Ο Κάγκουρας

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.201
Απάντηση: Ο Κάγκουρας

Ιεροσυλια!:114:

Όχι πες μου τώρα, μετά έχουν άδικο οι λοιποί Ευρωπαίοι όταν καλούν τους Γερμανούς, γουρούνια; Να και κάποιος με D στην πινακίδα που το ενστερνίζεται.

Reaction score
17.031

Όχι πες μου τώρα, μετά έχουν άδικο οι λοιποί Ευρωπαίοι όταν καλούν τους Γερμανούς, γουρούνια; Να και κάποιος με D στην πινακίδα που το ενστερνίζεται.

Δεν θα θελα να το ξαναδιαβασω...

Reaction score
1.566

και εμας τους Έλληνες αγαπητέ μας αποκαλούν με διάφορα προσωνύμια και όχι άδικα...ας μη το κάνουμε θέμα...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.201

Ρε παιδιά... επειδή το κανιβαλισθέν όχημα ήταν μερτσέντες το είπα... ούτε από αστεία δεν πέρνετε.

Reaction score
17.031

Ρε παιδιά... επειδή το κανιβαλισθέν όχημα ήταν μερτσέντες το είπα... ούτε από αστεία δεν πέρνετε.

Το σχολιο μου εκει αναφεροταν:Πως καταντησε ο βλακας μια ωραιοτατη DB.

Κι αν ηταν ελλην της γερμανιας?:126:

Reaction score
20

Το σχολιο μου εκει αναφεροταν:Πως καταντησε ο βλακας μια ωραιοτατη DB.
Κι αν ηταν ελλην της γερμανιας?:126:
Μήπως είναι εύκολο να μάθω κι εγώ τι σημαίνει
η μία DB??? :121:
Γιατί η μια και μοναδική DB που εγώ ξέρω και που
οι υπόλοιποι με μένα ξέρουν και γράφουν έτσι
(νέτα-σκέτα) DB είναι αυτή η DB! :121:
και δεν βλέπω κάποια σχέση με τις φωτό εδώ...
Μερσί Μποκού ήν αντβάνς! :136:

Reaction score
5

Ιεροσυλια!:114:

Βασικά το όλο πρότζεκτ, γίνεται για χαβαλέ, και αυτοσαρκασμό... (και δεν τους το 'χα)
Κορυφαία λεπτομέρεια η ''επίκληση'' μπροστά αριστερά: GREENPEACE...:142:
Νομίζω, τα λέει όλα....

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Ο Κάγκουρας

Daimler-Benz ίσως;
Σα να'χεις ολίγοντις δίκαιον, μου φαίνεται... :121:
χμμμμμμμμ.......
απλά δεν μου'κοψε γιατί εγώ την ήξερα ως...
http://www.mercedes-benz.de/content..._website/de/home_mpc/passengercars.flash.html

http://www3.mercedes-benz.com/mbcom_v4/xx/de.html

(ήξερα ότι ήταν με την Daimler, αλλά το DB όπως -(προ)είπα-
και όπως είδες είναι αλλού... clopyrighted... :137:)

Reaction score
17.031

Σα να'χεις ολίγοντις δίκαιον, μου φαίνεται... :121:
χμμμμμμμμ.......
απλά δεν μου'κοψε γιατί εγώ την ήξερα ως...

(ήξερα ότι ήταν με την Daimler, αλλά το DB όπως -(προ)είπα-
και όπως είδες είναι αλλού... clopyrighted... :137:)

Απο μια μυγα κανεις εναν ελεφαντα...Αλλα οχι και η Νταιμλερ!Ο ΚΥΡΙΟΣ Gottlieb Daimler...!Επαιξε και η DBank το ρολο της φυσικα...

Πρωι πρωι,δεν θελω να μου υπενθυμιζεις τη φατσα του...:141:

Απο το 1998 fusionierten die Daimler-Benz AG und die amerikanische Chrysler Corporation zur neu gegründeten DaimlerChrysler AG, η οποια απο το 2007, nach dem mehrheitlichen Verkauf von Chrysler, als Daimler AG firmiert.

Reaction score
20

Απο μια μυγα κανεις εναν ελεφαντα...Αλλα οχι και η Νταιμλερ!Ο ΚΥΡΙΟΣ Gottlieb Daimler...!Επαιξε και η DBank το ρολο της φυσικα...

Πρωι πρωι,δεν θελω να μου υπενθυμιζεις τη φατσα του...:141:

Απο το 1998 fusionierten die Daimler-Benz AG und die amerikanische Chrysler Corporation zur neu gegründeten DaimlerChrysler AG, η οποια απο το 2007, nach dem mehrheitlichen Verkauf von Chrysler, als Daimler AG firmiert.
ναι, το ξέρω, το ξέρω και με την Κράησλερ, δεν πέτυχε η Μ&Α και
έχουν πάρει -χρόνια τώρα- διαζύγιο και συνεχίζουν ξεχωριστά...
Εχω παρακολουθήσει την όλη πορεία τους, νόου γουόρηζ... :444:

Reaction score
460
Απάντηση: Ο Κάνγκουρας

H λεξη "καγκουρας" ξεκινησε απο μια συγκεκριμενη "ρατσα" με παπια, που καθονταν πανω στο μηχανακι καγκουροειδως:
Τα χερια που επιαναν το τιμονι ηταν λυγισμενα (οι καρποι) προς τα κατω, ενω το υπολοιπο σωμα ηταν σχετικα σκυφτο και ελαφρως καμπουρικο. Εδινε την εντυπωση καγκουρο που ηταν πανω σε παπια.
Οι εχοντες ζησει Θεσσαλονικη την δεκαετια του '90, σιγουρα θα εχουν παρατηρησει την εν λογω ρατσα (με καταγωγη κυριως την Ανω Τουμπα) και τη συμπεριφορα της, η οποια συμφωνα με το γνωστο κοινωνιολογο Τζων Φυστικη, χρηζει κοινωνιολογικης μελετης.
Και τα ποδια τους οταν τα ακουμπανε επανω στα μασπιε ειναι με μια ταση στραμενα προς τα μεσα (οι μυτες των ποδιων) και οι φτερνες σηκωμενες προς τα πανω.Μαλλον για καλυτερη αεροδυναμικη,στα ζιγλερωμενα παπακια τους,τα οποια μετα τις αθλιες επεμβασεις μαλλον για κατανα (παλιο στριταδικο σουζουκι) μοιαζουν.:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.410
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim