Ολοκληρωμένο Ενισχυτή Μέχρι 350ε...

Reaction score
0
Καλημέρα!Ενδιαφέρομαι για ολοκληρωμένο στερεοφωνικό ενισχυτή, βέβαια ξέρω ότι θέτοντας όριο τα 350Ε οι επιλογές πρέπει να είναι ελάχιστες όμως δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά.Θα παίζει με ηχεία τα Crystal Audio Twin V6 σε χώρο περίπου 15 τετραγωνικά..Έχετε υπ όψιν σας κάτι σε καινούριο;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα συμφωνήσω με την πρόταση του Γιάννη..Έχω ακούσει όλη τη σειρά C της ΝΑD καθώς και παλιότερα μοντέλα της (3020) και κανένα δε με έχει απογοητεύσει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εκτός του πολύ καλού NAD μπορείς να δεις και τον Cambridge Azur 540 με εξίσου καλές κριτικές.

http://www.cambridgeaudio.com/reviewpdfs/Azur 540A.pdf

Aν τώρα όμως σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου μια μικρή υπέρβαση, και σου αρέσουν και οι λυχνίες, υπάρχει και ο Tsakiridis Odysseas με 380€ (Hybrid with 2x60 Watt in 8 Ohm, 2x80 in 4 Ohm, 4 lines, 4x12AX7 in preamp stage). Για πληροφορίες για τον Οδυσσέα στο http://www.tsakiridis-devices.com .

Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πρέπει να βιαστείς γιατί η εταιρεία αλλάζει τα μοντέλα (και φυσικα και τις τιμές). Πραγματικά για τα λεφτά του είναι ευκαιρία!!!

Reaction score
0
Θα προτιμούσα κάτι σε τρανζίστορ, είχα και εγώ υπ'όψιν μου το nad c320, τώρα θα κοιτάξω και για τον cambridge(αλήθεια μου μπορώ να τον βρώ;) ο οποίος φαίνεται να έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά..πάντως βλέπω ότι και οι δύο έχουν τοροειδή ΜΣ.Σε αυτά τα λεφτά βγάζει η rotel κάποιο μοντέλο;Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χμμμ... Κάποτε θα έβρισκες και Rotel σε αυτά τα λεφτά, τώρα πλέον ξεκινάνε από λίγο πιο ψηλά. Υπάρχει ο RA-1 (χωρίς τηλεχειρισμό) γύρω στα 390€ (σίγουρα θα τον βρείς και φθηνότερο) , με πάρα πολύ καλές κριτικές.

http://europe.rotel.com/reviews/pdfs/02series/ra01-rcd02-whathifi-jan03.pdf

http://europe.rotel.com/reviews/pdfs/02series/ra01-rcd02-603-cxlassicfm-05-04.pdf

Άλλοι ενισχυτές σε αυτή την κατηγορία είναι ο Vincent spark (σε μικρό μέγεθος), 2-3 μοντέλα της Yamaha (μακρυά!!!) , 1-2 της DENON (καλούτσικα αλλά όχι επιπέδου NAD, rotel) και ο Marantz PM4400SE ο οποίος βγαίνει κάπως ακριβώτερος απ' όλους.

Για το που μπορείς να βρείς τον Cambridge θα σου στείλω pm.

Ο Tsakiridis δεν είναι λαμπάτος. Είναι υβριδικός (λάμπα στην προενίσχυση και τρανζίστορ στο τελικό στάδιο). Έχει μπόλικη ισχύ (2x60w/8Ohm και 2x80w/4Ohm) και όσοι τον άκουσαν έχουν μείνει ενθουσιασμένοι. Αν είσαι από Αθήνα δεν χάνεις τίποτα να πεταχτείς από του Τσακιρίδη και να τον ακούσεις.

Reaction score
0
Σπύρο καλημέρα!Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Θα προσπαθήσω να ακούσω και τον Οδυσσέα,αλλά είμαι μεταξύ του nad και του rotel!O rotel πρέπει να φτάνει κοντά στα 400Ε..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Υπάρχουν 2 ολόιδια μοντέλα για τον Rotel. Το RA 01 και το RA 02. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι ο RA 02 έχει τηλεχειρισμό.

Το RA 01 έχει τιμή από την αντιπροσωπεία 390€ ενώ ο RA 02 540€. Φυσικά οι τιμές που θα βρείς στην αγορά είναι πιο χαμηλές (ελέω ανταγωνισμού). Καλά θα κάνεις να ακούσεις όσο περισσότερους μπορείς γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Οι NAD ειναι αριστοι ενισχυτες και πωλουνται σε εξαιρετικη τιμη στη χωρα μας.Ειναι αληθεια ομως οτι τα τελευταια μοντελα (320ΒΕΕ.352.372)εχουν λιγο διαφορετικο ηχο απο τα προηγουμενα και εδικα στις υψηλες που ειναι καπως τσιμπημενες.Ο ra-02 ειναι ενας παενμορφος ενισχυτης ,πολυ καλα φτιαγμενος που μετα καταλληλα ηχεια θα δωσει πολυ καλα αποτελεσματα.Τον εχω ακουσει σε συνδυασμο με cdplayer ARCAM CD73 και ηχεια DYNAUDIO 42 σε χωρο περιπου 20 τετραγωνικα και ο ηχος ηταν καταπληκτικος.Απλα ειναι λιγο ακριβοτερος και σχετικα ακριβος για την ισχυ του.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Οι NAD ειναι αριστοι ενισχυτες και πωλουνται σε εξαιρετικη τιμη στη χωρα μας.Ειναι αληθεια ομως οτι τα τελευταια μοντελα (320ΒΕΕ.352.372)εχουν λιγο διαφορετικο ηχο απο τα προηγουμενα και εδικα στις υψηλες που ειναι καπως τσιμπημενες.Ο ra-02 ειναι ενας παενμορφος ενισχυτης ,πολυ καλα φτιαγμενος που μετα καταλληλα ηχεια θα δωσει πολυ καλα αποτελεσματα.Τον εχω ακουσει σε συνδυασμο με cdplayer ARCAM CD73 και ηχεια DYNAUDIO 42 σε χωρο περιπου 20 τετραγωνικα και ο ηχος ηταν καταπληκτικος.Απλα ειναι λιγο ακριβοτερος και σχετικα ακριβος για την ισχυ του.

Reaction score
0
Σπύρο καλημέρα!Δεν έχω καταφέρει να πάω στα μαγαζιά να δω και να ακούσω και μάλλον δεν θα προλάβω ούτε και αυτή την εβδομάδα οπότε η αγορά μπαίνει για λίγο στο ψυγείο.Επειδή γνωρίζω όμως τον ήχο της Nad και μου ταιριάζει σαν άκουσμα θα τον έπαιρνα λόγω του πολύ καλού value for money.

Reaction score
0
Έχω ενα Cambridge Audio Azur 640A 4ων μηνών. Ειναι σε αριστη κατασταση και τον δινω λόγω αγοράς ενός μεγαλυτερου. Ενδιαφερεσαι για μια ακρόαση?
Μουσικότατο μηχανακι που πλησιαζει σε πολυ μεγαλο βαθμό τον ηχο του ΑRCAM A90 pου τον αντικατεστησε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster