Οποιος παιζει πολυ...

Reaction score
1
δε πεθανε, απλα εφτασε στο ανωτατο level το χαρακτηρα του. οταν γινεται αυτο σου δινεται η επιλογη να αφησεις τον υλικο κοσμο και να ζεις μονο στο ψηφιακο!

Reaction score
0
δε πεθανε, απλα εφτασε στο ανωτατο level το χαρακτηρα του. οταν γινεται αυτο σου δινεται η επιλογη να αφησεις τον υλικο κοσμο και να ζεις μονο στο ψηφιακο!
Καλοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! Και ΑΛΗΘΙΝΟ μάλιστα! Και εγώ... A few years ago in a galaxy NOT far away... Ειχα ξεκινήσει σε ένα κόσμο σαν "πρόσφυγας"!!! Μετά από ΠΟΛΥ καιρό, αποφάσισα να γίνω Ranger, σαν φυσιολάτρης που είμαι και ταυτόχρονα Bounty Hunter! Ποτέ όμως δεν κυνήγησα Jedi, γιατί απλά αυτός ήταν ο απότερος δικός μου σκοπός!!! Σε αυτά τα δύο REAL χρόνια έζησα χαρές, λύπες, συγκινήσεις, έγινα ποια ένα αξιοσέβαστο μέλος του γαλαξία, του Guild μου έκανα σχέσεις με πρόσωπα του άλλου φίλου έφτασα στα πρόθυρα του γάμου, διασκέδασα, μέχρι που μια μέρα κοίταξα την αστυνομική μου ταυτότητα και αντί για Orphee έγραφε Νίκος!

Και τότε, (Lvl 80 Jedi Master) ποια, ανακάλυψα ότι είρθε η ώρα να γίνω ένα με την δύναμη! Και επανήλθα στο REAL WORLD!!! Πάντως κουσούρι δεν μου άφησε όλη αυτή η περιπέτεια! Μόνο μια νοσταλγία, screenshots και videos!!!

"Παν μέτρον Άριστον!"

Reaction score
1
Σωστος!!! εφερες τουλαχιστον καμια απο τις δυναμεις σου και στon real world? σε ενα κολλησα εγω ομως...

έκανα σχέσεις με πρόσωπα του άλλου φίλου
εχεις καποιον ΑΛΛΟ φιλο, εκτος απο αυτους που συνηθως κανεις παρεα, ο οποιος αλλαζει προσωπα και εσυ διαλεγεις με ποιο απο αυτα τα προσωπα θα κανεις σχεση?

Reaction score
0
Κοιτά.... Συχνά για πολλούς λόγους πολλές "σχέσεις" ναυαγούσαν!!! Όπως για παράδειγμα όταν η "Sohi", μια αιθέρια human ύπαρξη αφου γίναμε και οι δύο Force Sensitive, μου αποκάλυψε ότι ήταν από το Λονδίνο και την λέγανε.... Βαγγέλη!!!!!!!! Αλλά όλα καλά!

Αυτό εννοείς????

Reaction score
1
ωχ! η "Sohi"? τι κανει αυτη η ψυχη?

παντως οχι, δεν εννοουσα αυτο. απλα δεν καταλαβα ποιος φιλος σου εχει πολλα προσωπα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.538