22 Δεκεμβρίου 2007 #421 H Hourdakis Μηνύματα 1 Reaction score 0 NA ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ! ΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ
NA ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ! ΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ
22 Δεκεμβρίου 2007 #422 J jrthess Μηνύματα 1 Reaction score 0 ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΗΧΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ σε ολους για τον καινουριο χρονο
22 Δεκεμβρίου 2007 #423 R rufianos Μηνύματα 2 Reaction score 0 Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές όλων που έκαναν ποστ πριν από εμένα και όλων όσων θα ακολουθήσουν και ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.
Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές όλων που έκαναν ποστ πριν από εμένα και όλων όσων θα ακολουθήσουν και ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.
22 Δεκεμβρίου 2007 #424 V vassilischr Μηνύματα 1 Reaction score 0 Καλά Χριστούγεννα και ο Θεός να είναι με όλους !
22 Δεκεμβρίου 2007 #425 D dmpatanis Μηνύματα 13 Reaction score 0 Να κανω και εγω μια ευχη. Λοιπων: Kαλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία πάνω απο όλα και όλα τα άλλα θα έρθουν...:happy_4:
Να κανω και εγω μια ευχη. Λοιπων: Kαλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία πάνω απο όλα και όλα τα άλλα θα έρθουν...:happy_4:
22 Δεκεμβρίου 2007 #427 L LINANTONIS Μηνύματα 288 Reaction score 0 Ευχες σε ολα τα μελη του φορουμ και τις οικογενειες τους για καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το Νεο Ετος. Υγεια,Χαρα,Ευτυχια σε ολους.
Ευχες σε ολα τα μελη του φορουμ και τις οικογενειες τους για καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το Νεο Ετος. Υγεια,Χαρα,Ευτυχια σε ολους.
22 Δεκεμβρίου 2007 #428 K kossat Μηνύματα 46 Reaction score 0 Καλές γιορτές σε όλους! Υγεια και ευτυχία!
22 Δεκεμβρίου 2007 #429 B beastie Μηνύματα 6 Reaction score 0 Χρονια πολλά με υγεία και από εμένα... Οι ζωές μας να είναι γεμάτες με υψηλή ποιότητα σε ήχο και εικόνα αλλα κυρίως ΠΛΟΥΣΙΕΣ σε ευτυχία με οικογένεια και φίλους!!!
Χρονια πολλά με υγεία και από εμένα... Οι ζωές μας να είναι γεμάτες με υψηλή ποιότητα σε ήχο και εικόνα αλλα κυρίως ΠΛΟΥΣΙΕΣ σε ευτυχία με οικογένεια και φίλους!!!
22 Δεκεμβρίου 2007 #430 sv7bvz Μηνύματα 6 Reaction score 0 Χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Καλά Χρίστούγεννα και ευτυχισμένο το 2008 Καλές ακροάσεις και θεάσεις.
Χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Καλά Χρίστούγεννα και ευτυχισμένο το 2008 Καλές ακροάσεις και θεάσεις.
22 Δεκεμβρίου 2007 #431 stayros68 Μηνύματα 38 Reaction score 0 Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr! :happy_4: :happy_4: Υγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο ακομα και στους εχθρους μας:bravo:
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr! :happy_4: :happy_4: Υγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο ακομα και στους εχθρους μας:bravo:
22 Δεκεμβρίου 2007 #434 G giannissk Μηνύματα 1 Reaction score 0 χρονια πολλα με υγεια για ολους.:happy_4:
22 Δεκεμβρίου 2007 #435 costasx Μηνύματα 171 Reaction score 0 Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr! Ευχομαι κι εγω χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!! Και οτι επιθυμει ο καθενας για το ψηφιακο μέλλον...
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr! Ευχομαι κι εγω χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!! Και οτι επιθυμει ο καθενας για το ψηφιακο μέλλον...
22 Δεκεμβρίου 2007 #437 S spartakos Μηνύματα 1 Reaction score 0 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
22 Δεκεμβρίου 2007 #438 P pinezas133 Μηνύματα 3 Reaction score 0 καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία :bravo:
22 Δεκεμβρίου 2007 #439 V Varlar Μηνύματα 5 Reaction score 0 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία αγάπη και κάθε επιτυχία στις προσωπικές επιδιώξεις του καθενός.
22 Δεκεμβρίου 2007 #440 T TEBELIS Μηνύματα 16 Reaction score 0 xronia polla kai kales giortes kai ante kales proboles