Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
11.664
φράξιας
Δε νομίζω ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις όπως υπονοεί η λέξη που χρησιμοποίησες.

Ακόμα χειρότερα, η αντίληψη αυτή (...) επιμένει να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια κάποιων - αξιοσέβαστων και σημαντικών, το δίχως άλλο - μηχανικών ήχου και μίας αντικειμενικότητας που κατάνταει πιο χιμαιρική και φαντασματική και από το περίφημο Weltgeist του Εγέλου, ενώ η επιστημολογία που την υποβαστάζει αντέχει σε σοβαρή κριτική ανάλυση τόσο, όσο άντεξε και ο κλασικός αγγλικός εμπειρισμός του του Λοκ και του Χιούμ, δηλαδή ελάχιστα ως καθόλου.
Μη νομίζεις ότι γράφοντας λόγια αποκτούν αξία τα λόγια σου. Λάθος είναι. Και αν δεν είναι οι μηχανικοί ήχου που οδηγούν τις εξελίξεις, με δημοσιεύεις των συμπερασμάτων τους στην AES (ποιά είναι αυτή πάλι θα ρωτήσεις και με το δίκιο σου...) τότε ποιοί είναι;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.136
[...]
Ακόμα χειρότερα, η αντίληψη αυτή [που δεν της αρκούν 1-2 sub, αλλά ζητάει και άλλα και άλλα· σε ποιόν χώρο δεν μας λέτε όμως συνάδελφοι - εγώ έχω 15 τμ. όλα και όλα, αν βάλω 4 σαμπ 10'' σε κάθε γωνιά θα μου μείνει τοίχος, ή να περιμένω τον επόμενο μετασεισμο [...]
Κάνεις ποτέ δεν είπε "πάρε 2-3-4-ν ό,τι-να-'ναι subwoofers και μη σε νοιάζει". Ο χώρος κι οι μετρήσεις αυτού καθορίζουν το μέγεθος των subwoofers. Μετά φωνάζεις ειδικό και στα ρυθμίζει έτσι ώστε να ακούς μουσική και να μην χρειαστεί να περιμένεις τον επόμενο μετασεισμό...

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.452
... καλα δε χρειαζεται να τα παιρνουμε και ολα της metric-ης (φενεται σαν αφορμη να ψαχνουμε -δεν θα κανω παρομοιαση με τα θηλυκα αυτη τη φορα) .. απορω γιατι δεν εχει ανοιξει ακομα νημα με ζωδια (βλ. αναδρομο και αναποδο ερμη).
[DOUBLEPOST=1564406731][/DOUBLEPOST]
E(A)R θα έγραφε αρχικώς, αλλά θα κράτησε μόνο το "Α" και θα το μεταμφίεσε σε αναρχικό για ξεκάρφωμα :p
αααα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Weltgeist του Εγέλου
Τωραδά μιλούσα με το Βελτγκάιστ, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Μου είπε να σας πω, ότι είστε υποκριτής. Αλλά ό,τι και να είστε, αυτό θα καραδοκεί πάντοτε στη γωνία, να σας σώσει ή να σας επιμηκύνει τη ζωή, όταν και αν χρειαστεί, όπως για παράδειγμα, όταν σας μετρήσουν συγκέντρωση 700mg γλυκόζης στο αίμα, σε κάποιο ιατρείο στο Καγιάο ή το Γιακούτσκ. Μέχρι τότε, αυτό το κακό, το χιμαιρικό και αφόρητα καθολικό βελτγκάιστ σας επιτρέπει να λέτε δημοσίως όλες αυτές τις αστειότητες, είτε αυτές το ενοχλούν, είτε όχι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
εγώ έχω 15 τμ. όλα και όλα, αν βάλω 4 σαμπ 10'' σε κάθε γωνιά θα μου μείνει τοίχος,
Θα πέσουν οι τοίχοι και οι φούρνοι.

ως προέκταση του ανδρισμού σου και των προικισμένων προσόντων σου στην επίμαχη περιοχή, σπεύδεις εναγωνίως
Καλά λέει.
Ήρθατε σε audio-video forum και δείχνετε ηχεία και προτζέκτορες?
Βάλτε κανα τηγάνι , ένα στεγνωτήριο στην ανάγκη.

Reaction score
15.469
Βάλτε κανα τηγάνι , ένα στεγνωτήριο στην ανάγκη.
Εμ γι' αυτο βαζουμε καμμια μπαμια ποτε-ποτε, για ξεκαρφωμα ...
Αναδεικνυουμε και τη θυληκη (sic) πλευρα του εαυτου μας και ειμαστε και πολιτικως ορθοι.
Τι δηλαδη, να βαζω συνεχεια τσι ηχειαρες μου (1,10 μ Υψος και 45 κιλα βαρος :D) και να ντρεπουνται οι αλλοι με τα μικρουλια ? ... δε λεει ...
:drinks:

Reaction score
12.460
Το καλό με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ότι τώρα έχουμε internet, forums και μένουν τα γραπτά. Στο μέλλον, όταν έχει παγιωθεί το σετάπ που πρεσβεύουν οι πολυκάναλοι και θα είναι σε "διαμάχη" με το νέο φορμά εκείνης της εποχής, θα μπορούν να ανατρέξουν στο παρελθόν και να δουν τις συζητήσεις που γίνονται τώρα και να είναι σε θέση να γνωρίζουν τη διαμάχη που προέκυψε. Εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε τί συνέβη όταν πέρασε το audio απο το ένα ηχείο στα δύο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.104
Ένα τσιροτο στον πιτογυρο, μη πέσουν τα ντουβάργια με τα τέσσερα 10-αράκια.

Κούνια που μας κούναγε...

Reaction score
24.802
ε βαλε 8αρια, δεγα.... εχει κατι JL που κατεβαινουν 20hz σε αστειες κουτες (10 λιτρα και βγαλε)
σε σταθμες εχουν ενα θεμα αλλα αμα ειναι 4 και σε γωνιες χεστηκες κιολας...

Y

Yiannis_B

Guest
Kώστα λέγε - και όποιος άλλος θέλει και μπορεί. ( - να πεταχτεί το κυρίως 2.0 setup, ξέχασέ το :rolleyes: ).

Πως κάνω παιχνίδι με αυτά, και τι άλλα?

2 x bryston 7b sst2 ( 600W continuous into 8 ohms, 900W into 4 ohms)
2 x ATC SCM50
1 x Parasound A21 (2 x 250 watts RMS 8 Ω, 2 x 400 watts RMS , 4 Ω )
1 x Yamaha AS2000 (8 ohms, 90W, 4 ohms, 150W )
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7

( το weiss DAC202 προφανώς δεν κολλάει πουθενά ή όχι? )

- 22 m2

- δυό - τρεις προτάσεις θέλω, δεν υπάρχει λόγος να το γ@μήσουμε το νήμα. :drinks:

- PS - αν μου πεις να τα πουλήσω όλα και πάλι από την αρχή, δεν παίζει, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει τα μεταχειρισμένα. + ότι τον ήχο των ATC, πολύ δύσκολα τον αλλάζω - το δεύτερο είναι πιο σημαντικό. ;)

Last edited by a moderator:

Reaction score
12.460
Kώστα λέγε - και όποιος άλλος θέλει και μπορεί. ( - να πεταχτεί το κυρίως 2.0 setup, ξέχασέ το :rolleyes: ).

2 x ATC SCM50
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7

- 22 m2

- δυό - τρεις προτάσεις θέλω, δεν υπάρχει λόγος να το γ@μήσουμε το νήμα. :drinks:

- PS - αν μου πεις να τα πουλήσω όλα και πάλι από την αρχή, δεν παίζει, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει τα μεταχειρισμένα. + ότι τον ήχο των ATC, πολύ δύσκολα τον αλλάζω. ;)
Ξεκινάς απο το να μου δώσεις τους 7B. :p :p :p

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.475

2 x ATC SCM50
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7

- 22 m2

- PS - αν μου πεις να τα πουλήσω όλα και πάλι από την αρχή, δεν παίζει, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει τα μεταχειρισμένα. + ότι τον ήχο των ATC, πολύ δύσκολα τον αλλάζω - το δεύτερο είναι πιο σημαντικό. ;)
Αη βρε χαμενε πουλα μου κανενα ηχειο, ενα για κεντρικο θελω μονο, γι αρχη.

Reaction score
12.460
- οι 7Β με τα παθητικά πενηντάρια, παίζουν πολύ καλύτερα από τα ενεργά.

- βαράτε αλύπητα. :rolleyes:
Πλάκα πλάκα, 7B δεν έχει τύχει να ακούσω. Όχι ότι δεν με καλύπτει ο 4B, αλλά έτσι για την αλητεία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi