- Reaction score
- 68
Από την 1η Ιανουαρίου ο ΣΚΑΪ σταματά τις εκπομπές του από τον HellasSat 2. Συντονιζόμενοι στο κανάλι βλέπουμε το σχετικό μήνυμα...:122:
Τώρα θα αναγκαστώ να πω πράγματα που δεν πρέπει - δεν λέγονται κανονικά - αλλά επιτέλους πρέπει να τα πω... δεν γίνεταιΕγώ ξέρω πως από έναν ελληνικό δορυφόρο που έχουμε , δεν βλέπουμε ελληνικά κανάλια !!!
Αν πήγαινε η Nova στον Hellas Sat δεν θα έβγαινε δεύτερο μπουκέτο... θα ήταν στην συμφωνία!Με πρόλαβες στο δευτερόλεπτο.... Από το στόμα μου στην κυριολεξία το πήρες..
Πως θα παρέχει η Νοβα το Fashion TV, το Euronews , το ΡΙΚ Sat, την ERTWorld αλλά και περισσότερο από 200 ελεύθερα κανάλια ??????
Το ίδιο είναι να λες στους συνδρομητές: "σας παρέχω 10 δικά μου κανάλια και άλλα 15 ξένα α' διαλογής" και το ίδιο είναι να λες "περισσότερα από 300 κανάλια στο πιάτο σας..." ???? Μάλλον αξίζει το τριπλάσιο κόστος...
Άσε που 2 ανταγωνιστικές πλατφόρμες στον ίδιο δορυφόρο, απλά δεν .... γίνεται για τα ελληνικά δεδομένα...
(Πάντως εμένα τώρα τελευταία μου έχει καρφωθεί ότι το πακέτο του Hellassat πάλι κάπου θα σκαλώσει , και θα βγει στον αέρα μετά την έναρξη του HD πακέτου της Nova....
Βρε λες??? ή μήπως απλά το είδα στον ύπνο μου????)
Μα ακόμα το διαφημίζει...Μετά από έρευνες που έχει κάνει η Nova είναι γνωστό ότι τα "ελεύθερα" κανάλια δεν παίζουν κανένα ρόλο γι' αυτό και δεν το διαφημίζει πλέον...