε στο σημείο που εφθανε στον βιντεοπροβολέα και σιγά σιγά μετα απο χρήση, σταμάτησε να δείχνει. Δεν ξέρω εαν καλύπτει η εγύηση. Το είχα πληρώσει γύρο στα 150 ευρό. :?Και ναι!!! έγιναν οι πολυπόθιτες αλλαγές. Λοιπόν έχουμε και λέμε: PROJECTOR: OPTOMA H77, PROJECTION SCREEN: DA - LITE γκρί με θετικό κέρδος. DVD: DENON - 3910, SUBWOOFER: MONITOR AUDIO FB-210. Σχεδόν λοιπόν, ολοκλήρωσα το πολυπόθητο HOME CINEMA μου. Πάντα βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης η και συμπλήρωσης.Eνα απο τα καταπληκτικώτερα χόμπυ. Σινεμά στο σπίτι. Λοιπόν, ας αναφέρουμε τις συσκευές μας. Ενισχυτές: ΥΑΜΑΗΑ ΑΧ 1070, RΧ-V2500, HXEIA: SERWIN VEGA V15, ENERGY VERITAS V2.0C για κεντρικό, ENERGY VERITAS V2.0R τέσσερα Δίπολα για πίσω. SWOOFER,YAMAHA SW300. Πηγές: DVD DENON 2910, SONY PS2 SLIM, X BOX, DVD'S RECORDER'S: PANASONIC DMR E-20, SONY RDR GX3, και το καταπληκτικό PANASONIC DV10000. VIDEOS... PANASONIC NV HS1000, THOMSON SCENIUM VPH 7090. CD p870 της PHILIPS. Oθόνη: PHILIPS LCD-TFT 9975 30''. Βιντεοπροβολέας: BENQ 7800. Πανί: EUROSCREEN 200.Σε σύντομο διάστημα θα αλλάξω κάποια πράγματα πρώτα ο θεός.
O επόμενος παρακαλώ:![]()
Τυχεροίιιιιι.... Η μάλλον, προύχωντεςςςςςςςςςςςς...................Μόνον δύο είμαστε με αναλογικό crt προβολέα? :?: :|

αφου δεν εχω ρυθμισει τιποτα! Απλα κατεβαζω την HD Movie ρυθμιζω την οθονη του υπολογιστη στο 1280 επι 720 ενεργοποιω το 720p απο την καρτα γραφικων και την στελνω την εικονα στο προβολεα) Οσο για τον ηχο ειναι ac3 απο το coaxial της καρτας ηχου στην coaxial εισοδο του AV.