- Reaction score
- 14
H Ραφηνα πρώτη ήταν!!!!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:ολη η Ελλαδα.. ναι.. Αλλα ειναι δυνατο να γινεται πρωτα η Λουτσα, μετα η Πατρα και μετα η Αθηνα???
H Ραφηνα πρώτη ήταν!!!!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:ολη η Ελλαδα.. ναι.. Αλλα ειναι δυνατο να γινεται πρωτα η Λουτσα, μετα η Πατρα και μετα η Αθηνα???
κηφισιά απο τι κέντρο (62 ή 80)ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. said:Σήμερα ήμουν Αθήνα (Κηφισιά) και τσέκαρα τη γραμμή μου (provider Forthnet), από 1024 έγινε 2048, γιούπιιιιιιι !!!
dream_GR said:κηφισιά απο τι κέντρο (62 ή 80)
dream_GR said:H Ραφηνα πρώτη ήταν!!!!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:ολη η Ελλαδα.. ναι.. Αλλα ειναι δυνατο να γινεται πρωτα η Λουτσα, μετα η Πατρα και μετα η Αθηνα???![]()
![]()
![]()
ναι εχω αγωνία γιατί μόλις γίνει η αναβάθμιση θα πέσει το πραγματικό download speed μου στο μισό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!preve said:dream_GR said:κηφισιά απο τι κέντρο (62 ή 80)
Σε έχει φάει η αγωνία εεε;
Ετσι λες ?........dream_GR said:φταίει ο mozillas...finder said:Παρτε ματι ταχυτητα![]()
Ενταξει εχω κανει π@υστι@ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Γιάννης Δημητρόπουλος said:Έεε ρε photoshop που έπεσε!!!!!!!!
Πχ στη 2η φωτό, λέει ο μετρητής 280480.24Kbps και η βελόνα δείχνει σχεδόν 400000 :twisted: :twisted:
βασικα λεει ο μετρητης 280480.24kbps που ειναι 280.5Μbps και η βελονα δειχνει τερματισμενο κοντερ (!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!) στα 40Mbps...Γιάννης Δημητρόπουλος said:Έεε ρε photoshop που έπεσε!!!!!!!!
Πχ στη 2η φωτό, λέει ο μετρητής 280480.24Kbps και η βελόνα δείχνει σχεδόν 400000 :twisted: :twisted: