Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.684
...
Εχεις κανένα γνωστό γαστεντερολόγο να μα συστήσεις που να είναι νορμάλ άνθρωπος δικάναλος ;
Μπορεί ο ίδιος να μην είμαι γαστρεντερολόγος, αποκλειστικά δικαναλικός ούτε καν... νορμάλ , είμαι όμως βέβαιος ότι θα μπορούσα να σε συμβουλεύσω χρήσιμα εάν κι εφόσον σε ταλαιπωρούσε κάποιο πρόβλημα.
και επειδή υπάρχουν και πιο άνετοι στα λεφτά... πάμε στα 30Κ !

View attachment 370586

View attachment 370587

View attachment 370589

View attachment 370590
Αγαπημένε μας Γουνέτε σκέτε , καταρχάς αυτό που αναπαράγεις εδώ εν είδει AI σοφίας δεν είναι αξιόπιστη και τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη αλλά μια συνισταμένη σε συνάρτηση με τον αλγόριθμο αναζήτησης από πλήθος δημοσιευμένων απόψεων στο διαδίκτυο. Αυτές οι εφαρμογές AI όπως πλασάρονται στο κοινό λαμβάνουν χαρακτήρα baiting γι ανυποψίαστους. Συμπεραίνεται κάτι τέτοιο εύκολα από τη διάλεκτο των απαντήσεων.
:lolsign:
"Can I use empty coffee cans for supporting shelves on a hifi sound system?"

While empty coffee cans can be used in some creative, non-conventional sound system setups, like building DIY speakers, they are not recommended for supporting shelves in a standard hi-fi system. Their structural integrity is insufficient to safely support the weight of audio equipment and they lack the stability needed for a proper sound system setup. For shelf support, it's best to use materials designed for that purpose, such as wood or metal, with appropriate hardware for secure mounting.

Here's why coffee cans are unsuitable:

• Lack of structural strength:
    Coffee cans are typically made of thin metal or cardboard and are designed to hold coffee, not heavy equipment. They can easily bend, collapse, or break under the weight of speakers, amplifiers, or other audio components.
  • Instability:
    Coffee cans lack the necessary stability to prevent wobbling or tipping, which can be dangerous and damaging to your equipment.
  • Vibration:
    The cans can vibrate or resonate, potentially affecting the sound quality of your system.
  • Safety concerns:
    A shelf supported by coffee cans could collapse, potentially damaging your equipment and posing a safety risk.
For a stable and safe hi-fi sound system, it's crucial to use materials and methods designed for that purpose. Consider using:

• Dedicated shelving units: These are designed to hold electronic equipment and offer stability and weight distribution.
  • Wall-mounted shelves: These can provide a sturdy and space-saving solution, especially for lighter components.
  • Strong, stable furniture: A solid piece of furniture like a media console can also work well.
In short, while coffee cans are fun for creative projects like building DIY speakers, they are not appropriate for supporting a hi-fi sound system's shelves.
Άκουγα ένα μπλουζάκι με Κλάπτον και ΒΒΚιγκ σε ένα στέρεο σύστημα καλύτερο και δυστυχώς ακριβότερο από τα Γκριμ και πραγματικά σηκώθηκα όρθιος, όταν άκουσα τη φωνή του Κλαπτον να τερματίζει με πολύ μεγαλύτερο πλούτο -σε κάποιο σημείο- απ ότι στα Γκριμ.
Κατόπιν άκουσα ένα πολύ καλύτερο σύστημα και εκεί πλέον οι διαφορες ήταν χαώδεις και στα επίπεδα των μεσαίων.
Ζήλεψα.
Δεν πειράζει.
Αυτές οι διαφορες θα αποδωθούν και σε ένα καλό πολυκαναλο με μονάδες των τριών χιλιάδων, έ;:p
Όχι απαραίτητα, ίσως όμως καταλάβουμε κάποτε πως δεν θα χρειαζόμασταν να ζηλεύουμε κάποιο ακριβότερο γι ό,τι θα μας έκανε σύντομη εντύπωση.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.397
άντε κ ένα τελευταίο ΑΙ τρολάρισμα γιατί το αφεντικό μ' αγριοκοιτάει σήμερα που χαζεύω :p

View attachment 370620
View attachment 370621
Πες του πως δεν ακούω Metallica. Ούτε χρησιμοποιώ DTS neo 6, ποτέ.
Και πως έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα. :p

Reaction score
1.862
Μιλάμε για large reasoning model (LRM) η Large Language Model (LLM);Το πρώτο παίρνει αποφάσεις με μεγαλύτερο υπολογιστικό κόστος αλλά με μεγαλύτερο βάθος και ακρίβεια . Χρησιμοποιεί δομημένη διαδικασία συλλογισμού με ενδιάμεσα βήματα .Το δεύτερο στηρίζεται στις πιθανότητες για γρήγορη παραγωγή κειμένου . Στις απλές ερωτήσεις και θέματα είναι μικρές οι διαφορές αλλά όταν μιλάμε για πολύπλοκα θέματα η διαφορά είναι χαώδης .

Στο chat gpt του λαού το free ο κόσμος αλληλεπιδρά με το llm το οποίο είναι επιφανειακό …

Reaction score
3.941
Όχι απαραίτητα, ίσως όμως καταλάβουμε κάποτε πως δεν θα χρειαζόμασταν να ζηλεύουμε κάποιο ακριβότερο γι ό,τι θα μας έκανε σύντομη εντύπωση
Ηταν δίωρη ακρόαση, άκουσα πλήθος γνωστών τεμαχίων, ήμουν βέβαιος ότι το αποτέλεσμα εμπλοκής μου θα ήτανε υποδεέστερο από αυτό με τα Γρίιμ, αλλά τον ήπχια!!
Κανονικότατα.
Ζήλεψα, οχι γιατί ήταν ακριβότερο.
Τουλάχιστον εσύ αγαπημένε μου θάπρεπε να το καταλάβεις.
Επίσης, αυτό δεν σημαίνει ότι η απόλαυση σπίτι μου μειώθηκε. Το γκομενιλίκι με το σετάπ μου συνεχίζει τεστοστερονάτο(παραδόξως).
Ατ δε άδερ σάιντ, 5 Γκριιμ νάχα γύρω μου, αυτό το κλάμα της φωνής του Έρικ, απο πουθενά δεν θα προέκυπτε!
Θα εισπράξω άλλου είδους εμπειρία, σιγουράκι, αλλά όχι την λεπτομέρεια που ανέφερα.
Πρέπει, το ξαναλέω, να τα βλέπουμε σαν διαφορετικά ζώα, όχι συγκρίσιμα.
Άσε που μετά ξεχειλώνει και γίνεται αχταρμάς με ηχομπάρες, μπλουτουθ και παπαρίτσες του παππούμ του Τρύφωνα.
Πάλι καλά λες! Παλιότερα, που είμαστανε πχιο νέοι, ήμαστανε τρις-χειρότεροι... :p
Όχι ειμαστανε, αλλά: είμστοι.
Εκ του είμστοι, είντεις, είνοι.
Για να μιλάμε σωστά δω μέσα επιτέλους!

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.397
Επειδή τα Grimm παίζουν σωστά, αυτό που άκουσες οφείλεται σε ένα από τα παρακάτω:
  1. Χρωματισμός-απόκλιση από την πιστότητα. Μπορεί να αρέσει σε κάποιον ή σε κάποιο track
  2. Διαφορετική κλίση της καμπύλης
  3. Διαφορετική συνέργεια με τον χώρο, ειδικά κάτω από την ζώνη του Schroeder
  4. Μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, τα Grimm παίζουν άριστα αλλά δεν έχουν αρκετό γκάζι
Αν υπήρχαν μετρήσεις των δύο συστημάτων/δωματίων θα τα βλέπαμε καθαρά. Δεν είναι μαγεία.

Reaction score
3.941
Ποια ηχεία ήταν αυτά ;
Δέν έχει τόσο σημασία, δεν ήθελα να τονίσω αυτό.
Το λιγότερο ακριβό, ήταν ενεργό και μανιτζέβελο απο όγκο. Το άλλο, θεριό!
Δεν είναι μαγεία.
Δεν είπα οτι είναι μαγεία.
Άν ήμουν σίγουρος ότι τα συγκεκριμένα ενεργά είναι παντού καλύτερα, θα βρισκόταν ήδη απέναντί μου.
Άν καταστεί δυνατό να τα ακούσω στο χώρο μου, θα το κάνω ευχαρίστως! :)
Τα Γκρίμ έχουν γκάζια, αλλά πολύ μικρές παραμορφώσεις, καθόλου κουτίλα, γεγονός που δημιουργεί άλλη αίσθηση ακρόασης.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.397
Τα Γκρίμ έχουν γκάζια, αλλά πολύ μικρές παραμορφώσεις, καθόλου κουτίλα, γεγονός που δημιουργεί άλλη αίσθηση ακρόασης.
Είναι γνωστά και εξαιρετικά. Αλλα δεν έχουν γκάζια.
Δεν έχουν subs. Αυτά τα κουτάκια που έχουν δεν επαρκούν.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.272
Με 105 db max spl , σε μεγάλους χώρους μάλλον δεν αισθάνονται και πολύ άνετα.
Σε πιο μικρούς θα ταίριαζαν καλύτερα , όσο αφορά στο γκάζι.
Στον χώρο του Γιώργου , που είναι επίσης μεγάλος, ίσως να ήθελαν κάτι τις λίγο περισσότερο από τα 105 db.
110 θα ήταν ιδανικά , αλλά είναι δύσκολο . Κυρίως λόγω μεγαφώνων , όχι λόγω ενισχυτών.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.162
Άκουγα ένα μπλουζάκι με Κλάπτον και ΒΒΚιγκ σε ένα στέρεο σύστημα καλύτερο και δυστυχώς ακριβότερο από τα Γκριμ και πραγματικά σηκώθηκα όρθιος, όταν άκουσα τη φωνή του Κλαπτον να τερματίζει με πολύ μεγαλύτερο πλούτο -σε κάποιο σημείο- απ ότι στα Γκριμ.
Κατόπιν άκουσα ένα πολύ καλύτερο σύστημα και εκεί πλέον οι διαφορες ήταν χαώδεις και στα επίπεδα των μεσαίων.
Ζήλεψα.
Δεν πειράζει.
Αυτές οι διαφορες θα αποδωθούν και σε ένα καλό πολυκαναλο με μονάδες των τριών χιλιάδων, έ;:p
Εγώ θα βάλω μια άλλη παράμετρο. Γνωρίζεις πώς ακούγεται φυσικά η φωνή του Κλάφτον? Γνωρίζεις πώς ακουγόταν τότε που ηχογράφησε? Γνωρίζεις τι τανζανιές έκαναν ο ηχολήπτης και ο παραγωγός?

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.397
Εγώ θα βάλω μια άλλη παράμετρο. Γνωρίζεις πώς ακούγεται φυσικά η φωνή του Κλάφτον? Γνωρίζεις πώς ακουγόταν τότε που ηχογράφησε? Γνωρίζεις τι τανζανιές έκαναν ο ηχολήπτης και ο παραγωγός?
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρει μόνο τι έχει μέσα το FLAC.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas