Ο δικός μου χώρος

Reaction score
15.548
Απάντηση: Ο δικός μου χώρος

Ωραιο συστημα φιλε μου......:444:
Καλες οπτικοακουστικες θεασεις ναχεις εσυ και οι φιλοι σου....

Ξερεις τι θελεις και ειναι βασικο.....

....κανε και ενα καλιμπραρισμα στο προβολι....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

Εμεις οι Κρητικοι ξέρουμε από value for money δεν είμαστε μπουνταλάδες!
...βρε σύντεκνος είσαι;γιατί δεν το λες τόση ώρα;:105:

...αν και το '7' δηλώνει και γαύρος ακόμα καλύτερα:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν θες , και αν σε περνει, βγαλε τα ροδακια απο το ρακ, και βαλε ακιδες, θα δεις ποσο χανουν τα ποδαρακια......

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Ο δικός μου χώρος

αν θες , και αν σε περνει, βγαλε τα ροδακια απο το ρακ, και βαλε ακιδες, θα δεις ποσο χανουν τα ποδαρακια......
To ξέρω :-( το παρκέ λυπάμαι....
Και αυτό να δεις βελτιωση αλλά η τιμή του ακόμα και στην χοντρική και για μένα που είμαι φίλος με τον Κώστα από 5 χρονών, εξωφρενική!!!
http://www.combak.net/RS15ANV/RS15ANV.html

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

Πλακιάς Ρέθυμνο! Μένω Αθήνα αλλά κατεβαίνω συχνά κάτω!!! Για το 7 σωστά τα λες!!! Άλωστε ο λόγος που εξαφανίστηκα εχθές μετά την πρώτη δημοσίευση ήταν το καραισκάκη και η.... Μέρκελ :)

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Ο δικός μου χώρος

Σ'ευχαριστώ. Ξόδεψα αρκετά για να μάθω τι θέλω!!! Αλλά έτσι είναι αυτό το σπορ... Θα πάρω τον Βαγγέλη μόλις γράψω 100 ώρες για το καλιμπράρισμα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο δικός μου χώρος

To ξέρω :-( το παρκέ λυπάμαι....
Και αυτό να δεις βελτιωση αλλά η τιμή του ακόμα και στην χοντρική και για μένα που είμαι φίλος με τον Κώστα από 5 χρονών, εξωφρενική!!!
http://www.combak.net/RS15ANV/RS15ANV.html
πιατακια (απο κατω) ή αν θες βαλε ποδαρακια harm , στειλε με pm την τιμη.....εγω σταματησα στην μεγαλη symposium ultra.
Περα του αντικραδασμικου , οι πλακες απο ανοξοιδωτο κοβουν το πεδιο που φτιαχνει ο τοροιηδης

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

Πλακιάς Ρέθυμνο! Μένω Αθήνα αλλά κατεβαίνω συχνά κάτω!!! Για το 7 σωστά τα λες!!! Άλωστε ο λόγος που εξαφανίστηκα εχθές μετά την πρώτη δημοσίευση ήταν το καραισκάκη και η.... Μέρκελ :)
Είσαι ωραίος και τεράστιος!!!!!!!!

Οταν ξανακατέβεις στην Κρήτη πέρνα και από δω να ακούσεις λίγο ηλεκτροδυναμικά για αλλαγή...

cl7gr
Θα πάρω τον Βαγγέλη μόλις γράψω 100 ώρες για το καλιμπράρισμα...
...ασχολείται ακόμα ο Βαγγέλης με το καλιμπράρισμα;χαιρετισμούς να του δώσεις του βαζελούλη:116:

Reaction score
0
Βαγγέλης; Ποιος Βαγγέλης; Εγώ τον λίγο καιρό που είμαι εδώ ακούω για κάποιον Καστρουνή που βγάζει λαγούς απ το καπέλο όταν καλιμπραρει έναν προβολεα...Υπάρχει κι άλλος ...ρυθμιστής στην παρέα; Ρωτάω γιατί θα χρειαστω έναν σύντομα...

ΥΓ: Συντεκνε και συγγαυρε ωραίο setup...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.526
Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

Βαγγέλης; Ποιος Βαγγέλης; Εγώ τον λίγο καιρό που είμαι εδώ ακούω για κάποιον Καστρουνή που βγάζει λαγούς απ το καπέλο όταν καλιμπραρει έναν προβολεα...Υπάρχει κι άλλος ...ρυθμιστής στην παρέα; Ρωτάω γιατί θα χρειαστω έναν σύντομα...
Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 (απ' όσο ξέρω) πιστοποιημένοι ISF calibrators, ο Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής. Επειδή βρίσκεσαι στην Κρήτη, όταν αποφασίσεις να ρυθμίσεις τον προβολέα σου ώστε να πάρεις το 100% αυτών που μπορεί να σου δώσει, επικοινώνησε μαζί τους για να τους ρωτήσεις.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 (απ' όσο ξέρω) πιστοποιημένοι ISF calibrators, ο Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής. Επειδή βρίσκεσαι στην Κρήτη, όταν αποφασίσεις να ρυθμίσεις τον προβολέα σου ώστε να πάρεις το 100% αυτών που μπορεί να σου δώσει, επικοινώνησε μαζί τους για να τους ρωτήσεις.
επειδη εγω ειμαι του ηχου κα οχι της εικονας και δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα ,να υποθεσω οτι μιλαμε σοβαρα και υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τετοια πραγματα ??? ( να υποθεσω πως ναι εφοσον αναφερουν και το ονομα τους )
Απο απλη περιεργια ποσο θα κοστιζε μια τετοια εργασια ???

να παρω εναν μπουσουλα που λεμε και στο χωριο μου ωστε πιθανον να αναθεωρησω τις τιμες μου ειδικα για κατι αναλογικα μπομινοφωνα που μου εχουν φερει να καλιμπραρω ....

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.526

Φυσικά και υπάρχουν!! Ο Βαγγέλης Λάμπρου ήταν υπεύθυνος για τις μετρήσεις σε ότι αφορά την εικόνα τηλεοράσεων και προβολέων στο περιοδικό "Ήχος", θέση την οποία έχει τώρα ο Μανώλης Καστρουνής.

Όσο για το κόστος της εργασίας τους, αν και το γνωρίζω αφού έχουν ρυθμίσει τους κατά καιρούς προβολείς μου και οι δύο, νομίζω ότι αρμοδιότεροι είναι εκείνοι να απαντήσουν, εαν θέλουν. Μάλλον θα ήταν λογικότερο με pm. Πληροφοριακά να σου αναφέρω όμως ότι πρόκειται για πολύωρη διαδικασία. Εξ όσων γνωρίζω η τελευταία ρύθμιση στο μέλος του φόρουμ ichaltou, διήρκεσε από τις 4 το απόγευμα έως τις 2 το βράδυ.

Ελπίζω μόνο η αναφορά σου στην εργασία τους να μην ήταν ειρωνική.

ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου πάντως, η χρέωση είναι μικρή, αν αναλογιστεί κανείς το αποτέλεσμα.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
οχι φυσικα δεν ειναι ειρωνικη ...ολοι μας πρπει να εχουμε σεβασμο στην εργασια καποιου αλλου ανθρωπου ασχετα αν την καταλαβαινουμε η οχι .

δεν μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχουν και τετοιου ειδους αναγκες στην εικονα αλλα απο την αλλη εφοσον μου λες οτι εργαζεται για τον Ηχο υποθετω οτι ο ανθρωπος θα εινα αυθεντια .

Ευχαριστω για την ενημερωση .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 (απ' όσο ξέρω) πιστοποιημένοι ISF calibrators, ο Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής.
Υπάρχουν κι άλλοι:107:...ο Βαγγέλης μάλιστα είναι και 'Level II Certified'...

είμαστε όμως αρκετά:116: off topic από την 'συστηματάρα' του σύντεκνου και σύγγαυρου 'c7lgr'...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.526

δεν μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχουν και τετοιου ειδους αναγκες στην εικονα
Και όμως, μετατρέπουν την εικόνα από κάπως έτσι:

σε αυτή:

Reaction score
15.548

επειδη εγω ειμαι του ηχου κα οχι της εικονας και δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα ,να υποθεσω οτι μιλαμε σοβαρα και υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τετοια πραγματα ??? ( να υποθεσω πως ναι εφοσον αναφερουν και το ονομα τους )
Απο απλη περιεργια ποσο θα κοστιζε μια τετοια εργασια ???

να παρω εναν μπουσουλα που λεμε και στο χωριο μου ωστε πιθανον να αναθεωρησω τις τιμες μου ειδικα για κατι αναλογικα μπομινοφωνα που μου εχουν φερει να καλιμπραρω ....

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Πιστευω πως δεν εισαι και του ηχου.....

Δεν μπορει να μην ξερεις οτι μια εικονα χρειαζεται ρυθμιση,αφου χρειαζεται στον ηχο...!!!!

φιλικα παντα Κωτσος Κεφαλοπουλος....:116:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.589
Άργησα κοντά 2 μήνες να δω το θέμα. Σύγγαυρε ο χώρος και τα μηχανήματα σου είναι χάρμα ιδέσθαι! Να τα χαίρεσαι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef