Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Reaction score
49
[IMGlz=200 height=266]http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/PIONEER-CENTER/UNDER_CONSTRUCTION/P1020388.jpg[/IMGlz] Αν φωτογραφίες σαν τις επόμενες σας εξιτάρουν...

...τότε θα μπορέσουμε, μόνο ως μέλη του AVsite, να βρεθούμε σε ένα (μοναδικό για την Ελλάδα) χώρο, στο 1ο Pioneer Center της Ευρώπης (και το 2ο στον κόσμο) που θα ανοίξει τις πόρτες του, την Κυριακή 14 Δεκέμβρη μόνο για εμάς.

Είμαστε καλεσμένοι λοιπόν, την Κυριακή στις 11πμ, για να δούμε από κοντά όλες τις τηλεοράσεις της Pioneer, όλους τους ενισχυτές, τα DVDp & BRp, τα ηχεία, τα συστήματα Home Cinema μέχρι και τον προβολέα KRF-9000.
Όλα σε λειτουργία, να τα δούμε, να τα ακούσουμε, καθισμένοι στα πολύ όμορφα σαλόνια που υπάρχουν σε κάθε σύστημα, να κουβεντιάσουμε και να δοκιμάσουμε τα γλυκάκια και τα αναψυκτικά από το μπουφέ!

Για να έχετε μια πρώτη εικόνα, αναφέρω τι θα μπορέσετε να δείτε εγκατεστημένα στον πολύ όμορφο χώρο του Pioneer Center:

* Όλες τις οθόνες (KRP-600A– KRP-500A– PDP-LX6090 – PDP-LX5090H– PDP-LX5090 – KRL-46 – KRL-37 – KRL-32)
* Projector KRF-9000
* Ενισχυτές (Susano SC-LX90, SC-LX81, VSX-LX70, VSX-LX51, VSX-LX50, VSX-1018, VSX-918, VSX-818, VSX-418)
* Players(BDP-LX71, BDP-LX08, BDP-LX70 από Blurayκαι όλα τα απλά DVDκαι όλα τα DVR)
* Ηχεία όλα (από S1-EXμέχρι τα πιο μικρά σετ – Δεν υπάρχουν μόνο τα S4-EX)
* Σετ home cinema
* Οι stereo-only ενισχυτές CDJ-200 & 400 – Mixers DJM400 & 800 – Effector EFX-500

Το κατάστημα βρίσκεται στο Ν.Ψυχικό, Άγγελου Σικελιανού 11
Τηλ : 211 1178711 , 210 6717711

Ο χώρος θα ανοίξει αποκλειστικά για τα μέλη του AVsite και για 4 ώρες σχεδόν, θα μπορούμε να γνωρίσουμε όλη την σειρά της Pioneer σε έναν υπέροχο χώρο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε εδώ.

[IMGlz=200 height=150]http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/PIONEER-CENTER/UNDER_CONSTRUCTION/P1020362.jpg[/IMGlz] [IMGlz=200 height=150]http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/PIONEER-CENTER/UNDER_CONSTRUCTION/P1020367.jpg[/IMGlz] [IMGlz=112 height=150]http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/PIONEER-CENTER/UNDER_CONSTRUCTION/P1020413.jpg[/IMGlz] [IMGlz=112 height=150]http://img.photobucket.com/albums/v483/ksino1100/PIONEER-CENTER/UNDER_CONSTRUCTION/P1020380.jpg[/IMGlz]

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Χρειάζεται να δηλώσω ότι θα πάω για να κρατηθεί κάποια θέση ή να πάω κατευθείαν;

Πέτρο, δεν χρειάζεται να δηλώσετε κάτι.......
Θα ήταν καλό να γράψουν όσοι θέλουν πως θα παρεβρεθούν, για να υπάρχει μια ένδειξη του πλήθους των μελών που θα έρθουν (κυρίως για πρακτικούς λόγους...)

Reaction score
0
Είμαι από αυτούς που θέλουν να παραβρεθούν!!! Ως κάτοχος VSX-LX70 και μελλοντικός αγοραστής μιας Kuro.....(να δούμε πότε..) δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τέτοια πρόσκληση!!!!

Reaction score
14
ΜΠΡΑΒΟ Στον φίλο ΠΑΥΛΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ που μας τιμά με την πρόσκληση του και ΜΠΡΑΒΟ Γιάννο Δημητρόπουλε για την οργάνωση του event. Το AVSITE θα είναι εκει και ειδικά οι κατηγορία ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ θα θέλει να δεί πολύ απο κοντά τις νέες ΚURO.

See you all there!!!!!

ΕΥΓΕ και πάλι

Reaction score
4
Καλημέρα,

Ψάχνωντας απο νωρίς για ολοκληρωμένο σύστημα με υψηλό WAF θα ήθελα να είμαι και εγώ εκει... Οπότε υπολογίστε άλλους 2 (ελπίζω να τα καταφέρω)...

Reaction score
0
Απάντηση: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Ωραία κίνηση έκανε η Pioneer.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.135
Αν και συχνός -πλέον- επισκέπτης του Pioneer Center, και από αύριο ευτυχής κάτοχος της Kuro 500A, αντί της 5090Η που είχα μέχρι τώρα βάλει στο μάτι, θα χαρώ να παρευρεθώ κι εγώ , μόνος ή οικογενειακώς, να ξαναμιλήσω με τους υπέροχους ιδιοκτήτες του, να ξανα-απολαύσω τον καταπληκτικό αυτό χώρο και -βέβαια- να γνωρίσω από κοντά κάποια από τα μέλη του avsite.

Reaction score
49
Απάντηση: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Εγώ θα είμαι (99%) Αθήνα από το Σάββατο το βράδυ, για μια υποχρέωση κοινωνικού τύπου.
Συνεπώς, Κυριακή πρωί θα είμαι στο Pioneer Center, λογικά οικογενειακώς, για να δηλώσω παρών στην εκδήλωση του AVsite.

Xtra νέα: πέρα από τον όμορφο χώρο και την πληθώρα μηχανημάτων της Pioneer θα μας περιμένουν όμορφες παρουσίες για να μας κεράσουν το κάτι τις μας από τον υπέροχο (πρωϊνό) μπουφέ γιατί εκτός από τα μάτια και τα αυτιά μας θα πρέπει να χαϊδέψουμε και λίγο το στομάχι μας!! :107:

Θα είμαι στον χώρο (εκτός απροόπτου, γιατί έχουμε και μια μικρή κουκλίτσα) γύρω στις 11 το πρωί, την ώρα έναρξης της εκδήλωσης, για να κουβεντιάσουμε και να σχολιάσουμε τα της τεχνολογίας, του AVsite και περί ανέμων και υδάτων!

Θα χαρώ να γνωρίσω και νέα μέλη του AVsite αλλά και όσο περισσότερα μέλη των φίλων της συντονιστικής και διαχειριστικής ομάδας.

Reaction score
49

ΜΠΡΑΒΟ Στον φίλο ΠΑΥΛΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ που μας τιμά με την πρόσκληση του και ΜΠΡΑΒΟ Γιάννο Δημητρόπουλε για την οργάνωση του event. Το AVSITE θα είναι εκει και ειδικά οι κατηγορία ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ θα θέλει να δεί πολύ απο κοντά τις νέες ΚURO.

See you all there!!!!!

ΕΥΓΕ και πάλι
Λεω να παρευρεθω οικογενειακως...

Θα είναι μεγάλη χαρά να βρεθούμε εκεί!
Και να τα πούμε και από κοντά!
Περιμένω και από τα άλλα παιδιά της Σ.Ο. του AVsite να έρθουν σε μια συγκέντρωση που διοργανώνεται μόνο για τα μέλη του AVsite και είναι δεδομένη το όμορφο αποτέλεσμα (όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του AVsite)

Reaction score
152
δυστυχως, πουλευω κυριακατικα!!!....

παντως οσοι θα πατε ντυθειτε ...kuro για να ειστε ασορτι, παρτε μαζι σας απο ενα μικρο katana για να κανετε sepuku αν δειτε και δεν μπορειτε να αποκτησετε τα προ'ι'οντα της pioneer!!!....

Reaction score
1
Aν και θα βρίσκομαι ανάμεσα σε διαδοχικά ταξίδια μόνο για 1,5 ημέρα στην Αθήνα το δέλεαρ και η ευκαιρία να δω μερικά προσφιλή πρόσωπα είναι μεγάλα κίνητρα... :126:

Count me in, plz! :145:

Reaction score
3

Μέσα!!! Κανα φαϊ θα έχει μετά???:137::137:
Πως φαίνεται ο χαϊεντάς ρε παιδί μου...:138:

Λοιπόν, αν βρούμε παρκαδόρο για τα μικρά θα περάσουμε όλοι, εάν όχι θα έρθω μόνος μου.
Έτσι και αλλιώς εγώ αποφασίζω:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99