Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, su-c909u + se-a909s

Reaction score
26
20180314_200847.jpg
Κάποτε λόγω ανάγκης αναγκάστηκα να πουλήσω τον ενισχυτή του θέματος το μετάνιωσα μετά από λίγο καιρό. Ετσι καθώς έψαχνα για sl1210 technics mkii αυτές τις μέρες τον βρήκα και χθές τελικά έγινε η αγορά.Πρώτο χέρι και εκ πρώτης όψεως σε καλή κατάσταση.Μόνο και μόνο οι δείκτες του τελικού είναι όλα τα λεφτά.

Reaction score
5.360
Καλοακουστα....!!! Μακαρι να μην ξανα ερθει ποτε ωρα αναγκης για σενα φιλε μου.... μετα απο ποσα χρονια εγινε η αγορα;

Reaction score
26
Καλοακουστα....!!! Μακαρι να μην ξανα ερθει ποτε ωρα αναγκης για σενα φιλε μου.... μετα απο ποσα χρονια εγινε η αγορα;
Πρέπει να ήταν το 2013 που γεννήθηκε η κορούλα μου.Απέλυσαν τη γυναίκα μου έληγε η δική μου σύμβαση σε πεντάμηνο και εκλείσε ένα μαγαζί που δούλευα χρόνια όλα μαζί. Τότε πούλησα τον ενισχυτή και το 2ο sl1210 που είχα.Δεν το σκέφτηκα πολύ .

Reaction score
5.360
Τότε πούλησα τον ενισχυτή και το 2ο sl1210 που είχα.
Και πολυ καλα εκανες.... αυτα δεν τα σκεφτονται σε τετοιες καταστασεις... τωρα το κουκλι θα ειναι σε χρηση;

Reaction score
26
Με γειες με γειες!
Ευχαριστώ όλους σας .Ετσι σιγά σιγά το ξαναστήνω το playroom. Μπορεί να μην έχει τρελά ρεύματα αλλά στη σοφίτα φτάνει και περισσεύει με ποιότητα ήχου αρκετά καλή.

Reaction score
7.069
Με υγεία να το χαρείς αδερφέ....
Τα βιούμετρα του είναι ultimate pleasure!! :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos