Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

Reaction score
5
Χθες αγαπητοί μου φίλοι βίωσα μια μοναδική εμπειρία....

Νοίκιασα σε ζώνη2 με Αγγλικούς υπότιτλους το "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας".

Ήμουνα προετοιμασμένος να δω κάτι παιδικό ..........

Ας ξεκινήσω όμως με bullet points (ή Number points) ένα ένα αυτά που με εντυπωσίασαν.

1) Τι εικόνα ήταν αυτή? Πρώτη φορά μετά από 1μιση χρόνο συμβίωσης με τον Infocus 4805 παίρνω τέτοια εικόνα. Τι να τα κάνω τα Lord of the rings SE, superbits κτλ κτλ..... Το opening του έργου με τους συντελεστές κτλ κτλ είναι λες και παρακολουθείς HD υλικό. Δεν υπερβάλλω ....... μιλάμε για απίστευτα χρώματα, βάθος και όσο και αν έψαχνα δεν έβρισκα ψευγάδια......
2) Ο ήχος αρκετά καλός, γεμάτος και τα περιφερειακά να παίζουν μόνο όταν πραγματικά χρειαζόταν.
3) Αρκετά καλό σενάριο με μηνύματα για παιδιά σημαντικά .... τουλάχιστον προσωπικά με συγκίνησε αν και έντονα παιδικό.
4) Απίστευτα χρώματα, φωτογραφία και feeling. Βγάζω το καπέλο στον κο Barton.

Εννοείται πως σήμερα θα ζητήσω από το Video Club να το αγοράσω ...... θα είναι το reference dvd όλης της συλλογής μου (350 ταινίες).

Επαναλαμβάνω ...... για μένα απλά ΔΕΝ υπάρχει άλλο dvd στον πλανήτη γη με τέτοια εικόνα...... Μπορεί να είμαι και υπερβολικός διότι αυτό είναι και υποκειμενικό, αλλά μόνο που η γυναίκα μου στο τέλος της ταινίας μου είπε "Τι καλά που ΔΕΝ το είδαμε στα village.... άλλη εμπειρία!!!!!" με κάλυψε.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να τεστάρουν το σύστημα τους.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να το δουν με την οικογένεια τους.
Δεν προτείνεται σε κόσμο που μισεί τα παραμύθια τα οποία είναι με παιδικό τρόπο γυρισμένα.

GTX

Reaction score
39
Το είδα προχτές!!!
Σε ζώνη ένα όμως και μάλιστα συμπιεσμένο σε ένα δισκάκι οπότε για την ποιότητα της εικόνας δε μπορώ να έχω άποψη. Αλλά η ταινία όσο και να προσπάθησα δεν μου άρεσε καθόλου παρόλο που είμαι φαν και του συγκεκριμένου παραμυθιού και του Burton αλλά και του Johhny. Δε ξέρω με απογοήτευσε :?

Reaction score
5
GTXTC σίγουρα είναι καθαρά υποκειμενικό το αν μια ταινιά θα αρέσει ή όχι.

Πάντως εμένα ένας μεγάλος λόγος που μου άρεσε, είναι η εικόνα και το πόσο πολύ με εντυπωσίαζε καθόλη τη διάρκεια της ταινίας. Ένιωθα σαν να είμαι σε έναν καλοσεταρισμένο κινηματογράφο.

V

VIDEOMIX

Guest
Eχει κυκλοφορίσει στα βίντεο κλάμπ;
Έχει πολύ σοκολάτα; Κυνδινεύω να πάθω ζάχαρο;

Reaction score
5
όσα βίντεο κλαμπ φέρνουν ζώνη 2 με αγγλικούς υπότιτλους θα το έχουν.

Μιλάμε για ΣΟΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!!!! ;)

Reaction score
6
Έχει πολύ σοκολάτα; Κυνδινεύω να πάθω ζάχαρο;
Αυτο θα ειναι το λιγοτερο.
Μην βγαλεις τις καντήλες που εβγαλα εγω.
Δεν ξερω για το dvd αλλα για να το λέει ο Στέλιος πρεπει οντως να ειναι κορυφαίο σε εικονα , αλλα για το τα υπόλοιπα...
Και δεν ειναι πως δεν μου αρεσουν τα παραμυθια.
Ίσα ισα είμαι οπαδος του ειδους αλλα ο ο Burton ειναι αρκετα εκκεντρικός στο χιουμουρ του οπως και στην θεματολογία των ταινιών του.

Οπως εχουμε πει ήδη :arrow: http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7231

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν καταλαβαίνω το εξής. Αφού ειναι ζώνη 2,πως δεν έχει Ελληνική μεταγλώτισση;
Πλακώθηκαν στις σοκολάτες και ξεχάστηκαν; :lol:

Και ποια βιντεοκλάμπ στην Αθήνα έχουν Αγγλικά ζώνης 2 έργα; Τα μπλού για παράδειγμα;

Θα το ζητ'ησω πάντως και απο το κλάμπ της γειτονιας μου. Αυτοί οι διάολοι φέρνουν τα πάντα. Δεν εχω ξαναδεί βίντεοκλάμπ που να έχει τόσα μουσικά dvd για παράδειγμα. Ούτε τα μεγάλα κλάμπς της γνωστής αλυσίδας δεν φέρνουν στο ελλάχιστο αυτά που αυτοί φέρνουν.
Μπράβο τους. :p

Reaction score
5
Videomix,

Προσωπικά έχω δει πολλές ταινίες πριν κυκλοφορήσουν με Ελληνικούς υπότιτλους και κάποιες πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους (finding neverland, the saw etc.....). Όλα ζώνη 2 !!!!!!!

Ενδεχομένως να είναι ευρωπαϊκές παραγωγές που δεν συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα όπως και άλλες χώρες. Πχ το "τσάρλι" είχε μόνο Αγγλικούς..... Σε εμάς το ίδιο έργο θα αγοραστεί από την "Χ" ελληνική εταιρεία και αντίστοιχα θα υποτιτλιστεί.

Τα δικά μου τα νοικιάζω από το Χαλάνδρι.... όχι όμως τα blue. Εκεί δεν τα φέρνουν....

Reaction score
5
Στέλιο, για πες μου σε παρακαλώ πού στο Χαλάνδρι τα νοικιάζεις, είμαι και εγώ νέος στο Χαλάνδρι, μόλις γράφτηκα στο Broadcast στην Εθνικής Αντιστάσεως. Εχεις καμμιά άλλη καλύτερη πρόταση; Προτιμώ χωρίς ή άντε με Αγγλικούς υπότιτλους, τους ελληνικούς δεν τους χρησιμοποιώ ποτέ, με τσαντίζουν γιατί συνήθως διαφωνώ με τη μετάφραση :)

Ευχαριστώ
Ακης

Reaction score
6
Σε εμενα αρέσουν τα φωτεινά πλανα και τα ζωντανά χρώματα.
Τι είμαι; Κανενας σκοτεινός τύπος που κρύβετε στις σκιες;
Οπως εσύ .
Αποδειξη.
Μονο ενας σκοτεινός τύπος εχει βούρδουλα ως βασικό αξεσουάρ στον στανταρ εξοπλισμό του
Εκτος αν οι λογοι είναι αλλοι .
Τοτε κάνω πάσο
:mrgreen:

Reaction score
0
Τι εννοείς σε όλα τα videoclub?

Το ελληνικό DVD?

Ρε παιδιά πριν 1 μήνα το είχαν στους κινηματογράφους, αφού το είδαμε καθυστερημένα από την υπολοιπη Ευρώπη.

Για την ταινία τα έχουμε πει: Love it or hate it. (προσωπικά είμαι στη πρώτη κατηγορία)

Το DVD που είδα (region1 και ψιλο-compressed φαντάζομαι) είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ !!

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι το HD όταν με το καλό το δούμε.

Μου θύμισε το άλλο απίστευτο transfer του MARS ATTACKS.

Τι τους κάνει ο Burton?

Ρίξτε και μια ματιά στο Batman Returns το καινούργιο transfer και θα δείτε.

Reaction score
0
Τωρα το ειδα.
Λοιπον μαλλον μεχρι το Σαββατο ή αρχες της αλλης εβδομαδας.
Ειναι αληθεια οτι το βγαζουν λιγο νωρις αλλα ειναι καθαρα θεμα πολιτικης της εταιριας καθως ερχονται γιορτες και οι ενοικιασεις ταινιων αυξανονται.Αυτα με πληροφορισαν απο το Video Club που εχω καπως φιλικες σχεσεις μαζι τους.

Reaction score
7
Παρεπιπτώντος και το δικό μου βίντεο κλάμπ φέρνει ζωνη 2 πολλές φορές χωρίς ελληνικούς υπότιτλους...Δεν θα πώ ποιό είναι γιατί δεν ξέρω αν είναι οκ.Απλά δεν είναι όραμα είναι...;)

Reaction score
0
Στο εδώ ...όραμα, τους έχουν κυνηγήσει και όλα τα non-greek τα έχουν βάλει κοψοχρονιά στα 8 ευρώ πώληση και δεν φέρνουν πλέον άλλα...

Reaction score
0
Από σήμερα στα ράφια των dvd clubs.

Πρεμιέρα στο σινεμά 13 Οκτωβρίου!!!!
Υπάρχει ακόμα κινηματογράφος Α΄προβολής που το δείχνει!
http://www.in.gr/ath/cine/cinemas.asp?cin=556&wid=0

Κυκλοφορία DVD : 9 Δεκεμβρίου

Λιγότερο από 2 ΜΗΝΕΣ !!!

Τι άλλο θα δούμε?
Μήπως του Αγίου Βαλεντίνου δώρο το DVD μαζί με την Lacta? :p

(Αν βγω αληθινός, σας έχω μάρτυρες για τα πνευματικά δικαιώματα της ιδέας!) :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515