Ολα σε ενα ή ξεχωριστες συσκευες;

Reaction score
80
Επειδη το WD Media Player πρωτης γενιας εχει αρχισει να παρουσιαζει κολληματα σε πολλες ταινιες και το sony bdr s300 δεν παιζει τα HD φορματ ηχου τι κανουμε;

Παμε σε μια συσκευη που τα παιζει ολα οπως το lg bd 570 ή να παρω ενα φτηνο blu player και ξεχωριστο media player?

Reaction score
0
Επειδη το WD Media Player πρωτης γενιας εχει αρχισει να παρουσιαζει κολληματα σε πολλες ταινιες και το sony bdr s300 δεν παιζει τα HD φορματ ηχου τι κανουμε;

Παμε σε μια συσκευη που τα παιζει ολα οπως το lg bd 570 ή να παρω ενα φτηνο blu player και ξεχωριστο media player?
Το 2ο...

Reaction score
1.458
Απάντηση: Ολα σε ενα ή ξεχωριστες συσκευες;

Υπάρχει και η λύση των Dune Prime 3.0 & Popcorn C200 που είναι όλα σε ένα,με πολύ δυνατό media player.Θα σου κοστίσει περισσότερο όμως (γύρω στα 450 ευρώ)

Reaction score
0
ωραιο θεμα, με απασχολησε και εμενα.
και βλεπω οτι ολοι προτεινετε 2 ξεχωριστες συσκευες.

για φτηνο blue-ray βρηκα ενα αλλο σχετικο θεμα,
να ρωτησω ομως και για φτηνο media player.

το μονο που με νοιαζει ειναι να παιζει χωρις κανενα κολλημα .mkv αρχεια με DTS ηχο
οπωςδηποτε pass-through για τον ενισχυτη, αλλα αν εχει και downmix δεν βλαφτει :403:
με απλο HDMI για την TV (δεν με νοιαζουν τα 3D)

ποια συσκευη θα μου προτεινατε?

Reaction score
80

Εγω παντως το χτυπησα το 570 και μια χαρα μου τα παιζει ολα, μεχρι και video απο youtube

Reaction score
1

Εγω παντως το χτυπησα το 570 και μια χαρα μου τα παιζει ολα, μεχρι και video απο youtube
Ισχύει αυτό που γράφουν σε ξένα φόρα ότι δεν μπορείς να αλλάξεις την αρίθμηση των ψηφιακών καναλιών;

Ενημέρωσέ μας λίγο παραπάνω για την απόδοσή του, μόνο σε γερμανικά site το έχω βρει μέχρι τώρα!

Reaction score
80

Το bdr 570 που πηρα δεν ειναι και αποκωδικοποιητης το LG HR570S παιζει και τα ψηφιακα

Σαν blu ray μια χαρα, σαν media player δεν μου κανει τα κολληματα που εκανε το wd.

Ακομα δεν εχω καταφερει να κανω streamming απο το pc γιατι το pc τα εχει παιξει, οταν τα καταφερω θα ενημερωσω

Reaction score
0
ωραιο θεμα, με απασχολησε και εμενα.
και βλεπω οτι ολοι προτεινετε 2 ξεχωριστες συσκευες.

για φτηνο blue-ray βρηκα ενα αλλο σχετικο θεμα,
να ρωτησω ομως και για φτηνο media player.

το μονο που με νοιαζει ειναι να παιζει χωρις κανενα κολλημα .mkv αρχεια με DTS ηχο
οπωςδηποτε pass-through για τον ενισχυτη, αλλα αν εχει και downmix δεν βλαφτει :403:
με απλο HDMI για την TV (δεν με νοιαζουν τα 3D)

ποια συσκευη θα μου προτεινατε?

Xtreamer Pro !!

Reaction score
0
Xtreamer Pro !!
αυτο Ελλαδα υπαρχει?
Το googlαρα και βρηκα το site του που λεει κανει 174 με τα μεταφορικα.
Ακριβουτσικο μου φαινεται, σκεφτομαι το WD live για φτηνοτερο και απο Ελλαδα,
ενω αν ηθελα να δωσω κοντα στα 200 ειχα υποψιν μου το iamm.

Επισης ξεχασα να πω και για το θεμα του θορυβου.
Ολα αυτα εχουν ανεμιστηρακια?

Reaction score
0
"το μονο που με νοιαζει ειναι να παιζει χωρις κανενα κολλημα .mkv αρχεια με DTS ηχο
οπωςδηποτε pass-through για τον ενισχυτη"

Εγώ αγαπητέ φίλε σου απάντησα λαμβάνοντας υπ'όψιν το παραπάνω σου σχόλιο.
Για μένα η επόμενη αξιόπιστη λύση μετά το Xtreamer Pro ( Dune) ξεφέυγει από τον προυπολογισμό σου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974