Οι Barclay James Harvest στην Αθήνα!

Reaction score
51
Παρα λίγο να μη το δούμε!!!JOHN LEES’ BARCLAY JAMES HARVEST
Special guests: Jim Leverton & Geoffrey Richardson (of Caravan)

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-FUZZ LIVE MUSIC CLUB

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της συναυλίας των BARCLAY JAMES HARVEST στην Αθήνα, καλό θα είναι να γνωρίζετε και λίγα πράγματα για το πως θα κυλήσει η βραδιά.

Οι πόρτες στο FUZZ LIVE MUSIC CLUB θα ανοίξουν στις 20:30.

Λίγο αργότερα και για την ακρίβεια στις 20:45 οι Jim Leverton & Geoffrey Richardson (αμφότεροι ηγετικές φιγούρες των σπουδαίων Caravan) θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με ένα ακουστικό σετ έκπληξη.

Η συνέχεια ανήκει φυσικά στους BJH οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν όλα εκείνα τα κομμάτια τα οποία τους έκαναν τόσο δημοφιλείς στην πατρίδα μας.

Οι φίλοι του κλασικού ροκ έχουν κάθε λόγο να περιμένουν πως και πως το Σάββατο της 25ης Νοεμβρίου!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 30 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TICKETHOUSE, ACS, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, TICKETSTREAM (www.ts1.gr)

http://www.barclayjamesharvest.com/

Reaction score
5
Ψήνεται κανείς να πάμε παρέα; Εγώ θα πάω οπωσδήποτε. Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει ύμνους
όπως τα: Poor Man's Moody Blues, Hymn, Child Of The Universe, Rock 'n' Roll Star και άλλα.
Είχα όνειρο να πάω σε συναυλία τους αλλά όταν εγώ πια μεγάλωσα και ανεξαρτητοποιήθηκα
αυτοί είχαν σταματήσει τις συναυλίες.

Reaction score
5
Πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά γιατρέ, πως; Και τα τραγούδια επεξεργασία-ανέβασμα
και η ενημέρωση-ενημέρωση. Να΄σαι καλά μου 'φτιαξες τη μέρα πάλι.

Reaction score
51
Σωτήρης Τουμαζάτος said:
Πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά γιατρέ, πως; Και τα τραγούδια επεξεργασία-ανέβασμα
και η ενημέρωση-ενημέρωση. Να΄σαι καλά μου 'φτιαξες τη μέρα πάλι.
Ολα γίνονται αμα θέλει κανείς, άμα αγαπάει κάτι κανείς, αμα υπάρχει καλή διάθεση και θετική ενέργεια!!! :lol:
(μέχρι στιγμής τουλάχιστον :( )

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas