Ο Μάγος Άϊζενχαϊμ - The Illusionist (2006)

Reaction score
59
Ο Μάγος Άϊζενχαϊμ - The Illusionist (2006)

Τίποτα Δεν Είναι Αυτό Που Φαίνεται.

Από Τους Παραγωγούς Των Επιτυχιών «Crash» Και «Πλαγίως»
Αρχές του 20ου αιώνα.

Ο Άϊζενχαϊμ, ένας νεαρός μάγος, που εξαιτίας των μαγικών του δυνάμεων, πολλοί πιστεύουν ότι έχει σχέση με το διάβολο, ερωτεύεται παράφορα την πριγκίπισσα Σοφία.

Όμως, τα πράγματα για τον ίδιο δυσκολεύουν όταν η νεαρή πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι αποφάσισε να παντρευτεί το διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Λεοπόλδο.

Η καρδιά του νεαρού μάγου ραγίζει.

Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσει την αγαπημένη του, είναι να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις του!

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Βιέννης αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο.

Να συλλάβει τον Άϊζενχαϊμ κατασκευάζοντας ψεύτικες κατηγορίες.

Ο μάγος όμως έχει αντίθετη γνώμη και ετοιμάζεται για ένα τελευταίο κόλπο που θα κόψει την ανάσα.

Κυκλοφορει 18/9/2007 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
59
MHN TO ΧΑΣΕΤΕ !!!

Παρα πολυ καλη ταινια γυρισμενη ατμοσφαιρικα και με ενα φιναλε που ειναι ολα τα λεφτα !!!

Reaction score
1.988
Απάντηση: Ο Μάγος Άϊζενχαϊμ - The Illusionist (2006)

Πολύ καλή!

Μου άρεσε ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν τα χρώματα και τα κλειστά κάδρα.

Reaction score
8
Απάντηση: Ο Μάγος Άϊζενχαϊμ - The Illusionist (2006)

Πολυ καλο το εργο εξαιρετικη ατμοσφαιρα &
φωτογραφια-κοστουμια,πολυ καλος ο Νορτον & γενικοτερα ενα
εργο που αξιζει θεασης,στα συν & το soundtrack απο F.Glass.

Reaction score
7
Καλή ήταν , αλλά αυτός ο Norton ρε παιδάκι μου, στο λαιμό μου κάθεται...

Μου άρεσε περισσότερο από το Prestige, αλλά αυτό είχε τον Christian Bale, άλλος αντιπαθητικός από κει...

Reaction score
164
Καλό το Illusionist, δεν λέω, αλλά σαφώς κατώτερο των προσδοκιών μου...
Δεν υπήρχε καν υπόνοια για το πως έκανε το κόλπο, δίνοντάς μου την εντύπωση της σεναριακής αυθαιρεσίας. Ούτε καν να το αποδώσει σε μια μυστήρια εφεύρεση (πχ όπως το Prestige) ή να δείξει κάποια συσκευή (όπως πχ στο κόλπο με τη μηλιά). Το πώς κατάφερε ό,τι κατάφερε, πολύ ομιχλώδες. Ήταν προβλέψιμο στο τέλος. Είχε και κάποιες ταρζανιές, όπως πχ το ότι έμπαιναν όποτε ήθελαν και έψαχναν κρυφά στους βασιλικούς σταύλους, χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας...

Το Prestige μου άρεσε πολύ περισσότερο. Και πιο θρίλερ, και πιο ατμοσφαιρικό, και δεν είχε σεναριακές ακροβασίες του στυλ "έλα μωρέ, κάπως το έκανε"...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster