Most visitors online was 7193 , on 19 Jan 2026
Να μην το ξεχάσουμε-ο Panasonic Pt-ae 4000 έχει βάθος 30 πόντουςΣημερα,για πρωτη φορα ακουσα οτι το βασικο κριτηριο αγορας,ειναι να εχει ο προβολεας βαθος 37 ποντους!
σωστος...:137::137:Να μην το ξεχάσουμε-ο Panasonic Pt-ae 4000 έχει βάθος 30 πόντους
οπότε καλύπτει και το βασικό κριτήριο αγοράς του:135:
Tι σκεφτηκα ρε Μανο τωρα....
Ο Βογιατζακης εχει να γραψει καιρο.....κοιτα να δεις πως θα γραψει τωρα....:142:
σωστος...:137:
Τον πηρε κουτι το ραφακι....
Το Σαββατο εαν βρω χρονο θα δω και ποσο αντιθεση εχει χωρις την χρηση αυτοματης ιριδας....
Ετσι οπως το βλεπω κανα 4ρακι θα τοχει....
Είπα να κάνω ένα... μικρό διάλειμμα από το φόρουμ για αποτοξίνωση...
Που είσαι εσύ βρε;
Καλωσήρθες ρε Πανάγο.
Πραγματικά μας (μου) έλλειψες, και το εννοώ 1000%
Τώρα που καταφερες και αποτοξινώθηκες, κοίτα να δεις που ο Κεφάλας θα σε ξαναρίξει στα "βαριά" με τις επιλογές του....:143:
Παναγιώτη! πρόσεξε μην ξανακυλήσεις!!!:142:
Νομίζω όμως ότι γι αυτό πρέπει να ακουστεί και η δική σου άποψηΈχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα... :121:
Το ποιος ξερει ποιον ειναι εμφανες στο παρακατω post..:116:Τον Κεφάλα τον ξέρω σαν... τις τσέπες μου, ο Panasonic δεν είναι δα κι ο προβολέας των ονείρων του, απλά είναι μια πρόχειρη μεταβατική λύση, μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει πραγματικά.
Ο Κώστας θέλει και χρειάζεται έναν μονότσιπο DLP με LED με on/off 100.000:1 και ANSI 2.000 έως 3.000:1 χαλαρά, και με μια αυτόματη ίριδα που θα αφήνει παντελώς ανεπηρέαστο το gamma και τα levels, και που δεν θα γίνεται φυσικά καθόλου αντιληπτή! Και όλα αυτά σε ένα πακέτο που δεν θα κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ!
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι, δηλαδή!
Oυτε μπορουσες να φανταστεις οτι θα παρω LCD κ.λ.π.Ο Βογιατζακης εχει να γραψει καιρο.....κοιτα να δεις πως θα γραψει τωρα....
Δεν με λες....το 813 ειναι νουμερο λεωφορειου..???:143:Λέω να έρθω με το CA813 για να τον μετρήσουμε... μια και ο αισθητήρας σου είναι... για τα μπάζα στη μέτρηση του μαύρου, όσο για το φωτόμετρό σου... άστα να πάνε καλύτερα!...
Και επι τι ευκαιρια να πουμε οτι ο panasonic 4000 φτανει αντιθεση 100.000/1 οπως λεει στα specs η μαμα εταιρια....