Ο ΟΤΕ διπλασιάζει δωρεάν τις ταχύτητες στις συνδέσεις DSL!!!!!

Reaction score
51
Αν το γράψεις σε βιβλίο μάλλον θα γίνει best seller Βασίλη......

Φίλε, υπομονή.....Μακάρι αύριο κιόλας να τελειώσουν τα βάσανά σου!!!

Reaction score
51
"Έχω ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους.
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.......
Αγαπητέ Γεώργιε, εύχομαι αύριο κιόλας, να έχει λυθεί το πρόβλημα της ADSL σου!!

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης"

Reaction score
51
unforgiven said:
Μήπως θα ήταν πιο σωστό να γράψεις "Αγαπητέ Βασίλειε"; :?

Όχι φίλε....Το μνμ του Μητσοτάκη ήταν για τον Ανδρεάδη!!!
Που θεωρεί ότι η Καλλιθέα είναι καλύτερη από την Πάτρα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.332
ότι η γραμμή σου είναι δεσμευμένη από τη Forthnet
Ετσι ειναι οταν μαγκωσουν ενα πελατη δεν τον αφηνουν με τιποτα,
γιατι που ξερεις μπορει να αλλαξει γνωμη ............................ :p

Reaction score
5
παντως απο οτι εμαθα, η Οτενετ παιζει ηδη με 5Gbit γραμμη με εξωτερικο (απο 4 που ειχε μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα) και εχει παραγγειλει ακομη 5Gbit που θα ειναι διαθεσιμα μεχρι το τελος Σεπτεμβρη...

Μηπως να πηγαινουμε σιγα σιγα προς την πΟΤΕνετ?...

Reaction score
14
dream_team_GR said:
δεν το είδα να πηγαίνει πολύ πάνω απο 180, μπορεί να εχει κόφτη ο provider μου??

Σίγουρα έχει. Ξύπνησαν όλοι.

Αλλά και να μην είχε....(επι)πλέον δεν έχουν bandwidth. :wink:

Reaction score
164
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Βασιλη, κανε ενα τηλεφωνο στη Γραμμη καταναλωτων, γιατι δεν εχουν κανενα να σου κρατανε τη γραμμη δεσμευμενη ή να σε ταλαιπωρουν.....
Εκεί θα καταλήξουμε... Δίνω μερικές μέρες ακόμα να δω τι θα γίνει με την τελευταία αίτηση της HOL (28/8).

Reaction score
14
unforgiven said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Βασιλη, κανε ενα τηλεφωνο στη Γραμμη καταναλωτων, γιατι δεν εχουν κανενα να σου κρατανε τη γραμμη δεσμευμενη ή να σε ταλαιπωρουν.....
Εκεί θα καταλήξουμε... Δίνω μερικές μέρες ακόμα να δω τι θα γίνει με την τελευταία αίτηση της HOL (28/8).

Ax.... αυτά φοβόμουν και προτίμησα να πληρώνω τα πάγια και να έχω την γραμμή δικιά μου παρά να μπλέκω
με τα πακέτα.
Δυστηχώς από ότι περιγράφεις Βασίλη.....το έργο είναι πιο ...θρίλλερ από ότι φανταζόμουν. :shock:

Μην περιμένεις αγορίνα μου. Πιές τους το αίμα; :twisted:
Γιατί να τους λυπηθείς; Αυτοί σε λυπούνται;

Reaction score
164
Απλά περιμένω λίγο, γιατί οι τελευταίες αιτήσεις απορρίφθηκαν δύο μέρες μετά την διακοπή της γραμμής. Τους δίνω μερικές μέρες ακόμα και μετά θα γίνει ο χαμός!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.332
Ax.... αυτά φοβόμουν και προτίμησα να πληρώνω το πάγια και να έχω την γραμμή δικιά μου παρά να μπλέκω
με τα πακέτα.
Me too

Reaction score
14
unforgiven said:
Δεν έχετε καθόλου άδικο... αλλά 4mbit ήταν αυτά... Μπορούσα να αντισταθώ; :?

Πηγαίνε του σκοτωμού...ή ήταν "ονομαστικά";

Reaction score
164
Άμα το βάλω θα σου πω... Σε fora έχω δει ότι δεν πιάνει όλη την ονομαστική ταχύτητα (όπως οι περισσότερες συνδέσεις στη χώρα μας) αλλά και πάλι αυτό που περισσεύει είναι αρκετό για να χαρακτηριστεί άνετα "του σκοτωμού" :)

Reaction score
5
'Του σκοτωμού' πάντως εγώ θεωρώ μια 20Mbit γραμμή που έχει φίλος μου στην Πορτογαλία για 20 ευρώ το μήνα. Α, και με άλλα τόσα έχει και 'δεν-ξέρω-γω' πόσα κανάλια TV και ατελείωτα λεπτά δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις κλπ κλπ.
Όλα τα άλλα είναι μικρο-Ελληνικά...

Reaction score
51
ak1s said:
'Του σκοτωμού' πάντως εγώ θεωρώ μια 20Mbit γραμμή που έχει φίλος μου στην Πορτογαλία για 20 ευρώ το μήνα. Α, και με άλλα τόσα έχει και 'δεν-ξέρω-γω' πόσα κανάλια TV και ατελείωτα λεπτά δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις κλπ κλπ.
Όλα τα άλλα είναι μικρο-Ελληνικά...

Eεεε μα καλά σου λέει ο preve!!!
Γράψε μας σήμερα ότι: "Παιδιά, γρήγορη γραμμή έχει ένας φίλος. Είναι 20Mbit"

Eμείς να πάθουμε ένα ψιλόσοκ (ψιλοεγκεφαλικό) που νομίζουμε ότι γρήγορη είναι η (σχεδόν) 1Mbit.....

Μετά από 2-3 μέρες να μας πεις....
"Ααα...παιδιά ξέχασα να σας πω. Ο φίλος με την 20Mbit ζει στην Πορτογαλία που πριν από μια 10ετία λέγαμε ότι ήταν πίσω από την Ελλάδα...."

Νέο σοκ για μας (αλλά θα το ψιλοκαταπιούμε....)

2-3 μέρες αργότερα μας το ρίχνεις το παραμύθι...
"Αααα...παιδιά, εκείνο το φίλο μου στην Πορτογαλία με την 20Mbit τον ρώτησα και πληρώνει.......20€ το μήνα. Οπότε εμείς αναλογικά για 1Mbit θα έπρεπε να πληρώνουμε 1€ το μήνα..."

Άλλες 2-3 μέρες μετά μας λες για "τα άπειρα κανάλια και τις δωρεάν κλήσεις"

Με λίγα λόγια....Να "σπάσεις" το μεγάλο εγκεφαλικό σε πολλά μικρά...Μη μας μείνει και κανένα κουσούρι!!!!!!!
Και όχι τίποτε άλλο...
Θα πάθουμε το εγκεφαλικό, θα μας πάνε στο νοσοκομείο αλλά θα διανυκτερεύει άλλο και από την καθυστέρηση θα μας μείνει το κουσούρι και θα μας παεις μετά...
"Στην Αγγλία θα είχε έρθει ελικόπτερο ΜΕ γιατρό για τις πρώτες άμεσες κινήσεις, ο νοσοκόμος μέσα από το ελικόπτερο θα έστελνε email μέσω δορυφορικού internet για να ενημερώνει το νοσοκομείο και........"

ΡΕ ΑΚΗ..........ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe