Παιζουν & καποια ROISTER STATUS 6,TEAK ΤΧ4030,SCOTT448Α,SONY NS452 στο γραφειο αλλα επειδη καθονται μαλλον πρεπει να παω στην κατηγ.bazaar για πουλημα η ανταλλαγη...
Τόσο καιρό διαβάζω το forum, άντε να γράψω κι εγώ τίποτα..
Αναφέρω κι εγώ το ποταπό σύστημά μου..
AV receiver: Yamaha RX-V630RDS
Speakers Front: Wharfedale Diamond 8.4 διπλοκαλωδιωμένα στον ενισχυτή (πραγματικά πολύ τίμια ηχεία..)
Speakers Rear: Roister E430
Speaker Center: 2 JVC από παλιό HiFi σε παράλληλη σύνδεση (μη γελάτε, ο ήχος του συγκρίνεται άνετα με πολύ ακριβότερο center)
Subwoofer: Yamaha YST-SW315
Οθονούλα: η μικρή αλλά θαυματουργή Viewsonic P90f
All Purpose PC:
CPU: Amd X2 4200+ (AM2)
VGA: Sapphire ATI X1950Pro
RAM: 2x1GB Supertalent @800MHz
MoBo: Asus Crosshair
SoundCard: M-Audio Revolution 7.1
HDDs: 1xWD Raptor 74ADFD, 3xSeagate 320GB SataII, 1xMaxtor 250GB Sata, 1xMaxtor 120GB Sata
Επίσης το BS DV865 σαν audio player (τόσα άκουσα, φθηνό ήταν, το πήρα.. Μια χαρά μου ακούγεται αλλά δεν έχω συνδέσει ποτέ σοβαρό Cd player για να ξέρω..) και ένα παλιό VHS Panasonic..
Ναι, το ξέρω.. Θέλω αναβάθμιση (εκτός από το PC...) Αλλά No money, no honey καθότι φοιτητάκος.. Κι αυτά που έχω μια χαρά είναι..
Όταν θα έχω μαζέψει κανά παρά θα σας συμβουλευτώ..
το νεο μου αποκτημα και ο λογος της απουσιας μου βελτιωθηκε με τα γνωστα βυσματα που επιλεγω και τσεκαριστηκε στη γενητρια. 4 ωρες χρονος με 2 ατομα να δουλευουν πανω του αξιζε τον κοπο τοπολογια καμμια σχεση με τους λοιπους rotel ΜΕΓΑ ευχαριστω στην γυναικα μου που περιμενε με ανεξαντλητη υπομονη στο αμαξι χωρις να παραπονεθει
2 χ 380 στα 8 ο πιο ισχυρος ενισχυτης με σταμπα THX το σημα unbalance παει κατευθειαν μεσα χωρις να περνα απο το balance oπως γινεται στους αλλους τελικους της rotel dual mono τοπολογια και το μεγεθος του ενος απο τους δυο ισομεγεθεις τοροειδεις μεγαλυτερο απο του 1080 που ειναι 2χ200 τρανζιστορ σανκεν ματσαρισμενα καναλια απο το εργοστασιο απουσια σκανδαλισμου .Τραμπα λαμπακι power με μπλε και rca, μπορνες cardas rodium iec furutech rodium .Aριστη κατασταση για δευτερο χερι (κολητηρι δεν ειχε μπει πριν)
MAIN ROOM AV RECEIVER-Harman/Kardon AVR 635 DVD -Harman/Kardon DVD 25 TURNTABLE-Thorens TD 280 L-R SPEAKERS-CANTON Ergo 607 CENTER SPEAKER-YAMAHA(παει για αλλαγη με canton ergo 605) SURR. SPEAKERS-CANTON Plus .2 SUB-INFINITY SW 10 Servo ΤΕΛΙΚΟΣ-Harman/Kardon HK 870 INTERCONNECTS-Monster speaker cables -Transparent Music wave
BEDROOM
AV amplifier-Harman/kardon AVI 250 TUNER-Denon tu260 Speakers-CANTON CX60 5.1
2ND ROOM Μικτης -ενισχυτης-ALLEN&HEATH DP 1000 Turntable-TECHNICS SL 1200MKII CD- Sony xa 2 es speakers- AUDIO SPECTRUM MS 302 SUB- ALTEC LANSING SW 80