Οι καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει στο στρατό!!

Reaction score
0
aristomenis said:
Είναι πολύ ωραίο που ο χρόνος βοηθάει να ξεχνάμε τον κομπλεξισμό, την βλακεία και την αμορφωσιά των στρατόκαβλων και να θυμόμαστε τα αστεία περιστατικά... που μας πρόσφεραν.

Είμαι λοιπόν μαζί με άλλους τρεις- τέσσερις στην αναφορά όλου του στρατοπέδου για να παρουσιαστώ μετά την πρώτη μου μετάθεση, από το κέντρο στην καβισό (έτσι γράφεται?) στον έβρο. Αφού παρουσιάζομαι έρχεται και η σειρά του επόμενου που είναι αναφερόμενος.

Αναφερόμενος: Παρουσιάζομαι στην πρωινή αναφορά κτλ κτλ κτλ.
Λοχαγός(νομίζω): Τι έκανες εσύ παιδί μου και είσαι αναφερόμενος;
Αναφερόμενος: Άκουγα μουσική με walkman στην σκοπιά κύριε λοχαγέ.
Λοχαγός: Μάλιστα, ελληνικά ή ξένα τραγούδια άκουγες;
Αναφερόμενος: Ξένα κύριε λοχαγέ.
Λοχαγός: twenty.

Το περιστατικό είναι πραγματικό. Έγινε την πρώτη μου μέρα από τους εννιά μήνες που έμεινα εκεί.
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Και αυτή πραγματική ιστορία, καλοκαιρι 2000

Το ΚΕΔΑ Σκοτίνας καθε καλοκαίρι και για τους 4 μηνες (Ιουνιο - Σεπτέμβριο) παραλαμβάνει ένα ασθενοφόρο απο την Λαρισα (πολεμική Αεροπορία) προκειμένου αν γινει κατι με τους παραθεριστές, να μπορέσουν να φτασουν στη Λαρισα εγκαιρως.

Ερχεται λοιπόν το ασθενοφόρο, το οποίο ήταν απο τα καινούργια. Το βλέπει ο Ανθυπασπιστης και λέει στο γιατρό:

Α: Γιατρέ, μας δωσανε φετος καινούργιο αλλά το αμπουλανς το γραψαν ανάποδα...Λαθος έκαναν, χα χα χα
Γ: Κυριε ταδε (μην θιξουμε οικογενειες) δεν το έγραψαν αναποδα, έτσι το βάζουν ωστε αν το δεί καποιος στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, να το διαβασει γρήγορα, να το αναγνωρίσει και να κανει στην ακρη
Α: Χα, χα, χα, τι ειναι αυτά που λές γιατρέ, και το "ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ" γιατι δεν το έγραψαν κι αυτό αναποδα?
Γ: Μα κυριε ταδε, το σημαντικό είναι να αναγνωρίσει καποιος οτι είναι ασθενοφόρο, όχι οτι είναι της πολεμικής αεροπορίας
Α: ααααα...

Μεχρι το βράδυ είχε πεί σε όλους στο ΚΕΔΑ το λογο για τον οποιο το AMBULANCE γραφεται αναποδα

HV

Reaction score
0
Ακουσε για στρατο ( φανταρους ) και τσουπ νατη η cindy...
Cindy Μηπως εισαι καμια 40αρα που ψαρευει νεοσυλεκτους ? :p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
HV said:
Μηπως ,λεω μηπως,θες να γινεις νεοσυλλεκτος?

Reaction score
14
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
HV said:
Μηπως ,λεω μηπως,θες να γινεις νεοσυλλεκτος?
ωχ πλακώσανε τα παραλλαγής.... τα βαριά τα παντελόνια!!!

Νικόοοοο!!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Εν ετει χιλιοστω και εννεανικοστω και ογδοηκοστω τριτο ,σε καποιο κεντρο εν Ελλαδι πριν φυγουμε για την εκπαιδευση πανω στα ορη στα βουνα και στα αγρια λαγκαδια...
Η σειρα αποτελειται κυριως απο εξ αναβολης ιατρους,οδοντιατρους,φαρμακοποιους κλπ... :) :) :)
Προσεξτε διαλογο...

Λοχιας:Γιατι καθαριζουμε τα οπλα μας ??
(Ο μπροστινος μου ονοματι Παναγιωτης 10 χρονια --αναβολη ιατρος--παρ'ολες τις προτροπες μου να μην απαντησει..)
Για να μην ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ.
Λοχιας:Σωστο ,αλλα και για να μην σκουριαζουν.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βεβαια ο Παναγιωτης πηρε παλι αναβολη .... :D :D :D :D

Reaction score
62
Τη Δεύτερη μέρα κατάταξης κι ενώ είμαστε στη μεταβολή,ανάπαυση, προσοχή κ.λ.π, αλώνιζαν κάτι γάτες στην οροφή του γραφείου του ΑΥΜ. Και με μιά προσοχή οι γάτες τσιτώνουν και κοιτανε προς τα εμάς. Όλη η μοίρα κοιτούσε τις γάτες. Ο μοίραρχος, βλέποντας ότι έχουμε καρφωθεί στην οροφή, γυρίζει να δεί τι κοιτάμε. Και όταν βλέπει τις γάτες γυρίζει και κάνει:
-Χεχεχε μυρίσαν ψαρίλα οι γατούλες και ήρθαν για μεζέ!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
exile said:
Εν ετει χιλιοστω και εννεανικοστω και ογδοηκοστω τριτο ,σε καποιο κεντρο εν Ελλαδι πριν φυγουμε για την εκπαιδευση πανω στα ορη στα βουνα και στα αγρια λαγκαδια...
Η σειρα αποτελειται κυριως απο εξ αναβολης ιατρους,οδοντιατρους,φαρμακοποιους κλπ... :) :) :)
Προσεξτε διαλογο...

Λοχιας:Γιατι καθαριζουμε τα οπλα μας ??
(Ο μπροστινος μου ονοματι Παναγιωτης 10 χρονια --αναβολη ιατρος--παρ'ολες τις προτροπες μου να μην απαντησει..)
Για να μην ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ.
Λοχιας:Σωστο ,αλλα και για να μην σκουριαζουν.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βεβαια ο Παναγιωτης πηρε παλι αναβολη .... :D :D :D :D
:lol: :lol:

Μη λες ονοματα,μη λες ονοματα. :mrgreen:

Reaction score
0
HV said:
ΚΩΣ 2001.

ΕΝ ΠΙΝΩ.
ΕΝ ΔΙΨΩ.
ΕΝ ΜΠΟΧΑΛΙ ΜΠΥΡΑ ΠΙΩ.

ΜΠΟΧΑΛΙ = ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΜΠΟΧΑΛΙΑ.
Και Κως και ΠΒ και 2001; 80ΜΕΘ Δλδ;

Reaction score
7
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Tα παλια χρονια που πηγα εγω, ειχαμε εναν μοιραρχο στην 124 ΠΒΕ o oποιος ελεγε συχνα ¨.....Σε βλεπω που με βλεπεις και εξακολουθεις να με βλεπεις
"Τί χρώμα έχει ο αετός μωρέ!!!!!!!!".
Μήπως ήσουν και "καναρινάκι";;

Reaction score
62
ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Tα παλια χρονια που πηγα εγω, ειχαμε εναν μοιραρχο στην 124 ΠΒΕ o oποιος ελεγε συχνα ¨.....Σε βλεπω που με βλεπεις και εξακολουθεις να με βλεπεις
Στρουμφάκια!! Τα καλύτερα!! :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
OXI Ημουν στη 4η μοιρα και ειχαμε πρασινο σηματακι.Δ' 84

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος