Ο ΣΚΑΪ σταματάει να εκπέμπει μέσω HellasSat 2

Reaction score
68
Από την 1η Ιανουαρίου ο ΣΚΑΪ σταματά τις εκπομπές του από τον HellasSat 2. Συντονιζόμενοι στο κανάλι βλέπουμε το σχετικό μήνυμα...:122:

Reaction score
0
Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά , εμένα ως έλληνα και φορολογούμενο πολίτη τί με ενδιαφέρει ο Hellas SAT ;

Αφού στην ουσία είτε υπάρχει , είτε δεν υπάρχει......... :115:

Ένα μαύρο χάλι είναι , ειδικά για όλους τους έλληνες ! :415:

Reaction score
14
αν ειμασταν Βούλγαροι και Κύπριοι ίσως μας ενδιέφερε... αλλά όπως είναι τώρα παντελώς αχρηστος! Σωστός!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Ο ΣΚΑΪ σταματάει να εκπέμπει μέσω HellasSat 2

Εντάξει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ετοιμάζει ενα καλό πακέτο παροχών πρός όλους του Ελληνες, αλλά έχει σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει ώς Ελληνικός δορυφόρος , έστω και ας μην είναι άμεσα ορατές.

Εχουμε την τροχιακή θέση, έχουμε ενα δορυφόρο , χρησιμοποιείται απο τον Υπουργείο Αμυνας αλλά και απο το Υπουργείο Μεταφορών. Νοικιάζει πολύ bandwidth σε άλλα πακέτα και δίνει δορυφορικό ιντερνετ σε απομακρυσμένες περιοχές.
Πάντως μέχρι το Πάσχα θα έρθει και πακέτο των υπηρεσιών HD που περιμένουμε.
Οι Τούρκοι έχουνε 5 και θα ανεβάσουνε άλλους 2...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Εξαρτάται απο ποια οπτική γωνία βλέπεις το αντικείμενο...

Δεν λές καλα που στείλαμε και δορυφόρο, γιατι η θέση των 39Ε θα ήταν τώρα παρελθόν.

Reaction score
188
εχω φιλο που δουλευει στο hellasat και μου εχει πει οτι ο δορυφορος ειναι σχεδον φουλ απο υπηρεσιες σε διαφορες χωρες.μονο αχρηστος δεν ειναι.απλα για μας ειναι μονο το hd.

Reaction score
0
Εγώ ξέρω πως από έναν ελληνικό δορυφόρο που έχουμε , δεν βλέπουμε ελληνικά κανάλια !!!

Οι φίλοι μας οι τούρκοι για παράδειγμα , από τους δικούς τους δορυφόρους , ....βλέπουν τα δικά τους κανάλια ;
Φυσικά και βλέπουν , και βλέπουν πολλές δεκάδες , εκατοντάδες !!!

Έτσι το βλέπω εγώ . Εμένα τι με ενδιαφέρει ο δικός μας ο ελληνικός ;
Τσάμπα πάει το LNB

Και μή μου πει κανένας για δορυφορικό internet και μαλ...ες
Βλέπω πόσοι έχουν και απ'αυτό..... :114:

Πιστεύω πως ο HellaSat ,υπάρχει για να εξυπηρετεί Βούλγαρους , Ρουμάνους , και φυσικά ότι άλλους Άγγλους-Γάλλους-Πορτογάλους , εκτός από εμένα τον απλό Έλληνα πολίτη :121:

Τί να λέμε τώρα , εδώ για να τον πιάνουμε σωστά και καλά , (στην Ελλάδα) όλους τους transporters - συχνότητες , πρέπει να έχουμε 1 μέτρο πιάτο .
Οι Γερμανοί , οι Άγγλοι , οι Τούρκοι , ένα μέτρο πιάτο έχουν για τους δικούς τους ; :125:

Αν χτύπα ξύλο πέσει αύριο , θέλω να μάθω πόσοι Έλληνες δορυφομανείς θα στεναχωρηθούν στα σοβαρά ???!!!???

Μάλλον κανείς , γιατί δεν υπάρχει και κανας σοβαρός λόγος !:133:

Reaction score
14
δίδυμε αισθάνομαι οτι εχω τον "διδυμος"_GR μου βρεί σε εσένα!!!!

Ακριβώς αυτά που λές αιθάνομαι!!!!

Δεν με νοιάζει αν ανοικει σε Ελληνική ή Κυπριακή εταιρία... δεν με νοιάζει αν κατέλαβε συχνότητα που θα την αγόραζαν άλλοι με άλλα λεφτά και αλλη εθνικότητα

Δεν με νοιάζει αν εχει συμμετοχή το υπουργείο μας και ακόμα δεν με νοιάζει καθόλου αν εχει Μιλιταριστικό χαρακτήρα κάποια δεσμευμένη συχνότητα του σε περίπτωση που το ΥΠ.ΕΘ.ΑΜΥΝ. μπορεί να την δώσει σε εφαρμογή ποτέ σε ανάγκη... δεν με νοιάζει αν βγάζει χρήματα ή απλά ξοδευει χρήματα που μπορεί να είναι ιδιωτικά ή δικά μας "δημόσια" ουτε με φορά αν είναι κερδοφόρος ή μπάζει απο παντού...

Με ΝΟΙΑΖΕΙ όμως οτι δεν βλέπω τίποτε το Ελληνικό απο αυτη την θέση, και όπως σωστότατα λές, ΤΖΑΜΠΑ θέση LNB, με νοιάζει που δεν εχει ανεβάσει όλα τα ελληνικά κανάλια τζάμπα, όλα τα περιφερειακά κανάλια της επαρχίας, που θα γούσταρα πολύ να ζαπάρω, θα ήθελα να δώ Τηλεόραση απο το Ιόνιο, απο την Πάτρα, απο την Κρήτη, απο τον Βορρα, απο την Θεσσαλία, πολύ θα τα ήθελα, να δώ να μυρίσω τι πάιζει και εκτός της κ@λ@Αθήνας μας...

Με Νοιάζει που δεν εχει ανέβει ακόμα και το τρυβιλίζουν σαν να είναι το ψύρισμα της μαιμούς... ενα μπουκέτο της προκοπής. Ας είναι και SD.

Με Νοιάζει που φτιάξανε ενα απάισιο HD DEMO, τσίπικο και εμμετικό για να μας δελεάσουν ότι τα καλύτερα ερχονται... με Νοιάζει που τους προτείναμε κάποια ποιοτικά DEMO με custom Μουσική απο τον κορυφαίο ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ και μας κλάσανε κανονικά... λές και μιλάγαμε οτι τα οπτικομουσικά HD Ελληνικά θέματα θα τα εγραφε ο ασχετότερος Ελληνας μουσικός και τζάμπα... προσφορά για την Ελλάδα...

Αυτά με εχουν κάνει να εχω ξηλώσει το LNB απο τις 39 μοίρες μέχρι να γίνει της προκοπής... κομματάκι δύσκολο....

Reaction score
4.237
Εφοσον δεν σπαει το συμβολαιο με την Nova δεν προκειτε να δουμε ελληνικο πακετο με ελευθερα ελληνικα καναλια.:141:

Γιατι αραγε οι ιδιωτικοι σταθμοι δεν μετακομιζουν στης 39 μοιρες?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σας παιδιά.

Θα μπορούσε να μην καθυστερεί επιτέλους αυτο το περιβόητο HD πακέτο, ασχετα εαν δεν εχει μπεί ακόμη εκείνη η τελευταία κ...υπογραφή που περιμένει απο το κράτος.
Θα μπορούσε πράγματι να έκανε δοκιμαστικές εκπομπες σε HD το πανευρωπαικό ή τους ολυμπιακούς του Πεκίνου, αλλά πέρα βρέχει απο κάποιους ...αρμόδιους.
Θα μπορούσε να εκπέμπει σήμα HD όπως λέει και ο Dream_GR, με ενα καλοδουλεμένο βιντεο και όχι την εικόνα που παίζει, αφού την τράβηξαν ερασιτεχνικά...

Θα μπορούσε... θα μπορούσε... εδώ και ενάμιση χρόνο προσπαθεί. Τωρα περιμένουμε το Πάσχα, την Ανάσταση και μετά τι?

Αφού όλα είναι έτοιμα τι περιμένουμε gamoto.....
Σπάσανε τα νεύρα μας..... :416: Στο τέλος θα απαξιωθεί...

Reaction score
4.909
Να προσθεσω ότι θα μπορούσαμε να βλέπουμε και κανένα επίγειο ψηφιακό στην επαρχία (1 Νοεμβρίου 2008 ή 2009 είχαν πει;)
Θα μπορούσαμε να ακούμε και στερεοφωνικό ήχο απο τα κρατικά ραδιόφωνα στην επαρχία ...(έλεος, εν έτει 2009 έχουμε μονοφωνικά κρατικά ραδιόφωνα, όταν ουτε οι πιτσιρικάδες ραδιοπειρατές δεν καταδέχονται να εκπέμψουν μονοφωνικά!)
Θα μπορούσαμε επίσης να ακούμε ΕΡΑ3 σε όλη την Ελλάδα (πόσο στοιχίζει τέλος πάντων;). 30 χρόνια την περιμένω...κι αν ειχα νεύρα έχουν σπάσει προ πολλού!
Συνεπώς, πριν το HD υπάρχουν κι αλλες πολλές εκκρεμότητες προς επίλυση αλλά ας βλέπαμε τουλάχιστον κάτι να κινείται!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ ξέρω πως από έναν ελληνικό δορυφόρο που έχουμε , δεν βλέπουμε ελληνικά κανάλια !!!
Τώρα θα αναγκαστώ να πω πράγματα που δεν πρέπει - δεν λέγονται κανονικά - αλλά επιτέλους πρέπει να τα πω... δεν γίνεται

Δηλαδή τι φταίει ο Hellas Sat (που είναι θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ και όχι κρατικός δορυφόρος!) που η NOVA (το μοναδικό συνδρομητικό πακέτο που έχουμε στην Ελλάδα...) δεν επέλεξε να ενοικιάσει συχνότητες στον Ελληνικό δορυφόρο αλλά προτίμησε να πληρώνει τριπλάσια χρήματα τον χρόνο εκπέμποντας στον Hotbird????

Ο Hellas Sat είχε κάνει πρόταση στις αρχές του 2008 στην NOVA να εκπέμψει από τις 39o με προνομιακή τιμή αλλά οι υπεύθυνοι της NOVA προτίμησαν να κάνουν συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Hotbird με τριπλάσιο κόστος ανά transporter τον χρόνο!!!

Γιατί το έκαναν;;; δικαίωμά τους θα μου πείτε... αλλά ο Hellas Sat τι φταίει;;;;

Θα μου πείτε γιατί δεν δείχνει τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια δωρεάν;

Γιατί την αποκλειστικότητα την έχει η NOVA! Με βάση την άδεια που έχει η NOVA μόνο αυτή μπορεί να μεταδίδει δορυφορικά τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια!!!!

Αυτή είναι η αλήθεια. Από την άλλη ο Hellas Sat είναι μία κερδοφόρα επιχείρηση και όπως ακούγεται σχεδιάζει και δεύτερο δορυφόρο γιατί είναι ήδη γεμάτος!

Σε 2-3 μήνες θα είναι έτοιμο και το δικό του HD δορυφορικό πακέτο και μάλιστα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την NOVA... γιατί καθυστέρησε; Λόγω των αλλαγών στην μετοχική σύνθεση του ΟΤΕ...

Να γιατί δεν βλέπουμε Ελληνικά κανάλια από τον Hellas Sat!

Reaction score
4.909
Πολύ σωστά τα λες...δεν βλέπω γιατι δεν λέγονται κανονικά...
Μία εξήγηση υπάρχει μόνο για την επιλογή της Νοβα, τα αρκετά περισσότερα ελεύθερα ξένα κανάλια στις 13 ανατολικά που μέσες άκρες τα εμφανίζει ως δικά της σε όσους δεν γνωρίζουν. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ούτε το 1% των συνδρομητών της δεν εnδιαφέρεται για ελεύθερα ξένα κανάλια, οπότε σίγουρα δεν ειναι αυτός ο λόγος της μη προτίμησης του Hellasat σε πολύ καλύτερη τιμή, γεγονός που θα επέτρεπε και μείωση του κόστους συνδρομής και θα οδηγούσε σε αύξηση συνδρομητών
(συμπέρασμα και επειδή δεν μπορω να δεχτω ότι υπάρχουν ...χαζοί επιχειρηματίες, προφανώς κάτι άλλο παίζει απο πίσω απο το οποίο η Νόβα κερδίζει περισσότερα και δεν το γνωρίζουμε...ή μπορει απλά καποιοι μανατζερς που λαμβάνουν αποφάσεις να κέρδισαν περισσότερα...this is sparta here, ας μην το ξεχνάμε!)

Reaction score
14
ημισυνονόματε Χρόνια μας πολλά για εχθές!

Τα λες ολόσωστα... στην Σπαρτη... όλοι κοιτάν την πάρτη τους!

Και οσο μεγαλύτερο το "τιμημα" τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό τους!!!

Κάπως ετσι είναι όπως τα λες!

Reaction score
6
Με πρόλαβες στο δευτερόλεπτο.... Από το στόμα μου στην κυριολεξία το πήρες..
Πως θα παρέχει η Νοβα το Fashion TV, το Euronews , το ΡΙΚ Sat, την ERTWorld αλλά και περισσότερο από 200 ελεύθερα κανάλια ??????
Το ίδιο είναι να λες στους συνδρομητές: "σας παρέχω 10 δικά μου κανάλια και άλλα 15 ξένα α' διαλογής" και το ίδιο είναι να λες "περισσότερα από 300 κανάλια στο πιάτο σας..." ???? Μάλλον αξίζει το τριπλάσιο κόστος...
Άσε που 2 ανταγωνιστικές πλατφόρμες στον ίδιο δορυφόρο, απλά δεν .... γίνεται για τα ελληνικά δεδομένα...
(Πάντως εμένα τώρα τελευταία μου έχει καρφωθεί ότι το πακέτο του Hellassat πάλι κάπου θα σκαλώσει , και θα βγει στον αέρα μετά την έναρξη του HD πακέτου της Nova....
Βρε λες??? ή μήπως απλά το είδα στον ύπνο μου????)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με πρόλαβες στο δευτερόλεπτο.... Από το στόμα μου στην κυριολεξία το πήρες..
Πως θα παρέχει η Νοβα το Fashion TV, το Euronews , το ΡΙΚ Sat, την ERTWorld αλλά και περισσότερο από 200 ελεύθερα κανάλια ??????
Το ίδιο είναι να λες στους συνδρομητές: "σας παρέχω 10 δικά μου κανάλια και άλλα 15 ξένα α' διαλογής" και το ίδιο είναι να λες "περισσότερα από 300 κανάλια στο πιάτο σας..." ???? Μάλλον αξίζει το τριπλάσιο κόστος...
Άσε που 2 ανταγωνιστικές πλατφόρμες στον ίδιο δορυφόρο, απλά δεν .... γίνεται για τα ελληνικά δεδομένα...
(Πάντως εμένα τώρα τελευταία μου έχει καρφωθεί ότι το πακέτο του Hellassat πάλι κάπου θα σκαλώσει , και θα βγει στον αέρα μετά την έναρξη του HD πακέτου της Nova....
Βρε λες??? ή μήπως απλά το είδα στον ύπνο μου????)
Αν πήγαινε η Nova στον Hellas Sat δεν θα έβγαινε δεύτερο μπουκέτο... θα ήταν στην συμφωνία!

Μετά από έρευνες που έχει κάνει η Nova είναι γνωστό ότι τα "ελεύθερα" κανάλια δεν παίζουν κανένα ρόλο γι' αυτό και δεν το διαφημίζει πλέον...

Reaction score
68
Απάντηση: Re: Ο ΣΚΑΪ σταματάει να εκπέμπει μέσω HellasSat 2

Μετά από έρευνες που έχει κάνει η Nova είναι γνωστό ότι τα "ελεύθερα" κανάλια δεν παίζουν κανένα ρόλο γι' αυτό και δεν το διαφημίζει πλέον...
Μα ακόμα το διαφημίζει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa