Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Μηνύματα
37
Reaction score
55
Θα έλεγα διαρκές ψυχομαχία είναι και όχι θάνατος! Το παιχνίδι είναι στημένο είτε για τα στέρεα είτε για τα πολυστέρεα μακρύφωνα! Το πιθανότερο είναι μετά την ακρόαση ενός από τα "καλα" στερεοσεταπια να χρειαστεί καποιος δύο ντρεπόν από την συγκέντρωση και το σερλοχοκισμό της χαμένης συχνότητας ενώ από ενα "καλο" πολυσεταπικο συνονθύλευμα, μίξη χαλαρωτικων φαρμακευτικων σκευασματων κατά του πόνου και του εντυπωσιασμου! Και εάν είσαι από τους τυχερούς που δεν έχεις αυτές τις παρενέργειες....:hi:αυτά τα λίγα ασυνάρτητα !


Υ. Γ. Η αμφισβήτηση των πεπατημένων οδών και ταυτόχρονα η μερική υλοποίηση τους στην σχεδίαση και κατασκευή των μηχανών ήχου έχει κάποια καλά αποτελέσματα!
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
15.661
Reaction score
36.705
«Αυτός ο δίσκος LP είναι ένα σημαντικό έργο που γιορτάζει την ιστορία και το μέλλον της JBL», δήλωσε ο Hagen


1633940528540.png


Εκτός από τα κομμάτια που χρησιμοποιεί ο επικεφαλής μηχανικός της JBL Chris Heigen για τον έλεγχο και το κούρδισμα του ήχου κατά την ανάπτυξη ενός μηχανήματος της JBL, τα τραγούδια της συλλογής χρησιμοποιούνται συχνά από τους ανθρώπους της JBL κατά τη διάρκεια εκθέσεων, παρουσιάσεων και άλλων εκδηλώσεων ακρόασης των συστημάτων της εταιρείας.

 Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
161.027
Μηνύματα
2.548.753
Members
36.255
Νεότερο μέλος
Γιάννης Τουρλάκης
Top