Ο ΟΤΕ ξεκινά τη δοκιμαστική εμπορική διάθεση υπηρεσίας IPTV

Reaction score
1
Απάντηση: Ο ΟΤΕ ξεκινά τη δοκιμαστική εμπορική διάθεση υπηρεσίας IPTV

Με ένα τηλεφώνημα στο 134 εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας, σας ενημερώνουν και αν δεχθείτε σας αποστέλλουν δωρεάν εξοπλισμό και ενεργοποιούν την υπηρεσία.

Reaction score
62

Ήταν να μου έρθει σήμερα ο εξοπλισμός και να γίνει η ενεργοποίηση, αλλά επειδή έκανα αίτηση στον ΟΤΕ, για να μου μετρήσουν τη γραμμή πόσα Mbps πιάνει, πάει απο Δευτέρα :108:
Για την ιστορία, μου την μέτρησαν γύρω στα 14Mbps...

Reaction score
4.909

Το γεγονός βέβαια ότι για τα διάφορα κανάλια της ΕΡΤ πληρώνουμε ήδη και αντί να μας τα δώσουν δωρεάν σε iptv (και απο όλους τους providers) μας καλούν να ξαναπληρώσουμε δεν φαίνεται να μας απασχολεί ...(ας έδιναν αυτά δωρεάν σε όλους και ας χρεωναν για τα υπόλοιπα).

Reaction score
62

Σήμερα μου ενεργοποίησαν το ConnX TV!!:109:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.259

Σήμερα μου ενεργοποίησαν το ConnX TV!!:109:
Μίλα λοιπόν!!! :142:

Reaction score
62

Έχει πολύ δουλειά ακόμη, αλλά μου άφησε θετικές εντυπώσεις!! Όπως το περίμενα, τα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ δεν έχουν υπότιτλους. Οι ταινίες όμως έχουν. Γενικά επιλέγεις απο διάφορες ενότητες τι θα δεις, όπως Βίντεο κλάμπ, όπου υπάρχει το δωρεάν με παλιές και σχετικά άγνωστες και λίγες ακόμα (ο ΟΤΕ είπε ότι θα υπάρχει επιλογή από 400 στο τέλος του χρόνου!!) ταινίες. Αυτή είναι η τσάμπα. Το άλλο βίντεο κλάμπ που έχει, επιλέγεις με 3€ ταινίες σαν το American Gagster Stardust κλπ, δηλαδή πρόσφατες και βλέπεις. Λέει, αρκεί να μην το παρακάνεις!! Παιχνιδάκια ΟΚ, σαν τη ΝΟΒΑ, κανάλια ελεύθερα μόνο κρατικά, μερικά free to air όπως το Al Zazeera και ντοκυμαντέρ, όπως το Discovery Science, NG Wild κ.α. Εικόνα έχει αποδεκτή, νομίζω καλύτερη από υης Νόβα!!! Μόνη παρατήρηση είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζει μπάρες δεξιά κι αριστερά. Δεν παίζει θέμα ρύθμιση σε 4:3, μιας και η TV έιναι 16:9 και ο αποκωδικοποιητής επίσης, που παρεπιπτόντως είναι κλάσσεις ανώτερος από της ΝΟΒΑ και της ΟΝ!! Ωραίο επείδης το promo channel μόλις τον ανοίγεις, που είναι σαν ένα συνεχόμενο trailer ταινιών που θα δείξει. Όπως είπα, κάνει καρα μπαμ ότι είναι BETA ακόμα και θέλει πολλά ψωμιά για να γίνει εμπορικά βιώσιμο!!

Reaction score
62

Λοιπόν!! Είδα την πρώτη μου ταινία από το Video Club. Το Bοurne Identity. Το κάδρο ήταν 2.35:1 ή ταινία έχω μια υποψία ότι έπαιζε πολυκάναλα (δεν μπόρεσα να το τσεκάρω, γιατί είναι επάνω στην TV) και η εικόνα πολύ καλύτερη από της NOVA. Βέβαια τα glitches και τα κολληματάκια, λόγω streaming μάλλον υπήρχαν, αλλά δεν ενοχλούσαν, αφού ήταν 2-3 σε όλη την ταινία!! Η ΤV κλείδωνε στα 720p, αλλά προς θεού, δεν ήταν HD η ταινία. Αλλά έκανε uscale εκεί!! Εξου και η καλή εικόνα υποθέτω!

Reaction score
2
Σήμερα το πρωί ζήτησα να γίνω και εγώ πειραματόζωο.Πριν 1 ώρα η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε.Την δευτέρα θα έρθει ο εξοπλισμός και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.Η σύνδεση μου αναβαθμίστηκε σε 8 από 4 και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.Θα το δείξει το αποτέλεσμα βέβαια!

Reaction score
19
Η συσκευή είναι αυτόνομη ethernet ή αντικαθιστά το υπάρχον router? Φαντάζομαι μπορεί να μπει οπουδήποτε στο σπίτι υπάρχει πριζάκι... Χαζή ερώτηση: Για να γίνετε πειραματόζωα πληρώνετε; Ένα τηλεφώνημα αρκεί και έρχονται χαρούμενοι με τον εξοπλισμό; :105:

Η σύνδεση μου αναβαθμίστηκε σε 8 από 4 και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Την αναβάθμιση τη ζήτησες/αποδέχτηκες; Φαντάζομαι θα την πληρώσεις κι όλας...

Reaction score
62
Η συσκευή είναι αυτόνομη ethernet ή αντικαθιστά το υπάρχον router? Φαντάζομαι μπορεί να μπει οπουδήποτε στο σπίτι υπάρχει πριζάκι... Χαζή ερώτηση: Για να γίνετε πειραματόζωα πληρώνετε; Ένα τηλεφώνημα αρκεί και έρχονται χαρούμενοι με τον εξοπλισμό; :105:

Την αναβάθμιση τη ζήτησες/αποδέχτηκες; Φαντάζομαι θα την πληρώσεις κι όλας...
Η συσκευή συνδέεται στην port 4 του Speedtouch για να παίξει. Εμένα μέσω άλλου Switch και σε άλλη πόρτα δεν έπαιξε. Το έχω στο σαλόνι και το σύνδεσα με το speedtouch μέσω patch panel στο rack, που έχω συγκεντρωμένα τα δίκτυα/τηλέφωνα.

ΝΑΙ πληρώνεις 10€ το μήνα. Με ένα τηλέφωνο σου έρχονται σε περίπου 5 μέρες.

Reaction score
0
και εγώ περιμένω τον εξοπλισμό την Τετάρτη.Εγώ χρησιμοποιώ για τη γραμμή μου το ρούτερ το Σαζέμ. Ο αποκωδικοποιητής για την τηλεόραση πρέπει να συνδεθέι πάνω του; Και αφού είμαι σε άλλο δωμάτιο;Θα τραβήξω έθερνετ καλώδιο 5-10 μέτρα;

Reaction score
62
και εγώ περιμένω τον εξοπλισμό την Τετάρτη.Εγώ χρησιμοποιώ για τη γραμμή μου το ρούτερ το Σαζέμ. Ο αποκωδικοποιητής για την τηλεόραση πρέπει να συνδεθέι πάνω του; Και αφού είμαι σε άλλο δωμάτιο;Θα τραβήξω έθερνετ καλώδιο 5-10 μέτρα;
Εγώ το συνδέω στο speedtouch του ΟΤΕ στην θύρα 4 του ethernet απευθείας. Οι άλλες ethernet του router δεν παίζουν....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ο ΟΤΕ ξεκινά τη δοκιμαστική εμπορική διάθεση υπηρεσίας IPTV

Το STB πρέπει να συνδεθεί στη θύρα ethernet 4 του μέου δρομολογητή που θα σου φέρουν ST780.
Για να αποφύγεις τα καλώδια, δοκίμασε τη λύση powerline.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ο ΟΤΕ ξεκινά τη δοκιμαστική εμπορική διάθεση υπηρεσίας IPTV

Το STB πρέπει να συνδεθεί στη θύρα ethernet 4 του μέου δρομολογητή που θα σου φέρουν ST780.
Για να αποφύγεις τα καλώδια, δοκίμασε τη λύση powerline.
Συγνώμη μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες powerline?
Kαι εγω παρέλαβα σήμερα τον εξοπλισμό μου και επειδή δεν θέλω να καταργήσω το υπάρχον Router μου Netgear η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το SpeedTouch κάτω από το NetGear ή καλύτερα να έχω μόνο το netgear.

Ευχαριστώ

Reaction score
62

Συγνώμη μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες powerline?
Kαι εγω παρέλαβα σήμερα τον εξοπλισμό μου και επειδή δεν θέλω να καταργήσω το υπάρχον Router μου Netgear η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το SpeedTouch κάτω από το NetGear ή καλύτερα να έχω μόνο το netgear.

Ευχαριστώ
Μπορείς σαν switch, αλλά δεν ξέρω αν παίξει το iptv και πάλι. Αλλά το speedtouch να ξέρεις, θεωρείται από τα καλύτερα routers, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Θα σου πρότεινα μόνο το speedtouch.

Reaction score
0

Μπορείς σαν switch, αλλά δεν ξέρω αν παίξει το iptv και πάλι. Αλλά το speedtouch να ξέρεις, θεωρείται από τα καλύτερα routers, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Θα σου πρότεινα μόνο το speedtouch.

Δημήτρη σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Απλά όταν έχεις σκάσει για ένα router 110€ και τον άλλον τον παίρνεις σχεδόν τσάμπα, ε σου έρχεται κάπως να αχριστέψεις τον παλιό.

Reaction score
0
κοίτα δεν ξέρω κ πολλά για άλλα ρούτερ, αλλά το speedtouch προφανώς συνεργάζεται με το ΙPTV γιατί σε άλλο ρούτερ μου δεν είχε τέτοιες ρυθμίσεις μέσα. Λοιπόν το σύνδεσα κ εγώ κ όλα καλά. Πολύ καλό το σήμα, δεν έχω δει ακόμα πόσο μου κόβει από το bandwidth. Πάντως σαν σκέτο ιντερνετ απο τα 17Μβιτ που κλείδωνα με το Σαζέμ, κλείδωσα με το speedtouch στα 19Μβιτ κ το επιβεβαίωσα με αλλάγή στις ταχύτητες του download που είδα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.005
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos