Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr

Status
Not open for further replies.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η διαδικασία είναι η ίδια με πέρυσι: Περιμένω με pm (στο δικό μου ή στου Νίκου Τσαρουχά) τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων και οι νικητές παραλαμβάνουν με ταυτότητα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr!

Η διαδικασία είναι η ίδια με πέρυσι: Περιμένω με pm (στο δικό μου ή στου Νίκου Τσαρουχά) τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων και οι νικητές παραλαμβάνουν με ταυτότητα.
τώρα ή μετά τη κλήρωση?

Reaction score
0
υγεια, ευτυχια, επιτυχια, μακροημερευση, αυτοπραγματωση, πραγματοποιηση των ονειρων και ελπιδων, αγαπη, ειρηνη και ευμαρια σε ολους

Reaction score
0
Υγεία πάνω απο ολα τα αγαθά σε σας και τις οικογένειες σας και κατόπιν ελεύθερος χρόνος να μπορέσουμε να απολαύσουμε λίγο και εμεις τα όποια συστήματα μας...

Με ευχές για ενα καλυτερο 2008

Reaction score
5
Χρονια πολλα σε ολους... καλες γιορτες με αγαπημενα προσωπα διπλα σας και να μας βρει ο νεος χρονος με υγεια και αγαπη γυρω μας...
(τα καλη χρονια απο πρωτη πρωτου!)

Reaction score
25.458
θελω να ευχηθω προσωπικα ολοψυχα εσωψυχα ολοκληρωτικα και ανελεητα καλες γιορτες σε αυτην την καταπληκτικια υπεροχη αετισια οργανωτικη ομαδα (σλουυυυυυυρπ) σε αυτον τον υπεροχο γενικο μας (σλουυυυυρπ ) σε αυτον φερελπη νεο (σλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρπ) ανδρεα καφατο
στον μοναδικο ανυπερβλητο κυριο τσαρουχα (σλουυυρπ) και να σας ευχαριστησω για το αυτοκινητο που θα μου κανετε δωρο για φετος προσφορα της mazda
να στε καλα και παντα με υγεια!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7