Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα!


Μηνύματα
4.466
Reaction score
7.742
Εμένα μου αρέσει να πειράζω αυτούς που ενοχλούνται. :D Η ομάδα με την μεγαλύτερη έπαρση και ισχυρογνωμοσύνη είναι αυτή της "ποιοτικής"/έντεχνης μουσικής. Τους φταίει η pop, τα σκυλάδικα, τα σύγχρονα κλπ και θεωρούν εαυτούς ανώτερο είδος. Το ευχάριστο είναι ότι παρεξηγούνται πιο εύκολα απ' όλους, άρα είναι το ιδανικό "θύμα" για καζούρα.
και εγω το ιδιο...:D . τωρα σοβαρα βλεποντας στο βιντεο την κοπελα με το καλλιτεχνικο ονομα μονικα θα ελεγα με τρεις λεξεις...... ενα μυξιαρικο που προσπαθει ανεπιτυχως να μιμηθει κατι ,το οποιο δεν το χει, σιροπιαστες μελωδιες .

βεβαια την χαρουλα αλεξιου δεν την φθανει.....απορω τι αμαρτιες πληρωνουν καποιοι και πανε να ακουσουν αυτην την ναφθαλινη.... καλυτερα να καταταγω μονιμας στο στρατο:D
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.780
Reaction score
83.688
Η πιο σιχαμερή συνήθεια των άλλων είναι να ασχολούνται με τα γούστα των άλλων (loop, ΟΚ), να έχουν άποψη για τα γούστα των άλλων. Ξυπνούν, κοιμούνται και ονειρεύονται κάνοντας κριτική στις επιλογές των άλλων, τι αμάξι πήρε, τι χρώμα διάλεξε ο μαλάκας, μα είναι δυνατόν να του αρέσει ο τάδε ή ο δείνα ηθοποιός, τραγουδιστής...και πάει λέγοντας.
Αυτή η κατηγορία ανθρώπων είναι που μου αρέσει να κριτικάρω για να γελάω με τις έντονες αντιδράσεις τους.
Και ως υποστηρικτής των στερεοτύπων, τους τσουβαλιάζω και τρελαίνονται, γιατί ακριβώς αυτό θέλουν να δείξουν: ότι διαφέρουν! :D
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.954
Reaction score
41.235
Η επέμβαση στο μέγαρο πέτυχε και ο ασθενής δείχνει σημάδια εγκεφαλικής λειτουργίας κυρίως μέσω της γραφής...η ομιλία καθυστερεί ολίγο γιατί είναι και πρωί ακόμη...:tongue:
 




Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
---------------------------------------------------------

:lolsign:

Να πω ότι διαφωνώ θα 'ναι ψέματα. Αλλά μόνο 5;
Δώσε ΄΄πόνο΄΄ και όχι...μόνο.:sneaky:
Βρε σεις κρατήστε τσ γούστα σας για την πάρτη σας και μη σας βγαίνουν τα συμπλοκα σας με τα γούστα των άλλων και με πορίσματα για την εγκεφαλική τους δραστηριοτητα...σε λιγο θα μας πειτε και για άλλα μας όργανα;
Και για να καταλάβω τι πρέπει να παίζεται στο Ηρώδειο και πως; θα φτιάξετε επιτροπή; αν ναι, εγω μεσα είμαι αρκεί να γίνει οπως γινοταν κάποτε στο Ηρώδειο και να ξαναστησουμε την οδό τριποδων....όποιος εχει το επίπεδο περί Ηρωδειου συνεχίζει την κουβέντα.
Για να μη γίνομαι απόλυτος,προτιμότερες θα ήταν πάντως οι Αρχαίες Ελληνικές τραγωδίες από κάποιες σύγχρονες...μουσικές.

Η έμφυτη ανάγκη για χαβαλέ και ξεκατίνιασμα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλογικού ασυνειδήτου,μπορεί να ικανοποιηθεί με δύο πιθανές μεθόδους:

-Άνευ αμφισβήτησης αποδοχή καθενός μας ξεχωριστά σε προκατασκευασμένες καταστάσεις που σερβίρονται κατά κόρον στο ευρύ κοινό εν είδει αυθεντίας,λ.χ. καψουροτράγουδα,καλλιτεχνική κλαψούρα,καθημερινές κοινωνικές σειρές,αισθηματικά μυθιστορήματα "βγαλμένα από τη ζωή",ειδησεογραφικά σκάνδαλα,κ.ο.κ.

Ο συγκεκριμένος τρόπος καταλήγει σε διανοητική κατατονία,αφού εκάστοτε συνείδηση βολεύεται προοδευτικά με όσα κάποιοι άλλοι θα έχουν αποφανθεί για πάρτη της.Γι αυτό εξάλλου ένα από τα κύρια μελήματα των απολυταρχικών καθεστώτων είναι και η χειραγώγηση της καλλιτεχνικής έκφρασης...


-Δώσιμο προσοχής σε τεκμηριωμένο κράξιμο προς κάθε δυνατή κατεύθυνση.Έστω και αν κρίνεται κάποτε άδικο ή προΐόν συμπλεγματικής συμπεριφοράς,ο δεύτερος τρόπος εγγυάται-μέσω της αντίδρασης από τη μεριά του δέκτη- μία σκιά αμφιβολίας που τείνει να κρατά σε εγρήγορση αντί ν'αποκοιμίζει συνειδήσεις.

Παρεμφερή διακυβεύματα έχουν προκύψει κατά καιρούς και στον τεχνικό-πλην του καλλιτεχνικού- τομέα.Η δηκτική-αντί της συγκαταβατικής- αντιμετώπιση προς κάθε αβάσιμη επιλογή ή άποψη αποτελεί κοινωνικό λειτούργημα,αφού τείνει να εκπαιδεύει...ξεβολεύοντας το συλλογικό ασυνείδητο.

πραγματικα υπαρχει καποιος μη εγκεφαλικα νεκρος που να δει το παρακατω και να του αρεσει?:D
Αξίζει ως Ελληνική εκδοχή του..."The Walking Dead":dance2:
 
Last edited:

Μηνύματα
9.110
Reaction score
8.905
Μην τσιμπάς Μελίνα μου.... και μην ασχολείσαι με δαύτους.... πήξαμε από την ποιότητα εδώ μέσα...

 


Μηνύματα
20.134
Reaction score
14.545
Τα χειρότερα τραγούδια απο το στόμα του Τζίμη Π.:D:roflmao:


Το σπόιλερ παρακαλω με προσοχή....: προκλητικό background: Τέχνη!


.......

 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.116
Reaction score
20.626
...
Οι υπόλοιπες αναφερόμενες στο άρθρο με αφήνουν αδιάφορο, βαριέμαι και να σχολιάσω ... ωστόσο, από την εποχή του κωστόπουλου πήξαμε σε δημοσιογραφία της πλάκας, με haters κομπλεξάρες όπως ο τύπος που κάθησε να γράψει το άρθρο ...
Φως - φανάρι πως έχει φάει χυλόπιτα κι από τις εφτά. ... :D
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.036
Reaction score
4.439
Συμφωνώ με την επιλογή των ονομάτων αλλά διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό.
Εκτός της Μόνικα που ξέρω μόνο ένα τραγούδι της, οι υπόλοιπες που αναφέρει έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι κουραστικές να τις ακουω σε πανω από δύο τραγούδια συνεχόμενα. Μου δίνουν την αίσθηση πως όλα τους τα κομμάτια είναι ίδια!
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.869.209
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top