Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται....η Debelah Morgan μένει...

Reaction score
40

http://www.youtube.com/watch?v=EhIT_fMayjQ&feature=related
Debelah Morgan-Bring Back The Sun
[YOUTUBE]EhIT_fMayjQ&feature=related[/YOUTUBE]
Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται.....τα ''μουσικά δώρα'' είναι αυτά που μένουν και είναι ανεκτίμητης αξίας.....αλλά μόνο αυτά Ευτυχώς!!!!!!!:138:
Σημασία δεν έχει από που μαθαίνουμε μουσική ή τους καλλιτέχνες που την αντιπροσωπεύουν....Η μουσική είναι ''επισκέπτρια'' που πηγαίνει παντού χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση πολλές φορές....δεν ανοίκει σε κανένας....αλλά σε όλους....
Ορισμένοι άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη αντίληψη σχετικά με τις ακροάσεις μουσικής.....μπορεί να έχουν στην κατοχή τους μουσικά έργα που τα έχουν ακούσει 1 φορά και μετά απλώς κοσμούν την δισκοθήκη τους.......
Όμως μετά από συν-ακροάσεις μαζί με φίλους ή γνωστούς πλέον, άλλαξαν γνώμη και ανασύρθηκαν διαμάντια (κατά τα λεγόμενά τους) είτε γιατί μια δεύτερη γνώμη τους επιρρέασε είτε γιατί ωρίμασαν μουσικά είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο....
Για πέστε του τώρα σας παρακαλώ, είναι δυνατόν κάποιος η κάποιοι να θεωρούν δική τους την μουσική που κατά καιρούς σου έγραψαν μετά από δικιά σου παράκληση βάση του δικού σου γούστου?
Γιατί συνέβει και αυτό.....αν είναι δυνατόν....και να θεωρούν ότι τους έκλεψες τις μουσικές προτιμήσεις όταν μετά από δικές σου υποδείξεις αξιολόγησαν μουσική και καλλιτέχνες που τους θεωρούσαν ασήμαντους ?
Τι να πω πια....
Αυτό το τραγούδι που μόλις έβαλα είναι από κάποιο cd που μου έδωσαν κάποτε γιατί δεν το ήθελαν....αυτή η κοπέλα έχει κάνει κλασικό τραγούδι έχει φανταστική φωνή και μου αρέσει ιδιαίτερα...δεν την γνώριζα σαν καλλιτέχνιδα...Είμαι πολύ τυχερη που το έχω γιατί όπως είπα και στην αρχή οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται και κάποιοι έχουν έναν σκοπό.....να γίνουν η γέφυρα της μουσικής μας αναζήτησης:126::142:
Τhanks....

Reaction score
6
Διαισθάνομαι κάποια πικρία στα λόγια σου.

Φυσικά και εγώ θεωρώ αδιανόητο να ισχυριστεί κανείς ότι κάποιος/α του/της "κλέβει" τις μουσικές προτιμήσεις!:111: Θα ήταν τελείως γελοίο!

Το που και κάτω από ποιες συνθήκες γνωρίζει κάποιος νέα μουσικά ακούσματα δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Συμφωνώ μαζί σου ότι το να εκτιμάει κανείς αυτά που ακούει είναι το σημαντικό στην όλη ιστορία.

Φυσικά η μουσικές προτιμήσεις είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και γι' αυτό το λόγο θεωρώ επίσης αδιανόητο να σνομπάρει κάποιο άτομο ένα άλλο άτομο λόγω των μουσικών προτιμήσεών του.

Reaction score
40
Απάντηση: Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται....η Debelah Morgan μένει...

Η αλήθεια απλώς είναι μερικές φορές πικρή για ορισμένους που δεν μπορούν να την αντέξουν..δεν βρίσκομαι ανάμεσά τους....:126:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv