Οι Scorpions Ξανάρχονται!!!

Reaction score
4.435
David.................................................
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..............

Τί φωνή!!!!!!!!!!!!!!!Τί παρουσία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος γ**άει...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Ωραία ήτανε, αλλά σα να μου φάνηκε πιο "ψόφια" η συναυλία από την περσινή που όλο το γήπεδο χοροπήδαγε σε μερικά τραγούδια.

Anyway, φέτος πήρα και τη μηχανή μου μαζί, οπότε κάποια στιγμή θα δείτε και -ελπίζω- καμιά καλή φωτογραφία. :p

Reaction score
7
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Ωραία ήτανε, αλλά σα να μου φάνηκε πιο "ψόφια" η συναυλία από την περσινή που όλο το γήπεδο χοροπήδαγε σε μερικά τραγούδια.
Anyway, φέτος πήρα και τη μηχανή μου μαζί, οπότε κάποια στιγμή θα δείτε και -ελπίζω- καμιά καλή φωτογραφία. :p
Δεν ξερω για περσυ, αλλα ο ηχος δεν ηταν καλος. Σε 2-3 σημεια στην αρενα που βρεθηκα υπηρχε ενα υπερβολικο μπασο-μπουκωμα και γενικοτερες ανακλασεις.
Δεν ξερω τον ηχο που εφτανε στις πισω κερκιδες απο τα πισω line array (γιατι οι πλαϊνες δεν πρεπει να ακουγαν...)
Εβγαλα και εγω φωτο, αλλα δεν ειχα αγχος αν θα βγουν καλες, γιατι ηξερα οτι θα ερχοσουν και εσυ...

Reaction score
4.435
Ο ήχος στους Scorpions γιατί ήταν τόσο χάλια;;;;;;;;;
Ακουγόταν μόνο ένας θόρυβος.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εβγαλα και εγω φωτο, αλλα δεν ειχα αγχος αν θα βγουν καλες, γιατι ηξερα οτι θα ερχοσουν και εσυ...
:lol: :lol: :lol: :p

Για τον ήχο έχεις δίκιο, είχε κάποια προβλήματα. Ίσως να εξιδανικεύω την περσινή ιστορία, αλλά θυμάμαι πολύ πιο καθαρό τον ήχο, ειδικά στις χαμηλές.

Reaction score
4.435
Γιώτα γενικά ο ήχος είχε πρόβλημα, όχι μόνο στους Scorpions.

Στους Whitesnake, παρότι δεν ήταν καλός, ήταν πολύ καλύτερος...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Με αυτόν τον γηραιό κύριο που ήταν επί σκηνής? :mrgreen:

Στάκα να φκιάξω και καμιά φωτογραφία να ανεβάσω :) :)

Reaction score
4.435
Με αυτόν τον γηραιό κύριο που ήταν επί σκηνής? :mrgreen:

Στάκα να φκιάξω και καμιά φωτογραφία να ανεβάσω :) :)

Ας είστε όλοι έτσι στην ηλικία του... :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Καλά, κάτσε να φτάσουμε πρώτα.. έχουμε πολύ καιρό ακόμα :lol: :lol:

Ορίστε και μια φωτό ως δείγμα-- τις υπόλοιπες αργότερα, να δουλέψουμε και λίγο, ε?

Reaction score
802
Τους ειδα χθες στην Θεσσαλονικη.Μαλλον πολυ μετρια συναυλια.Περισσοτερο λυπηθηκα τους whitesnake που επαιξαν σε ενα κοινο που δεν ανταποκριθηκε.Φανηκε οτι ο Κοπερφιλντ ξενερωσε καπως,αν και το δευτερο μισο του σετ τους ηταν πιο ζωντανο.εν βοηθησε φυσικα και ο ηλιος που υπηρχε οταν επαιζαν.Το σετλιστ πρεπει να ηταν το ιδιο με της Αθηνας απο οτι καταλαβα.Επαιξαν μια ωρα και δεκα λεπτα περιπου.
Οι σκορπιοι απο την αλλη σαφως και ετυχαν καλυτερης υποδοχης αλλα μαλλον εβαλαν αυτοματο πιλοτο.Επαιξαν στην αρχη ομως και το lovedrive και πορωθηκα!
Ο ηχος και στα δυο συγκροτηματα ηταν κακος προς μετριος.Πολυ βαβουρα ρε παιδι μου.
Αυτο που πλεον δεν καταλαβαινω ειναι τα τζαμαρισματα/σολο των ντραμερ και των κιθαριστων των δυο γκρουπ.Επαιξαν που επαξαν λιγο (70 λεπτα οι whitesnake,100 λεπτα οι σκορπιοι) τι τα χρειαζονται τα τζαμαρισματα των 20 λεπτων?Ειδικα ο ντραμμερ των σκορπιων εκτεθηκε ανεπανορθωτα γιατι ο αντιστοιχος των φιδιων ηταν πολυ πολυ καλυτερος και πιο γρηγορος.
Συνολικα μια απλα καλη βραδια.Τιποτα παραπανω.

Reaction score
14
Καλημέρα από Σεράγεβο.

Είχα πάει και εγώ στη συναυλία. 'Ηταν πολύ καλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν γυρίσω. :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.966
Members
38.525
Νεότερο μέλος
opanamas