Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στο avsite.gr!!!

Reaction score
0
Αν και άργησα να ανακαλύψω την παρέα σας..

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να εκπληρώσει όσες επιθυμίες σας δεν υλοποιήθηκαν τις περασμένες χρονιές, να έχετε την δύναμη να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, και όλα αυτά σε ένα κύκλο υγείας και αγάπης για εσάς και όλα τα κοντινά σας πρόσωπα.

Καλή χρονιά.

Reaction score
4
Να ειμαστε ολοι καλα για εμας και ολους που αγαπαμε και σιδεροκεφαλα ολα τα παιδια που συντονιζουν. :) :)

Reaction score
0
χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια HD!

επίσης, εύχομαι τα καλύτερα για το avsite.gr,
και τους ανθρώπους που το "τρέχουν"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Άγιε Βασίλη, του χρόνου δε θέλω να μου φέρεις τίποτα, αντίθετα, θέλω να μου πάρεις οκτώ κιλά που μου περισσεύουν. Εσένα, έτσι κι αλλιώς, δεν θα σου φαίνονται...

Reaction score
0
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα μέλη του forum και ελπίζω να αγοράσουμε όλα αυτά που ποθούμε.

Reaction score
0
Ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει αγάπη, υγεία και χαρά. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται αρκεί να υπάρχουν αυτά τα 3 αγαθά.

Και του χρόνου με περισσότερες εμπειρίες να γεμίσουμε αυτές τις σελίδες του forum.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια, οσοι δεν εχετε γραψει ενα μηνυματακι, σας μενουν μονο τεσσερεις ημερες για να το κανετε...

Reaction score
5
Ευχομαι το 2008 να βρει ΟΛΟΥΣ μας με υγεια ,αγαπημενους και με τασεις συνενωσης σε ΟΛΑ τα επιπεδα ακομα και στα φορουμς .
Η ισχυς εν τη ενωσει.

Reaction score
0
Για πρώτο ποστ στο AVsite δεν θα μπορούσα να ευχηθώ κάτι καλύτερο από ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΕΣ σε όλους.

Reaction score
0
Για πρώτο ποστ στο AVsite δεν θα μπορούσα να ευχηθώ κάτι καλύτερο από ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΕΣ σε όλους.

Το δεύτερο στάλθηκε για να το εμπεδώσετε καλύτερα βέβαια αλλά από λάθος δικό μου.

Reaction score
3
Το δεύτερο στάλθηκε για να το εμπεδώσετε καλύτερα βέβαια αλλά από λάθος δικό μου.
Ασε τις πονηριές!
Αφού το έκανες γιά νάχεις διπλή συμμετοχή στην κλήρωση.......

Reaction score
0
Και από εμένα Καλή χρονιά και χρόνια πολλά και ελπίζω εδώ μέσα να βρώ κάποιες απαντήσεις μιας και τους τελευτταίους μήνες παρακολουθώ το πολύ καλό forum και δεν το κρύβω ότι ήδη ζαχαρώνω το mediabox.

Και πάλι καλή χρονιά.

Reaction score
1
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στο avsite.gr!!!

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στο avsite.gr!!!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!!
Λες να επαληθευθεί το περσινό;
Γι αυτό λέω να ξαναδοκιμάσουμε, διάλεξε ποιό δώρο θέλεις και άσε να τραβήξω εγώ τον κλήρο.:happy_6:
Κι έτσι και κερδίσεις, θα μας κυνηγάνε μέχρι δευτέρας παρουσίας.:pc:

Reaction score
0
Παιδια σας βρηκα λιγο πριν μπει ο καινουργιος χρονος και μου αρεσε πολυ το forum οχι μονο για την θεματολογια αλλα πιο πολυ για το κλιμα που επικρατει εδω μεσα
Ευχομαι χρονια πολλα και πανω απ'ολα υγεια σε ολους

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος