Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Απο τις 11?
Για Κυριακη ειναι ξημερωματα αλλα για τον φιλο μου τον Παυλο...

Reaction score
8
Δασκαλε

Ευχαριστω πολυ για την προσληση η οποια με τιμα ιδιαιτερα.

Δυστυχως μου ειναι αδυνατον να ελθω διοτι (δεν ξερω αν γνωριζεις), ειμαι με ενα ποδι σπασμενο και με γυψο, στο σπιτι και δεν μπορω να παω πουθενα.

Την Κυριακη στις 10.00 το πρωι εχει και η μικρουλα μου γιορτη στον παιδικο σταθμο και δεν μπορω να παω ουτε εκει.

Ειλικρινα λυπαμαι πολυ που δεν θα ειμαι εκει, γιατι θελω πολυ να σας γνωρισω απο κοντα.

Νομιζω οτι θα υπαρξει κι αλλη ευκαιρια.

Χιλια συγνωμη

Και παλι ευχαριστω
Με εκτιμηση
Β.Β

Reaction score
2
Μονο και μονο γι αυτο, ο αυθαδης απο πανω πρεπει να μπαναριστει απο την 156. Εαν εισαι τοσο επιεικης και καλος ανθρωπος, θα τον τιμωρησω εγω. Θα φερω το air και θα βαλω τον Λαζαρου και τον Γιοκα να το φυλανε για να μην πλησιαζει.

Μεσααα!

Reaction score
7
Μονο και μονο γι αυτο, ο αυθαδης απο πανω πρεπει να μπαναριστει απο την 156. Εαν εισαι τοσο επιεικης και καλος ανθρωπος, θα τον τιμωρησω εγω. Θα φερω το air και θα βαλω τον Λαζαρου και τον Γιοκα να το φυλανε για να μην πλησιαζει.

Μεσααα!
:618:
Τα προϊόντα της Apple μ'αγαπάνε...σαν αερικό θα έρθει στα χέρια μου το κουκλί. Αλήθεια σε ποιόν χαρίζει οργασμούς εκείνο το Air που είδα στην Hi-End έκθεση; Ποιός είναι ο τυχερός κάτοχος;

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Μεσααα!

Όταν επιστρέψει σπίτι του θα έχει αλλάξει γνώμη!! :125: :138:

Reaction score
6
Λοιπόν τώρα που γυρίζει...:135:

Εάν οι Kuro δείχνουν Παναθηναικό θα έρθω. Εάν πάλι όχι τότε θα έρθω με κασκόλ.:138:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Xtra νέα: πέρα από τον όμορφο χώρο και την πληθώρα μηχανημάτων της Pioneer θα μας περιμένουν όμορφες παρουσίες για να μας κεράσουν το κάτι τις μας από τον υπέροχο (πρωϊνό) μπουφέ γιατί εκτός από τα μάτια και τα αυτιά μας θα πρέπει να χαϊδέψουμε και λίγο το στομάχι μας!! :107:
Ευτυχώς με πρόλαβες! δεν της το έχω πει ακόμα!!!! να έρθω μόνος δηλαδή??? :139:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

Ευτυχώς με πρόλαβες! δεν της το έχω πει ακόμα!!!! να έρθω μόνος δηλαδή??? :139:
Νικολό και εγώ μόνος θα είμαι ειδικά μετά απο την είδηση αυτή...

Ααα θα εχω και την κάμερα σου να στην επιστρεψω και ίσως και ενα invite Που ήθελες!!!

Reaction score
49

Πολλοί θα έρθουν οικογενειακώς.
Όπως και εγώ άλλωστε......

Σε τελική ανάλυση, μια μεγάλη οικογένεια θα ειμαστε!!

Ελάτε όπως σας αρέσει.......
Θεωρώ πρέπον, να ΜΗΝ φέρετε τις πεθερές σας :116: :138: :137:

Reaction score
49

Αυτό απευθύνεται στον Αντρέα; :137:

Δεν αναφέρθηκα σε π.Χ καραβοκύρηδες :116:

Εσύ θα φύγεις από Βύρωνα για να έρθεις?
Ή θέλεις ειδική πρόσκληση? :136:

Reaction score
7.069
Το εβλεπα 2-3 μηνες να το φτιαχνουν,μενω μολις 3 λεπτα με τα ποδια απο εκει και περναω καθε μερα γυριζωντας απο τη δουλεια.Θετικη κινηση οι εξειδικευμενες εκθεσεις,μπορεις να δεις οτι θελεις απο κοντα και να ενημερωθεις απο σχετικους κατι που σπανια μπορεις να το κανεις στα μεγαλα καταστηματα.

Reaction score
14
μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε καλά μεταξύ μας, και με άτομα που δεν εχει τύχει να ερθουμε face 2 face, πολύ όμορφη ημέρα θα είναι

Reaction score
5
Μπράβο στου διοργανωτές και το σίγουρο είναι ότι όταν συναντιέται η παρέα του avsite, ωραία πράγματα τρώγονται...ε....γίνονται! :114:
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά! :126:

Reaction score
14
αντε βρε Ακη, να σε δούμε και απο κοντά ξανά...!!! Το καλό είναι οτι ο Πάυλος ο Καλογερόπουλος εχει ανοίξει (θα ανοίξει δηλαδή) το μαγαζί την Κυριακή μόνο για τα μέλη μας!!!!

Δηλαδή δεν θα εχουμε κανέναν αλλον απο μέλη του avsite... και μερικές νόστιμες υπάρξεις που θα σερβίρουν όμορφα μεζεδάκια!!!! Εεεεε Ομορφες υπάρξεις με νόστιμα μεζεδάκια ήθελα να πω!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Οπτικοακουστική εκδήλωση: μόνο για τα μέλη του AVSite

αντε βρε Ακη, να σε δούμε και απο κοντά ξανά...!!!
Δεν θυμαμαι ποιον απ τους 2 σας ,βρε κοπανατζη dream, εχω να δω πιο πολυ καιρο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491