Οσονούπω "τέως";...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αλήθεια ποιο τραγούδι του Σάκη θα πάει τελικά στη Γουρο-no-βίζιον.
Ποιόν Σάκη και κουραφέξαλα. Φέτος εγώ λέω να στείλουμε την Diana Krall με χορηγό τον Όμιλο. Θα παίζει και το γνωστό βίντεο με τον "έτσι" να λέει πόσα γιούρα έχει φάει στο χάι ένδ. :137:

...

Reaction score
0
Κριμα για το club γιατι εχει πολυ αξιολογα μελη. Εχουν κλειδωσει κιολας τις συνομιλιες τους, ισως για να μην γινονται ρεζιλι. Παντως θα ηθελα να μαθω τι θα γινει

Reaction score
164
Καλωσήλθες! :107:

Γιατί κρίμα στο club; Ίσα ίσα που φαίνεται να ξεφορτώνονται τον κύριο δυσφημιστή τους! :126:

Reaction score
8
θα τα κατσαφερουν;
αυτος κορακοζωητος μου φαινεται σαν καποιο γουρλη πρωην πρωθυπουργο - ονοματα δεν λεμε.

Reaction score
3.580
ό,τι και να λέτε ο Χρήστος ο Σκαλούμπακας ήταν και είναι ένας πολύ αγαπητός φίλος μας.
Απλά χρειάζεται λίγη ξεκούραση

Reaction score
877
Ο πλασιέ του club δήλωσε πως δε θέλει να με ξαναδεί...
Είναι μάλλον επειδή δεν αγόρασα την πραμάτεια και έχασε το bonus...
Και να ήθελε να με ξαναδεί δεν θα του έκανα το χατήρι...
Η σχέση μου με το club ήταν μονόπλευρη...Δεν πήρα ποτέ τίποτα...Μόνο έδινα...
Οπότε αν με θένε θα πρέπει...

α) να διώξουν τον 'έτσι'...
β) να με παρακαλέσουν να γυρίσω...
γ) να θέσω εγώ τους νέους όρους λειτουργίας και διαχείρησης ...

Όσο για το καταστατικό του aca καλά που κράτησα μια κόπια σε ελαφριά φύλλα Α4...
Μέσα στην οικονομική κρίση καλό θα είναι όλοι μας να κάνουμε λίγη οικονομία στο χαρτί τουαλέτας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως προκειμένου να μην χάσει ο "έτσι" τους τίτλους, φαντάζομαι πόσες δηλώσεις μετανοίας γονυπετής έκανε και πόσες υποσχέσεις έδωσε. :114:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Απάντηση: Οσονούπω "τέως";...

... και βγήκαν και τα complete works της ψηνθιάς στο κουρμπέτι για κατέβασμα. Οποία ντεκαντάνς! Diana Krall μέσω λαπτοπίου. Οποία κοινωνική διάβρωσις...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Τουλάχιστον, να είχε επίχρυσο πληκτρολόγιο, τα κωλολαπτόπια τους μέσα... :137: :138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Ούτε γι' αστείο! Ας είν' καλά η Κασσάντρα η Γουίλσον!!

Reaction score
777
Καλησπέρα και πάλι...Επειδή και εμένα πήρε το αυτί μου μία κρίση...Ποιός είναι ο πιθανός άναξ??Φοβάμαι μήν με διώξει απο moderator...:142:

Reaction score
10
Mην αγχώνεσε, όσο του κάνεις όλα τα χατίρια δεν πρόκειται να σε διώξει κανένας. :116:

Reaction score
877
Καλησπέρα και πάλι...Επειδή και εμένα πήρε το αυτί μου μία κρίση...Ποιός είναι ο πιθανός άναξ??Φοβάμαι μήν με διώξει απο moderator...:142:

teachertza γράφεις εδώ ?????????????
Την έβαψες.......
Όπου νάναι περίμενε τηλ. για να σε μαλώσει.......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ωπ τι έγινε ρε; Όλα καλά στο ίδρυμα; Οι εσώκλειστοι; :142::142:

- Η παρουσία σου εδώ σημαίνει ότι αφού τελειώσατε με ότι είχατε να πείτε (τελειώνετε και γρήγορα μιας και είστε 3 νομά σε ένα δωμά), τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με τους άλλους. Get a life ρε παλικαράκι μου. Άντε ο άλλος είναι και κάποιας ηλικίας εσύ;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και που 'σαι. Προσέξτε λίγο τα παγκοσμίου φήμης χαϊεντάδικα μέλη σας γιατί κόβουν βόλτες σε sites με ακατάλληλο περιεχόμενο. Κάποιος ήταν μάλλον πολύ ατακτούλης. Για μετρηθείτε. :142::142:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Εμένα δεν μου δίνει καμιά προειδοποίηση ο Χρωμόγκουγκλας. Λες επειδής είμαι κολασμένος;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δέχονται επίθεση από τσοντοsites, πωλητές διαφόρων ειδών κλπ. Δεν προλαβαίνουν να σβήνουν θέματα. :114:

...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members