Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 38.411
Ανεβαίνοντας σήμερα τη Σαρανταπόρου 

Δε νομίζω ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις όπως υπονοεί η λέξη που χρησιμοποίησες.φράξιας
Μη νομίζεις ότι γράφοντας λόγια αποκτούν αξία τα λόγια σου. Λάθος είναι. Και αν δεν είναι οι μηχανικοί ήχου που οδηγούν τις εξελίξεις, με δημοσιεύεις των συμπερασμάτων τους στην AES (ποιά είναι αυτή πάλι θα ρωτήσεις και με το δίκιο σου...) τότε ποιοί είναι;Ακόμα χειρότερα, η αντίληψη αυτή (...) επιμένει να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια κάποιων - αξιοσέβαστων και σημαντικών, το δίχως άλλο - μηχανικών ήχου και μίας αντικειμενικότητας που κατάνταει πιο χιμαιρική και φαντασματική και από το περίφημο Weltgeist του Εγέλου, ενώ η επιστημολογία που την υποβαστάζει αντέχει σε σοβαρή κριτική ανάλυση τόσο, όσο άντεξε και ο κλασικός αγγλικός εμπειρισμός του του Λοκ και του Χιούμ, δηλαδή ελάχιστα ως καθόλου.
E(A)R θα έγραφε αρχικώς, αλλά θα κράτησε μόνο το "Α" και θα το μεταμφίεσε σε αναρχικό για ξεκάρφωμα
Κάνεις ποτέ δεν είπε "πάρε 2-3-4-ν ό,τι-να-'ναι subwoofers και μη σε νοιάζει". Ο χώρος κι οι μετρήσεις αυτού καθορίζουν το μέγεθος των subwoofers. Μετά φωνάζεις ειδικό και στα ρυθμίζει έτσι ώστε να ακούς μουσική και να μην χρειαστεί να περιμένεις τον επόμενο μετασεισμό...[...]
Ακόμα χειρότερα, η αντίληψη αυτή [που δεν της αρκούν 1-2 sub, αλλά ζητάει και άλλα και άλλα· σε ποιόν χώρο δεν μας λέτε όμως συνάδελφοι - εγώ έχω 15 τμ. όλα και όλα, αν βάλω 4 σαμπ 10'' σε κάθε γωνιά θα μου μείνει τοίχος, ή να περιμένω τον επόμενο μετασεισμο [...]
αααα...E(A)R θα έγραφε αρχικώς, αλλά θα κράτησε μόνο το "Α" και θα το μεταμφίεσε σε αναρχικό για ξεκάρφωμα![]()
Τωραδά μιλούσα με το Βελτγκάιστ, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Μου είπε να σας πω, ότι είστε υποκριτής. Αλλά ό,τι και να είστε, αυτό θα καραδοκεί πάντοτε στη γωνία, να σας σώσει ή να σας επιμηκύνει τη ζωή, όταν και αν χρειαστεί, όπως για παράδειγμα, όταν σας μετρήσουν συγκέντρωση 700mg γλυκόζης στο αίμα, σε κάποιο ιατρείο στο Καγιάο ή το Γιακούτσκ. Μέχρι τότε, αυτό το κακό, το χιμαιρικό και αφόρητα καθολικό βελτγκάιστ σας επιτρέπει να λέτε δημοσίως όλες αυτές τις αστειότητες, είτε αυτές το ενοχλούν, είτε όχι.Weltgeist του Εγέλου
Θα πέσουν οι τοίχοι και οι φούρνοι.εγώ έχω 15 τμ. όλα και όλα, αν βάλω 4 σαμπ 10'' σε κάθε γωνιά θα μου μείνει τοίχος,
Καλά λέει.ως προέκταση του ανδρισμού σου και των προικισμένων προσόντων σου στην επίμαχη περιοχή, σπεύδεις εναγωνίως
Εμ γι' αυτο βαζουμε καμμια μπαμια ποτε-ποτε, για ξεκαρφωμα ...Βάλτε κανα τηγάνι , ένα στεγνωτήριο στην ανάγκη.
Ξεκινάς απο το να μου δώσεις τους 7B.Kώστα λέγε - και όποιος άλλος θέλει και μπορεί. ( - να πεταχτεί το κυρίως 2.0 setup, ξέχασέ το).
Πως κάνω παιχνίδι με αυτά, και τι άλλα?
2 x bryston 7b sst2 ( 600W continuous into 8 ohms, 900W into 4 ohms)
2 x ATC SCM50
1 x Parasound A21 (2 x 250 watts RMS 8 Ω, 2 x 400 watts RMS , 4 Ω )
1 x Yamaha AS2000 (8 ohms, 90W, 4 ohms, 150W )
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7
( το weiss DAC202 προφανώς δεν κολλάει πουθενά ή όχι? )
- 22 m2
- δυό - τρεις προτάσεις θέλω, δεν υπάρχει λόγος να το γ@μήσουμε το νήμα.
- PS - αν μου πεις να τα πουλήσω όλα και πάλι από την αρχή, δεν παίζει, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει τα μεταχειρισμένα. + ότι τον ήχο των ATC, πολύ δύσκολα τον αλλάζω.![]()
- οι 7Β με τα παθητικά πενηντάρια, παίζουν πολύ καλύτερα από τα ενεργά.Ξεκινάς απο το να μου δώσεις τους 7B.![]()
![]()
![]()
Αη βρε χαμενε πουλα μου κανενα ηχειο, ενα για κεντρικο θελω μονο, γι αρχη.Kώστα λέγε - και όποιος άλλος θέλει και μπορεί. ( - να πεταχτεί το κυρίως 2.0 setup, ξέχασέ το).
Πως κάνω παιχνίδι με αυτά, και τι άλλα?
2 x bryston 7b sst2 ( 600W continuous into 8 ohms, 900W into 4 ohms)
2 x ATC SCM50
1 x Parasound A21 (2 x 250 watts RMS 8 Ω, 2 x 400 watts RMS , 4 Ω )
1 x Yamaha AS2000 (8 ohms, 90W, 4 ohms, 150W )
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7
( το weiss DAC202 προφανώς δεν κολλάει πουθενά ή όχι? )
- 22 m2
- δυό - τρεις προτάσεις θέλω, δεν υπάρχει λόγος να το γ@μήσουμε το νήμα.
- PS - αν μου πεις να τα πουλήσω όλα και πάλι από την αρχή, δεν παίζει, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει τα μεταχειρισμένα. + ότι τον ήχο των ATC, πολύ δύσκολα τον αλλάζω - το δεύτερο είναι πιο σημαντικό.![]()
Πλάκα πλάκα, 7B δεν έχει τύχει να ακούσω. Όχι ότι δεν με καλύπτει ο 4B, αλλά έτσι για την αλητεία.- οι 7Β με τα παθητικά πενηντάρια, παίζουν πολύ καλύτερα από τα ενεργά.
- βαράτε αλύπητα.![]()