Ολοι Οι 1920χ1080

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για να δουμε ολους τους υπαρχοντες , αλλα και αμεσα αναμενομενους , βιντεοπροβολεις με αναλυση 1920χ1080

ΒΕΝQ W10000
Μονοτσιπος DLP
Αναμενομενη τιμη 10.000€

FUJITSU LPF D711
Τριτσιπος LCD
Αμεσα αναμενομενος
Τιμη 25.000€

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

JVC HD 10K
Tριπλος D-ILA
Αμεσα αναμενομενος
τιμη με scaler:19000€

JVC HD2K
Τριπλος D-ILA
Κυκλοφορει ηδη
Τιμη με scaler:21.900 €

Marantz VP11 S1
Μονοτσιπος DLP
Αναμενεται:Τελος 2006?
Τιμη ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Optoma HD81
Μονοτσιπος DLP
Aναμενεται Ιουνιο 2006
Τιμη 9000€ μαζι με τον scaler VX3000

PROJECTION DESIGN ACTION MODEL III 1080
Μονοτσιπος DLP
Kυκλοφορει αυτο τομ μηνα
Τιμη 22.000€ μαζι με τον scaler Crystalio II

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

SONY Ruby
Τριπλος S-XRD
Κυκλοφορει ηδη
Τιμη 10.000€

SONY Qualia
Τριπλος S-XRD
Κυκλοφορει ηδη
Τιμη 30.000€

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

SHARP Z 20000
Μονοτσιπος DLP
Kυκλοφορει καλοκαιρι 2006
Αναμενομενη τιμη 12-13.000$

SIM2 HT 3000
Μονοτσιπος DLP
Kυκλοφορει Απριλιο 2006
Τιμη 13.000€

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μαλλον σε τρωει ο π@π@ς σου να ακουσεις κανα μπινελικι πρωι πρωι... :twisted:
ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!? :mrgreen:

Ακομα μυριζει συσκευασια ο 900αρης. Το κουκλί μου.... :sad:

Παντως για να σου φυγει η απορια, μαλλον για ΟΡΤΟΜΑ με βλεπω... Αρκει να μην εχει RBE!!! :twisted:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εάν ποτέ έπαιρνα ψηφιακό θά ήταν ο Ruby καί γιά την τιμή καί πιό πολύ γιά την απόδοση τού SXRD.

Reaction score
152
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ SHARP & MARANTZ ΤΑ ΒΑΨΑΝΕ ΜΑΥΡΑ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΓΑΡ,SONY Ruby ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.... :smile: :smile: :smile:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ SHARP & MARANTZ ΤΑ ΒΑΨΑΝΕ ΜΑΥΡΑ???

:smile: :smile: :smile:
ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ!! Η βαφη ειναι για να μειωνεται η αντανακλαση του φωτος απο τον προβολεα και να εχουμε καλυτερο μαυρο...Αμ πως? :mrgreen: :lol:
Τα προβλεπουν ολα, τα παιδια... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παντως για να σου φυγει η απορια, μαλλον για ΟΡΤΟΜΑ με βλεπω... Αρκει να μην εχει RBE!!! :twisted:
Λευτερη , με χαρα μου βλεπω πως αλλαξοπιστησες :lol:
Μενουν τωρα οι Τσαρουχαδες , ο Unforgiven και ο Kostis7gr :lol: :lol:
(Για τον Σωτηρη δεν λεω τιποτα , αυτος ειναι DLPακιας και δεν το ξερει ακομα :mrgreen: )

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Γιά αυτό ζείς καί ελπίζεις νά μας δείς να αλαξοπιστήσουμε, αλλά εμείς εκεί, πιστοί στούς Δώδεκα Θεούς, καί στούς Τρείς Φακούς!!!
Καλό έ Καφάτο?

Reaction score
13
Ο ένας καλύτερος από τον άλλον....
Αλλά οι τιμές είναι φωτιά και λάυρα!

Reaction score
62
Μάλλον τον Ruby θα διάλεγα, λόγω τεχνολογίας, αλλά και πολύ καλής κριτικής. Αν ήταν και 3000-5000 ευρώ φτηνότερος μάλιστα δεν θα το συζητούσα κάν. Αλλά πολλά ζητάω, τουλάχιστον την τωρινή στιγμή.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
(Για τον Σωτηρη δεν λεω τιποτα , αυτος ειναι DLPακιας και δεν το ξερει ακομα :mrgreen: )

Γιατί κάτι μου λέει ότι θα περιμένεις πολύ ακόμη...? :wink:
Ruby ρε και ξερό ψωμί που θα πάρω τις μονο-τσίπικες ίδιες και ίδιες συνταγές με το νέο xyzrdtDC3128 dark μας χάλι... :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μα βρε Αντρεα, ποτε δεν ημουν πιστος οπαδος καμιας τεχνολογιας ειδικα. ΜΟΝΟ της ΜΕΓΑΛΗΣ, ΚΑΛΗΣ και....ΦΤΗΝΗΣ εικονας!!! :mrgreen:
Παντα θεωρουσα οτι το ΜΟΝΟ μειονεκτημα της DLP τεχνολογιας ειναι η τιμη της και το RBE. Το πρωτο παραμενει. Το δευτερο μειωνεται συνεχως. Καλα παμε!!

(Αν και ανακαλυψα και κατι ακομα που δεν μου αρεσε σε DLP προβολεα μολις χθες και θα το βγαλω σε συζητηση γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον. Αλλα οχι τωρα, γιατι με πηρε ενα ΠΠΝ για καφε και....να σας βρασω και εσας και τους προβολεις σας!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Mα αν αλλαξοπιστήσω δεν θα πάω στον παράδεισο που θα έχει βουνα απο μέλι και 100 παρθένες να με περιμένουν!!!
Lcd δια πυρός και σιδήρου!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Mα αν αλλαξοπιστήσω δεν θα πάω στον παράδεισο που θα έχει βουνα απο μέλι και 100 παρθένες να με περιμένουν!!!
Lcd δια πυρός και σιδήρου!
Σε αυτη την περιπτωση , εχει και η κολαση τις δικες της χαρες... :lol:

Reaction score
0
Προτεινω οι τιμες στους προβολεις να ειναι " ευρω ανα τσιπ " !!!!!!!!!!!!!
Νομιζω ειναι πιο τιμιο ετσι .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Συγκρινονται πιο αντικειμενικα ετσι ........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
5
Πως? Λες να ειμαι και να μην το ξερω? Φοβερο! Και μολις ειδα και το Brokeback Mountain μην μου βαζεις ιδεες πρωι πρωι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι rainbows δεν βλεπω αρκετα.Ακομα και στον Χ1 στα Χανια που ο Στεφανος τα εβλεπε all over the place μπορω να πω οτι ειδα μερικα στο συντομο διαστημα που ειδαμε.Δεν ξερω σε μεγαλη χρονικη διαρκεια θεασης τι γινεται αν αλλοι της παρεας μου τα βλεπουν και κυριως πως θα ειμαι σιγουρος αν μια πενταχρονη και ενας διχρονος (τα καμαρια μου :D :D :D) δεν επηρεαζονται καθολου απο αυτο. Μια ιδεα ειναι ολα αυτα αλλα better safe than sorry.

Για τριτσιπικους DLP 1080p στα 3000 ευρω :shock: :shock: :shock: το συζητω. Ναι μπορω να περιμενω μεχρι η τιμη να ανταποκρινεται σε αυτο που αγοραζεις οχι στην ιδεα που αντιπροσωπευει :twisted: :twisted:

Για LCD 1080p στειλε αμεσως οτι εχεις στα 2000 ευρω :D :D :D

Οπως και να εχει παντως οτι υποστηριζει κανεις η ουσια ειναι να ειναι ευχαριστημενος με αυτα που βλεπει ( ταινιες οχι test patterns) και καποια στιγμη κανουμε και μια αναβαθμιση βρε αδελφε αλλα οχι να ζουμε για την ωρα και την στιγμη της αναβαθμισης.

Εβλεπαν χθες τα μικρα την Μαδαγασκαρη σε HD (με Greek audio βεβαιως) και μου λεει η μικρη. " Νομιζω οτι τα ζωακια εχουν βγει εξω απο το σινεμα(ναι εννοει την οθονη)ελα διπλα μου γιατι σαν να φοβαμαι λιγο ( ταχει κανει πανω της)
Τι προβολεα να αλλαξεις τι να παρεις και γιατι οταν εχεις φτασει σε τετοιο επιπεδο?
Τι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις το τελειο? ( Μολις εχεις στα χερια σου κανα 1080αρη στειλε κανα pm) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ