Ο ΟΤΕ διπλασιάζει δωρεάν τις ταχύτητες στις συνδέσεις DSL!!!!!

Reaction score
5
finder said:
Για να μαθει ο ΑΚΗΣ που μας λεει για πορτογαλια :lol: :lol:
Μετα απο απανωτα mail στην ΟΤΕΝΕΤ φαινεται εβαλαν μυαλο και μου εφτιαξαν την γραμμη που σερνοταν μετα την αναβαθμιση :lol: :lol: :lol:
Εχμ..γκουχ γκουχ...τώρα δηλαδή μου την είπες;;; :lol:
Βρε τέτοιες ταχύτητες από OTENET (πώς τα βρίσκω ε;) δεν πρόκειται να δεις ούτε σε 5 χρόνια :lol:

ΒΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ PHOTOSHOP/BROWSERοκολπάκια!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

(τώρα στην είπα εγώ :mrgreen:)

Reaction score
51
Χχχμμμμμ....Αναξιόπιστο.....

Έβαλα το τηλέφωνό μου και μου λέει ότι δεν έχει γίνει η αναβάθμιση.......Ενώ έχει ήδη γίνει!!!!!

Αριθμός τηλεφώνου: 2610******

Στην περιοχή σας δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας.

Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 7/9/2006
Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 14/9/2006

Reaction score
51
Εκτός και αν υπάρχουν εκκρεμότητες στην περιοχή ακόμα και περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθεί σε όλη την περιοχή....Μάλλον.....

Reaction score
14
και εγώ έβαλα το Πειραιώτικο και ενώ εχει αναβαθμιστεί το oteshop το βγάζει ΝΟ. Λές να κάνουν αναβάθμιση στην αναβάθμιση? 2048 χ2 = 4μβιτ??

Reaction score
2
Σημερα πηρα απαντηση απο ΟΤΕΝΕΤ και οριστε τι μου γραφουν

Αγαπητέ κύριε Βασιλάκη,

Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε
ότι μπορεί το modem να συγχρονίζει σε μεγαλύτερη ταχύτητα,
αλλά αυτό δεν ισχύει για το υπόλοιπο κύκλωμα του ΟΤΕ. Μέχρι
να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση από τον ΟΤΕ, θα θεωρείτε ότι ισχύουν
οι παλιές ταχύτητες.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με τιμή,

Τωρα τι να πω θα περιμενω λιγο κανα 2 ωρες ακομα :lol: και μετα θα τους ξαναστειλω , θα τους παιρνω και συνεχως τηλεφωνο μεχρι να τους σπασω τα νευρα θα δουνε αυτοι :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
dream_GR said:
καλααααααα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ταχύτητες

για τα μάαααατια του κόσμου....
Και αυτο ακριβως τους εστειλα οτι "αν ειναι ονομαστικη ταχυτητα δεν βλεπω τον λογο προτιμω οπως ηταν πριν , τουλαχιστον ηταν σταθερη" ενας θεος ξερει σε ποσο θα τελειωσουν :x

Reaction score
5
ρε παιδια.... μεχρι τελος νοεμβρη ειπαν!
εχετε διπλασιασμο απο αυγουστο, και παλι κλεγεστε!...

εαν τελειωσει ολο το πλανο αναβαθμησης (τελος νοεμβρη) και εχετε τοτε προβληματα μη διπλασιασμου πραγματικης ταχυτητας τοτε αρχηστε παραπονα...
προς το παρον ακομη αναβαθμιζουν, και οπως πολυ καλα σας ειπαν ο συγχρονισμος του μοντεμ σκετος δεν επιφερει διπλασιασμο εαν δεν στιριχθει απο αναβαθμηση ταχυτητων και γραμμων που η ΟΤΕνετ θα κανει μεσα στον οκτωβρη... (10Gbit και το εχω αναφερει πριν λιγες μερες κατι που δεν εχει ανακοινωθει και ουτε προκειτε πριν τον Νοεμβρη)

Μερικοι δεν εχουμε δει ουτε ονομαστικο διπλασιασμο, υπομονη ακομη αρχες Σεπτεμβρη εχουμε, Μολις 9 μερες απο την ημερα εναρξης των αναβαθμησεων (ασχετα αν ειχαν ξεκινησει τελικα απο αυγουστο)!!!
Μια χαρα τα πανε! 8)
Θεωριτικα μεχρι το τελος Σεπτεμβρη θα εχει δει ολη η Αττικη διπλασιασμο οπως και τα μεγαλυτερα αστικα κεντρα (μιλαμε για το 80% των γραμμων). Τον οκτωβρη θα δουμε σωστες ταχυτητες και μεχρι αρχες Νοεμβρη θα ειναι ολα ετοιμα στο 100% των γραμμων...
Το πλανο του ΟΤΕ πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι υπολογιζαν, ας μη γκρινιαζουμε χωρις λογο... γιατι στην τελικη ουτε η VIVODI, ουτε η TELEPASSPORT που παρεχουν δικες τους γραμμες DSL δεν ειχαν δωσει τσαμπα διπλασιασμο μεχρι που το ανακοινωσε ο ΟΤΕ... οποτε μη χτυπαμε συνεχως τον ΟΤΕ... γιατι τους ειδαμε και τους αλλους...

Reaction score
298
Ο πΟΤΕ δεν δημιουργήθηκε από παρθενογένεση. Η υποδομή του, την οποία έως τώρα νέμεται αλαζονικά και μονοπωλιακά, φτιάχτηκε από τους φόρους μας και τους φόρους των προγόνων μας και από τους λογαριασμούς που πληρώναμε και πληρώνουμε όλοι. Συνεπώς δεν οφείλουμε ευγνωμοσύνη σε κανέναν πΟΤΕ, διότι με δικά μας λεφτά είναι όλα αυτά πληρωμένα και ξαναπληρωμένα.

Σύγκριση με τις ιδιωτικές εταιρείες δεν στέκει, διότι αυτές οι εταιρείες αναπτύσσουν το δίκτυό τους με τα δικά τους έσοδα (από όσους πελάτες τις διαλέγουν) και με τα χρήματα που αντλούν από την χρηματαγορά και την κεφαλαιαγορά. Δεν έχουν χρηματοδοτηθεί ποτέ από το σύνολο των Ελλήνων, θέλοντας και μη, όπως έχει κάνει επί δεκαετίες και συνεχίζει να κάνει ο πΟΤΕ.

Reaction score
7
Αν ξερει καποιος με ΠΟΙΟΝ τροπο γινεται ο διπλασιασμος μιας γραμμης να τον πει...
Με προσθηκη, αλλαγη εξοπλισμου στα κεντρα του ή με λυση software (ρυθμιση οριου ταχυτητας σε καθε συνδρομητη)

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Αν ξερει καποιος με ΠΟΙΟΝ τροπο γινεται ο διπλασιασμος μιας γραμμης να τον πει...
Με προσθηκη, αλλαγη εξοπλισμου στα κεντρα του ή με λυση software (ρυθμιση οριου ταχυτητας σε καθε συνδρομητη)
Software ρύθμιση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος