Ολοκληρωμένο σύστημα - Θεσσαλονίκη

Reaction score
0
Πωλούνται τα παρακάτω

1. Ενισχυτής Yamaha AX-596 (Χρώμα σαμπάνια)
2. CD player Phillips CD713
3. Deck (διπλό) Sony TC-WE405
4. Ηχεία AT Sound Company Berlin 3037
5. Καλώδια που τα συνδέουν

Λοιπόν το σύστημα ήταν στημένο και έπαιζε ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Γερμανία προ περίπου 3 ετών. Κατόπιν λόγω ΣΟΒΑΡΩΝ οικογενειακών προβλημάτων μπήκε σε κουτιά και "ξεχάστηκε"
Το "ανακάλυψα" προ ~4 μηνών όταν βγάλαμε όλα τα πράγματα από τα κουτιά. Το σύνδεσα για να το ελέγξω και φυσικά παίζει κανονικά. (Μετακόμιση από γερμανία όπως καταλάβατε)
Είναι της κοπέλας μου η οποία ούτε να το βλέπει θέλει.
Εγώ έχω δορυφορικά και ΔΙΚΟ μου σύστημα (και αυτό στα κουτιά) Είναι υπερβολή της υπερβολής να το κρατάμε εμείς πλέον.
Διευκρινίζω οτι ΔΕΝ είναι Home Cinema με HDMI ή 5+1 κοκ εξόδους. Είναι ένα όμορφο συνολάκι για μουσική, CDs κτλ.

Έλεγα για 100 Ευρώ. Μόνο Θεσσαλονίκη παρακαλώ, ώστε να τα δείτε με τα μάτια σας και να τα ελέγξετε, ώστε να μην υπάρχει θέμα οτι πάω να σας "φορτώσω κάτι".

Σίμος

Reaction score
0
Απάντηση: Ολοκληρωμένο σύστημα - Θεσσαλονίκη

Τα ηχεία δεν γράφουν κάτι αλλο? η μάρκα είναι ατ ? γιατί δεν αναφέροντε πουθενά.

Reaction score
1

Με ενδιαφερει, εχω στειλη πμ

Reaction score
1

Πωλούνται τα παρακάτω

1. Ενισχυτής Yamaha AX-596 (Χρώμα σαμπάνια)
2. CD player Phillips CD713
3. Deck (διπλό) Sony TC-WE405
4. Ηχεία AT Sound Company Berlin 3037
5. Καλώδια που τα συνδέουν

Λοιπόν το σύστημα ήταν στημένο και έπαιζε ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Γερμανία προ περίπου 3 ετών. Κατόπιν λόγω ΣΟΒΑΡΩΝ οικογενειακών προβλημάτων μπήκε σε κουτιά και "ξεχάστηκε"
Το "ανακάλυψα" προ ~4 μηνών όταν βγάλαμε όλα τα πράγματα από τα κουτιά. Το σύνδεσα για να το ελέγξω και φυσικά παίζει κανονικά. (Μετακόμιση από γερμανία όπως καταλάβατε)
Είναι της κοπέλας μου η οποία ούτε να το βλέπει θέλει.
Εγώ έχω δορυφορικά και ΔΙΚΟ μου σύστημα (και αυτό στα κουτιά) Είναι υπερβολή της υπερβολής να το κρατάμε εμείς πλέον.
Διευκρινίζω οτι ΔΕΝ είναι Home Cinema με HDMI ή 5+1 κοκ εξόδους. Είναι ένα όμορφο συνολάκι για μουσική, CDs κτλ.

Έλεγα για 100 Ευρώ. Μόνο Θεσσαλονίκη παρακαλώ, ώστε να τα δείτε με τα μάτια σας και να τα ελέγξετε, ώστε να μην υπάρχει θέμα οτι πάω να σας "φορτώσω κάτι".

Σίμος
Καλημερα και παλι, Σιμο με ενδιαφερει το συστημα σου κυριως ο ενισχυτης, το αγοραζω η το ανταλλασω με αντιστηχο ενισχυτη για home cinema Yamaha RX-V 592 RDS (χρωμα μαυρο) και δωρο ενα κεντρικο ηχειο Crystal audio C100 & Subwofer Sony Aγγελος. 6939499061

Reaction score
0

Εαν υπάρχουν ακόμα ενδιαφέρομαι αμεσα.

Reaction score
0

καλησπερα.ενδιαφερομαι και εγω.μονο αν μπορεις βαλε ενα link τα ηχεια ποια ειναι ακριβως?

Reaction score
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι έστειλαν πμ. Προσωρινά το σύστημα έχει κρατηθεί για τον φίλο Dimitris81.

Σίμος

Reaction score
0

ηθελα να το αγορασω.τεσπα απο θεσσαλονικη ειμαι και εγω

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον.
Δόθηκαν.
Δημήτρη καλοάκουστα !!!
Να κλειδωθεί παρακαλώ.

Σίμος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll