Οι ταινίες blu ray με σήμα (copy protected),αντιγράφονται απο BR recorder?

Reaction score
1.277
Εχω γύρω στις 50 ταινίες (απο Ελλάδα και απο το κατάστημα play.com) και θέλω να τις αντιγράψω για να έχω back up αλλά και να τις δώσω στον πατέρα μου.Απλά απο το κατάστημα play σχεδόν όλες έχουν σήμανση "copy protected".Εχει δοκιμάσει κανείς να τις αντιγράψει?Μην αγοράσω άδικα τον εγγραφέα για τον υπολογιστή..

Επίσης απλά βάζω το πρωτότυπο και επιλέγω "αντίγραφο του δίσκου",το φορτώνει στον υπολογιστή και μετά βάζω το άδειο ή έχει και άλλες διαδικασίες?
Πόση ώρα παίρνει μέσο όρο σε αργή ταχύτητα?

Reaction score
6
Απάντηση: Οι ταινίες blu ray με σήμα (copy protected),αντιγράφονται απο BR recorder?

Aγοραζεις απο το ΑnyDVD HD απο εδω http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html
Επειτα το προγραμμα ξεκλειδωνει και ριπαρει την ταινια στον σκληρο δισκο του υπολογιστη σου.
Απο εκει μπορεις ευκολα με το Nero να γραψεις την ριπαρισμενη ταινια σε δισκο Bluray με το recorder.
To ριπαρισμα θελει περιπου 45 λεπτα και υπολογισε μετα περιπου μια ωρα σε ταχυτητα 2Χ - αναλογα και με το μεγεθος του αρχειου - για εγγραφη bluray.

Reaction score
1.277
Κοντά 2 ώρες για κάθε ταινία δηλαδή,μάλιστα..

1)Το αντίγραφο της ταινίας είναι ακριβώς το ίδιο σε ποιότητα?Χάνει καθόλου κατα το "ξεκλείδωμα";

2)Επίσης αν βάλω και ένα srt αρχείο με υπότιτλους,θα αναπαράγει το player κανονικά με διαλόγους?

3)Οταν θα μπαίνεις να δεις το περιεχόμενο του δίσκου θα σου λέει οτι 2 αρχεία βρέθηκαν πχ.. Terminator.MKV & Terminator.srt ;

Ευχαριστώ !

Reaction score
187
Απάντηση: Οι ταινίες blu ray με σήμα (copy protected),αντιγράφονται απο BR recorder?

το αντιγραφο ειναι ακιβος το ιδιο και δεν χανεις τιποτα.

για να βαλεις srt θες αλλο προγραμμα το tsmuxer οπου μπορεις να βαλεις τον srt που θες και να αφαιρεσεις ολους τους αλλους υποτιτλους,οπως και αλλες ηχητικες μπαντες οπως ρωσσικη-ισπανικη γαλλικη και να κερδισεις χωρο στο δισκασκι και να το γραψεις σε 25αρι που ειναι ποιο φθηνο απο το 50αρι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv