Ο ΟΤΕ διπλασιάζει δωρεάν τις ταχύτητες στις συνδέσεις DSL!!!!!

Reaction score
5
Τι να κάνω ρε παίδες...συνήθως κάνω τουμπεκί για να μην προκαλώ απαξιωτικές αντιδράσεις, αλλά μερικές φορές μου ξεφεύγουν... :lol:

Reaction score
9
Ο Ακης εχει δικιο.Περυσι ημουν Γαλλια εμενα σε μια ξαδελφη στην Τουλουζ με 30 ευρω adsl και δορυφορικο πακετο με ποσα καναλια tv και ραδιοφωνο. :lol:Oταν ηρθε εδω και χρησιμοποιησε τον υπολογιστη μου για να δει τα email της μου λεει γιατι αργει τοσο πολυ ο υπολογιστης σου?Τι να της πω εγω? :(

Reaction score
51
SIDE said:
Τι να της πω εγω? :(

Aπάντηση 1η (αν είναι απλά φίλη ή ξαδέλφη): Το καλό το πράγμα, αργεί να γίνει!!
Απάντηση 2η (αν είναι......."φίλη" και όχι ξαδέλφη): Πάει αργά όπως και το αφεντικό του.....Δεν κατεβαίνει εύκολα!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Με λίγα λόγια....Να "σπάσεις" το μεγάλο εγκεφαλικό σε πολλά μικρά...Μη μας μείνει και κανένα κουσούρι!!!!!!!
Και όχι τίποτε άλλο...
Θα πάθουμε το εγκεφαλικό, θα μας πάνε στο νοσοκομείο αλλά θα διανυκτερεύει άλλο και από την καθυστέρηση θα μας μείνει το κουσούρι και θα μας παεις μετά...
"Στην Αγγλία θα είχε έρθει ελικόπτερο ΜΕ γιατρό για τις πρώτες άμεσες κινήσεις, ο νοσοκόμος μέσα από το ελικόπτερο θα έστελνε email μέσω δορυφορικού internet για να ενημερώνει το νοσοκομείο και........"

ΡΕ ΑΚΗ..........ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι άλλο κουσόυρι?Πόσα πια?Συλλογή τα κάνεις???Τόσα έχεις δεν σου φτάνουν μωρέ?? :p :p
:twisted: :twisted: :lol: :lol:

Reaction score
5
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
Εμεις της ΗOL , θα δούμε καμμιά ...."διπλάσια άσπρη μέρα" ??

αν μπεις στη σελιδα της hol θα δεις οτι σου εχει διπλασιασει την ταχητητα... ο πΟΤΕ αργει μερικες περιοχες...

Reaction score
25
eNeRGy said:
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
Εμεις της ΗOL , θα δούμε καμμιά ...."διπλάσια άσπρη μέρα" ??

αν μπεις στη σελιδα της hol θα δεις οτι σου εχει διπλασιασει την ταχητητα... ο πΟΤΕ αργει μερικες περιοχες...
Λοιπόν οδηγίες για τους συνδρομητες HOL

1) Θα πατε www.hol.gr.
2) Μετά στο link "My account". Θα βάλετε username και password.
3) Έπειτα πατήστε πάνω αριστερά το "ο Λογαριασμός μου".

Θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες πχ HOL Account / HOL personalSITE / HOL personalMAIL / eMONEY κτλ.

Τα πεδία που μας ενδιαφέρουν είναι τα εξής:
HOL dialCONNECT DYNAMIC xxx
HOL crctsOTE ADSL yyy Kbps ISDN (ή PSTN).

όπου xxx βλέπουμες την υπηρεσία παροχής internet από HOL (δηλαδή η ταχύτητα)
όπου yyy βλέπουμε την ταχύτητα της γραμμής μας.

Σε εμένα είναι και τα δύο 1024.

Reaction score
5
Γιώργος Ανδρεάδης said:
HOL crctsOTE ADSL yyy Kbps ISDN (ή PSTN).

Aυτο δεν το βλεπω πουθενα...
αφου μπεις στο myaccount, στο κυριος παραθυρο του explorer σου θα δεις πρασινες επικεφαλιδες με τα στοιχεια τους απο κατω... η δευτερη πρασινη ειναι η συνδεση που σου δινει η HOL πχ.(HOL dialCONNECT DYNAMIC 1000) και η εννατη(προτελευταια) ειναι τι DSL γραμμη εχουν ζητησει απο τον ΟΤΕ πχ.(HOL crctsOTE ADSL 1M PSTN).

φυσικα, αν δεν εχεις αυτη τη γραμμη που γραφει σε αυτη τη σελιδα, προφανως εχει μπει το αιτημα, εισαι ετοιμος απο την HOL απλα θα περιμενεις τον ΟΤΕ να κανει αναβαθμηση στην γραμμη σου, (μιας και θα τους παρει κανα μηνα)...

εγω ειχα 512, πλεον η σελιδα της HOL λεει και στα δυο 1024... αλλα ο ΟΤΕ δεν εχει κανει αναβαθμηση ακομη εδω τις γραμμες, οποτε περιμενω...

Reaction score
1
Λόγω της μέχρι τον Δεκέμβριο συμμετοχής της HOL στον όμιλο που εργάζομαι,έχω κάποιο γνωστό.
Επικοινώνησα εχτές μαζί του και τον ρώτησα αν κατά τη γνώμη του πρέπει να κάνω αίτηση για 1024 έτσι ώστε με τον διπλασιασμό να πάω στα 2048.
Να σημειώσω ότι από την HOL έχω ήδη "διπλασιασθεί" από τα 512 στα 1024 χωρίς όμως η αναβάθμιση να έχει γίνει στη γραμμή του ΟΤΕ.
Μου είπε λοιπόν να μην κάνω τίποτα γιατί έως τις 20 Σεπτεμβρίου πρόκειται να βγάλουν μια πολύ μεγάλη προσφορά στα 2048.
Εγώ θα περιμένω και τα παραπάνω τα έγραψα χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου.

Reaction score
5
ετσι ειναι... οι προσφορες που θα γινουν μεχρι τα χριστουγεννα θα ειναι τρελλες!!!...
μην αναβαθμιζετε μονοι σας τιποτα... ο "τσαμπα" διπλασιασμος ειναι μια ενδειξη του τι θα ακολουθησει τους επομενους μηνες... μη ξεχναμε οτι και το adsl2+ δοκιμαζεται, και μεσα στο 2007 θα το εχουμε σε μερικες πολεις...

το κακο ειναι ομως οτι η HOL εχει μηνει με τα 900Μbps γραμμη με το εξωτερικο, ενω ο ΟΤΕ ειναι ηδη με 5Gbps και θα ειναι με 10Gbps τον οκτωβρη...
δε ξερω πλεον με τοσους χρηστες η HOL αν τα πακετα της αξιζουν... οποιος ειναι μακρια απο dslam ή εχει προβληματικη γραμμη θα υποφερει...

Reaction score
14
Ρε παιδιά...ξέρει κανείς τι είναι αυτό το ....bandwidth;

(Γιατί από ονομαστικές ....εχουμε ζαλιστεί)

GTX

Reaction score
39
preve said:
Ρε παιδιά...ξέρει κανείς τι είναι αυτό το ....bandwidth;

(Γιατί από ονομαστικές ....εχουμε ζαλιστεί)
Bandwidth κανονικά είναι το εύρως των συχνοτήτων (frequency range) που υποστηρίζει το δίκτυο (σύνδεση στη συγκεκριμένη περίπτωση) και λαθεμένα χρησιμοποιείται απο πολλούς για να εκφράσει την ταχύτητα. Η ταχύτητα κανονικά εκφράζεται απο το capacity του δικτύου.

Reaction score
14
από ΟΤΕ μου είπαν ότι μέχρι 21 Νοεμβρίου όλη η Ελλάδα θα έχει γίνει upgrade.

Βλέπουμε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney