Ολοι Οι 1920χ1080

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Τι προβολεα να αλλαξεις τι να παρεις και γιατι οταν εχεις φτασει σε τετοιο επιπεδο?
Τι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις το τελειο? ( Μολις εχεις στα χερια σου κανα 1080αρη στειλε κανα pm) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σωστος ο σωτηρης!!!

Και για να πω και εγω την αληθεια, αν με το BD-HD-DVD παρω την εικονα που ειδα με τα παιδια στην συναντηση, απο τον 900αρη, ΜΗ ΣΩΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ 1080!!! :shock: Ειλικρινα ρε παιδια, θα ημουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος. Δεν λεω βεβαια οτι δεν προκειται να αναβαθμιστω και εγω καποτε σε 1080 γιατι θα ημουν ψευτης. Ομως με τετοια εικονα απο τα 720, θα εχω την πολυτελεια να περιμενω μεχρι να πεσουν οι τιμες στα τωρινα επιπεδα. :mrgreen:
Οσο για το ποιον θα παρω τοτε, θα ακολουθησω το ιδιο δρομο που ακολουθησα μεχρι τωρα και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...Ο.ΤΙ ΜΆΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
Ευτυχώς προς το παρόν με προσέχει η μαμά πατρίδα, γιατί με τα φυτίλια που ανάβει ο σΚαφάτος με έβλεπα να περιμένω στην ουρά για 1080άρη...
Θεωρώ πάντως ότι κάποιες από τις τιμές ήταν ιδιαίτερα συντηρητικές και μάλλον θα είναι προς τα κάτω όταν με το καλό κυκλοφορήσουν :wink:

Reaction score
10
Πως? Λες να ειμαι και να μην το ξερω? Φοβερο! Και μολις ειδα και το Brokeback Mountain μην μου βαζεις ιδεες πρωι πρωι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι rainbows δεν βλεπω αρκετα.Ακομα και στον Χ1 στα Χανια που ο Στεφανος τα εβλεπε all over the place μπορω να πω οτι ειδα μερικα στο συντομο διαστημα που ειδαμε.Δεν ξερω σε μεγαλη χρονικη διαρκεια θεασης τι γινεται αν αλλοι της παρεας μου τα βλεπουν και κυριως πως θα ειμαι σιγουρος αν μια πενταχρονη και ενας διχρονος (τα καμαρια μου :D :D :D) δεν επηρεαζονται καθολου απο αυτο. Μια ιδεα ειναι ολα αυτα αλλα better safe than sorry.
Σωτήρη άλλα έλεγες το Σάββατο...
Υποσχέθηκες να περιμένεις μαζί μου τον panasonic 1100...
Αλλά έτσι είναι αυτά, μόλις σου πετάξουν το δόλωμα τσιμπάς :D

V

VIDEOMIX

Guest
ΟPTOMA λόγο τιμής με αναμενώμενη πτώση της κιόλας έως τον Σεπτέμβριο που θα τον αγοράσω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.087
Αυτό που λένε "καλύτερα βασιλιάς στην κόλαση παρά σκλάβος στον παράδεισο" ισχύει στην περίπτωσή μας;
Αν υπήρχε προβολέας στα 1080 με 3 - 4 χιλιάρικα θα τον έπαιρνα κι ας ήταν και DLP.
Αλλιώς θα περιμένουμε.

Reaction score
3
Εγώ θα περιμένω να βγάλει η TOSHIBA κάποιον, αν είναι μάλιστα στην ποιότητα του ΜΤ 700, θα τον βάλω στα υπόψιν !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μονότσιποι;;;

Και πιο ακριβοί από τον rubby?

Που πας ρε Καραμήτρο.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα σώβρακα θα πάρει η Epson μόλις κυκλοφορήσουν τα γνωστά παλικάρια σε 1920Χ1080 (Panasonic, Sanyo, Epson...) στις γνωστές τιμές... :shock: :shock:

Υ.Γ. Προσεχώς: LCD projector FULL 1920X1080

Reaction score
5
εεεετσι, ετσι... να και καποιος που καταλαβε οτι η διαφορα απο τα 2.000ευρω στα 10.000ευρω ειναι το λιγοτερο γελοια για την μικρη αγορα των προτζεκτορ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ