Ο κακός μας ο καιρός

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Ο κακος μας....ο καιρος

Όταν θα σου ρθει ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ, σκάναρέ τον να τον δούμε!:137:
του κηπου μπορει να 'ναι απο γεωτρηση

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος

Αυτή την ώρα χιονίζει στο Πειραιά!

Ήδη άρχισε να το στρώνει στα αμάξια...

Reaction score
3

Το ίδιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Reaction score
17.551

:405:

Πως κανετε ετσι για λιγο χιονι....Ειμαι σιγουρη πως στις ειδησεις θα ηταν πρωτο θεμα...:137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

:405:

Πως κανετε ετσι για λιγο χιονι....Ειμαι σιγουρη πως στις ειδησεις θα ηταν πρωτο θεμα...:137:
Τι πρωτο θεμα Χριστινα μου! Την Δευτερα Παρουσια μας εφεραν τα κ@λ@καναλα! Τρομαζουν τον κοσμο με 3 ποντους χιονακι! Αλλοτε καναμε χαρες και πανηγυρια που χιονιζε, και τωρα κανουν τον κοσμο να τρεμει!

Reaction score
17.551

Την Δευτερα Παρουσια μας εφεραν τα κ@λ@καναλα! Τρομαζουν τον κοσμο ...
Δεν τους επιτρεπω να ξαναμπουν στο σπιτι μου...Ας τα πουν αλλου τα καλαντα....:137:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Ενώ όλο το βράδυ έπεσε ελάχιστο χιόνι, τώρα χιονίζει κανονικά.

Συνολικά έχει πέσει 8-10 ολόκληρα εκατοστά χιόνι! Snowpocalypse!!! :114:

Reaction score
59

Η ΔΕΗ έχει θέσει σε λειτουργία ειδική τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης πελατών για βλάβες, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», η εν λόγω γραμμή θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα παρέχει συνεχώς επικαιροποιημένα στοιχεία για την εξέλιξη και αποκατάσταση των βλαβών στις κατατόπους περιοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν με αστική χρέωση, από ολόκληρη την Ελλάδα, στο τηλ. 2109298100, το οποίο θα λειτουργεί μέχρις ότου αποκατασταθεί και η τελευταία βλάβη.

Reaction score
89
παντως το πρωι που καθαριζα τη τουτουκα ειχε πανω 2-3 ποντους χιονι!!! φερτεεεε πραμα λεμεεεε!!!

Reaction score
33
Στα Γιάννενα δεν είχαμε χιόνι αλλά πολλούς βαθμούς κάτω από το 0 και ισχυρότατους ανέμους....

Reaction score
33

Οι παραπάνω φωτογραφίες (από τρομακτικό -όχι δικές μου) είναι από την περιοχή γύρω από τη λίμνη.
Όπου πετάχτηκε νερό από τα κύματα, πάγωσαν τα πάντα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Α ωραία πράγματα βλέπω! Το έστρωσε και μέσα στην πόλη Χρήστο ή μόνο στην Αμφιθέα απέναντι;

Reaction score
33
Μόνο στην Αμφιθέα και μόνο για μία ημέρα...
Αλλά είχε δολοφονικό κρύο με απίστευτα δυνατό άνεμο...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.629

Μόνο στην Αμφιθέα και μόνο για μία ημέρα...
Αλλά είχε δολοφονικό κρύο με απίστευτα δυνατό άνεμο...
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω, πώς γίνεται εμείς να είμαστε στον βορρά και η Αθήνα να τρώει όλο το χιόνι. Σταθερά εδώ και μια δεκαετία κοντά!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω, πώς γίνεται εμείς να είμαστε στον βορρά και η Αθήνα να τρώει όλο το χιόνι. Σταθερά εδώ και μια δεκαετία κοντά!
Tιναζεται την πυτιριδα εσεις, την τρωμε εμεις!:114:

Reaction score
33
Όταν ο καιρός (οι άνεμοι) έρχονται από ανατολικά εμείς γλιτώνουμε τα φαινόμενα αλλά τρώμε πολύ πάγο.
Όταν έρχεται από δυτικά (που είναι το συνηθισμένο) τα τρώμε όλα εμείς...απλά δεν γίνεται θέμα στα κανάλια.

Reaction score
0

Όταν ο καιρός (οι άνεμοι) έρχονται από ανατολικά εμείς γλιτώνουμε τα φαινόμενα αλλά τρώμε πολύ πάγο.
Όταν έρχεται από δυτικά (που είναι το συνηθισμένο) τα τρώμε όλα εμείς...απλά δεν γίνεται θέμα στα κανάλια.
Εσέις που δηλαδη?
Εγω πάντως και σήμερα καθάριζα 5 δάχτυλα χιόνι απο το αμάξι μου το πρωί. Στον δρόμο βέβαια τίποτα αλλα έστω και αυτο το λίγο καλό ήταν.

Reaction score
173

Ο μονος τροπος για να δει χιονι η Αθηνα ειναι συστημα απο βορρα προς νοτο (δηλ στεγνο).Αυτος ο καιρος πιανει απο Βολο και κατω ολη την ανατολικη χωρα.Μονο αυτου του τυπου ο καιρος μπορει να κατεβασει τη θερμοκρασια σε επιπεδα παγοποιησης στη νοτια Ελλαδα.Σε αυτη την περιπτωση η ΒΔ Ελλαδα εχει ηλιο με δοντια.

Η βορεια Ελλαδα απο μονη της εχει χαμηλη θερμοκρασια λογο θεσης.Οποτε με ενα συστημα δυτικου ρευματος με νοτιο ανεμο (πολυ υγρο) εχει πολυ χιονι ενω η Αθηνα πολυ νερο με θερμοκρασιες πανω απο 10c.

Το ιδανικο ειναι ενας συνδιασμος συστηματων με θεαματικες ποσοτητες παντου.Αλλα ακομη και σε τετοια περιπτωση η Αθηνα βλεπει χιονι τις τελευταιες ωρες του συνδιασμου :121:

Reaction score
457

ρε σεις όλα αυτά που λέτε, είναι για χτες βράδυ..?? γιατί εγώ από τις 13:05 που βγήκα από το αεροπλάνο στο Ελ.Βενιζέλος, μέχρι και που έφτασα στον Καρέα, με έκαψε ο ήλιος...αν και το κρύο ήταν αισθητό..
τσάμπα χάρηκα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa