Ο καλυτερος τροπος να πεις αντιο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Για τους μεγαλους δεν κλαινε ποτε!

Τους αποχαιρετουν με ενα τραγουδι.

"Στο περιγιαλι το κρυφο"

Εσεις δεν θα τον αποχαιρετησετε?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ήταν μαζί με τον Τσιτσάνη τα πρώτα μου παιδικά βιώματα στην μουσική. Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη ήταν ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής.

Άνθρωποι σαν και τον "Σερ" μπορεί να πεθαίνουν βιολογικά, αλλά ευτυχώς το έργο τους δεν θα πεθάνει ποτέ.

"Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα"

Reaction score
7
Ηταν απο τους καλυτερους...
καλος και μετρημενος...

(αλλα προς Θεου ρε παιδια, οχι και δημοσιο προσκηνημα.... -ουτε αυτος ουτε και αλλοι του ειδους- ενας πολυ καλος και σωστος και ταλαντουχος επαγγελματιας ηταν)

Reaction score
51
Ο κυρ-Θάνος πέθανε όχι όμως παραπονεμένος.
Με έναν λαό πίσω του να τραγουδά.
Με μιά ιστορία πίσω του γραμμένη.
Με μιά μουσική που θα τραγουδιέται αιώνια.
Με μιά Ελλάδα που πάντα θα ξαναγεννιέται μαζί του.

Δέντρο το δέντρο πέτρα την πέτρα!
Κράτησα την ζωή μου!
Με τον λύχνο του άστρου!

Αξιος Εστί!

V

VIDEOMIX

Guest
Aλλος ενας μεγάλος έφυγε. Στερεύουμε συνεχώς. Αιωνία του η μνήμη.  
Για μένα το κορυφαίο απο τα τόσα μεγάλα τραγούδια που είπε ειναι το "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" (ελπίζω να μην σκότωσα ορθογραφικά την τελευταία λέξη) :(

V

VIDEOMIX

Guest
Σήμερα η ΝΕΤ είχε μια συναυλία ιστορική ασπρόμαυρη με Θεοδωράκη και Μπιθικώτση και ενώ ο βλάκας είχα απο το πρωί σχεδιάσει να την γράψω σε dvd απευθείας, τελικά έμπλεξα με επισκέψεις στο σπίτι και την έχασα. Κρίμα. Τεράστιο κρίμα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
η συναυλία που λες Θάνο ήταν από την σειρά συναυλιών "Μουσικός ’υγουστος" του Μ. Θεοδωράκη το 1975 και είναι ίσως η μόνη σωζόμενη από εκείνη την εποχή (είναι γνωστό ότι στην ΕΡΤ έχουν σβήσει κασσέτες με πολύ σημαντικό αρχειακό υλικό για να γράψουν από πάνω ποδοόσφαιρο).

Δυστυχώς όμως κι αυτή έχει το μάυρο της το χάλι. Ήχος ψιλοαπαράδεκτος αλλά και εικόνα οικτρή...

Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο στην συλλογή του...

V

VIDEOMIX

Guest
Tην είδες; Νόμιζα απο το διαφημιστικό που είδα πως θα είχε καλή ποιότητα. Αλλα απ'ότι λες, δεν έχασα και τίποτα ιδιαίτερο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Tην είδες; Νόμιζα απο το διαφημιστικό που είδα πως θα είχε καλή ποιότητα. Αλλα απ'ότι λες, δεν έχασα και τίποτα ιδιαίτερο.
την έχει βάλει αρκετές φορές και συνήθως την βάζει κάθε 28η Οκτωβρίου...

την εχω δει 5-6 φορές μέχρι τώρα...

η αξία της είναι περισσότερο συλλακτική παρά σαν περιεχόμενο (από κάποια φάση και μετά όλα είναι λες και βλέπεις plasma με πολύ έντονο solarize)...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520