Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
1
Ξαναχιονιζει...κι αυτη το φορα....το εστρωσε!!!!:107:
Χριστίνα δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά εδώ δεν έχει σταματήσει να χιονίζει από την περασμένη Τρίτη :136:

Α, και δεν έχουν κλείσει τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία..........:616:

Reaction score
3
Μα πού στο καλό χιονίζει Χριστίνα και Μπάμπη;;;
Πού είσαστε βρε παιδιά;;; :107:

...και για την Αθήνα κάτι έλεγαν αλλά μπααααα :137:

Reaction score
3
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Ο Χορτιάτης (1.201μέτρα) σήμερα το πρωί ήταν λευκός (όχι εντελώς... άλλά ήταν αρκετά...)
Τώρα είναι μόνον κοντά στην κορυφή υπόλευκος...

Reaction score
17.435

Στη Νοτια Γερμανια....

Βεβαια ο Μπαμπης απολαμβανει συχνοτερα το φαινομενο και με διαρκεια.

Εδω σ εμας,κανει επιδειξη ο καιρος....πως θα ηταν εαν χιονιζε ...Αχαχαχαχαχα

Αυτο που θεωρω εγω μεγαλη σπαταλη:να χιονιζει οπως στα παραμυθια το βραδυ...και το πρωι ν αφανιζονται τα ιχνη με την επιβλητικη εμφανιση του ηλιου!

Μυριζει ανοιξη...

Reaction score
1
Πού είσαστε βρε παιδιά;;; :107:
Με πρόλαβε η Χριστίνα ....
Προσωπικά βρίσκομαι εδώ

http://www.garmisch-partenkirchen.de/de/572de309-dfdc-6456-a7fe-b9d0a587b1d6.html

και η πρόγνωση γιά την επόμενη βδομάδα, εδώ :114:

http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/7_tagesvorhersage/?id=DE0003244

Reaction score
173

Εκτος αυτων που εχουμε καταπληκτικα κινητα (σορυ Θειο), ολοι οι αλλοι για ετοιμαστε φωτογραφικες μηχανες :126:

Αν και η κατασταση ειναι ακρως οριακη για Αθηνα.

Reaction score
6

Σε λίγο , θα θαυμάσουμε όμορφες χιονισμένες εικόνες , θα τις φωτογραφήσουμε αλλά μόλις το χιονάκι παγώσει θα γίνουμε Athens city on ice. Μόνο που η παράσταση αυτή θα έχει μεγάλα κόστη :137: :141:

Reaction score
59

Σταδιακή επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει το καιρός τα επόμενα 24ωρα με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις.

Με έκτακτο δελτίο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται ήδη στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα ενταθούν.

Την Πέμπτη, οι χιονοπτώσεις σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο με τοπικές βροχές, χιονόνερο και χιόνια στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Βροχές ή χιονόνερο, πρόσκαιρες καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα

Reaction score
173

Απο το μεσημερι εως και αυτη τη στιγμη εχουμε παγωμενο νοτιο ανεμο στην Αθηνα! Αυτο απο μονο του ειναι ενα γεγονος! Τις επομενες 10 ημερες εχουμε να ζησουμε πολλα. Δυσκολο να πεις που και τι.

Νομιζω οτι παντου θα εχουμε κατι. Ακομη και μεσα σε πολεις που εχουν να δουν νιφαδες εδω και χρονια.
Ολα θα κριθουν απο το ποσο χαμηλα θα ειναι οι θερμοκρασιες στο εδαφος και με ποση δουλεια θα κανει το Αιγαιο! Μακαρι να δουμε φαινομενα γιατι μονο του το κρυο δε λεει...

Reaction score
7

Και εμένα η κάργια η σπιτονοικοκυρά δεν μου έχει βάλει πετρέλαιο και το έχω δαγκώσειιιιιι.....το κρουασάν...

Reaction score
3

Εμένα πάντως μου φάνηκε γλυκός ο καιρός σήμερα....
Χιόνια δεν είδαμε ...
Του χρόνου πάλι :107:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εμένα πάντως μου φάνηκε γλυκός ο καιρός σήμερα....
Χιόνια δεν είδαμε ...
Του χρόνου πάλι :107:
Ο κηπος ειναι χιονισμενος αλλα δεν χιονιζει τωρα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης