Οπτικες ινες για ταπετσαρια

Reaction score
2
WOW.

Εντάξει δεν ξέρω κατα πόσο είναι κουραστικό κάτι τέτοιο.Και βλέπω και την τιμή του τώρα και κάτι παθαίνω!Σαν σκέψη πάντως είναι απίστευτη.Καλό θα ήταν να είχε κάποιο input και να συμπεριφέρετε σαν Ambi light.

Reaction score
41
Ποιος μπορεί να μου πει πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα απλό και φτηνό σύστημα ambi light σαν αυτό της philips (ή και πιο απλό με σταθερό απαλό φωτισμό) - για να μπει πίσω από την tv.

Aυτοί οι φωτοσωλήνες led που κυκλοφορούν, ακόμα και οι πιο μικροί 30cm οι οποίοι είναι και αυτοκόλλητοι, έχω την εντύπωση οτι δεν έχουν στο άλλο άκρο φις να μπαίνουν στην πρίζα κανονικά, αλλα χρειάζονται μετασχηματιστή και διακόπτες και σκαψίματα και και...
οπότε δε μου κάνουν αυτά.
Κάτι plug & play και φτηνό με μπλέ πχ φωτισμό υπάρχει;

Reaction score
34
Εχει το ΙΚΕΑ με αυτοκολητο περιπου 35 cm και το καθε σετ εχει 4 τεμαχια με κοστος 40-50 ευρω στα ειδη φωτισμού. Τα τοποθετεις πισω απο την τηλεοραση με κατευθυνση προς τον τοιχο και καθαρισες.

Reaction score
41
Εχει το ΙΚΕΑ με αυτοκολητο περιπου 35 cm και το καθε σετ εχει 4 τεμαχια με κοστος 40-50 ευρω στα ειδη φωτισμού. Τα τοποθετεις πισω απο την τηλεοραση με κατευθυνση προς τον τοιχο και καθαρισες.
ευχαριστώ. μπαίνουν στην πρίζα φαντάζομαι ε; όχι με μετασχηματιστές και αηδίες..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney