Ο καλυτερος HDTV δεκτης !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Ο καλυτερος HDTV δεκτης !!!

Για Technomate 5300, 5400 δεν εχω ακουσει ποτε, δεν ειναι HD υποθετω ?
Oχι δεν ειναι HD.
Ξερω οτι παιζουν καλα γιατι εχω δει τους περισσοτερους sd δεκτες.
Και τον ΤΜ 5300 εχω επισης.

Reaction score
0

Πάντως βρε παιδιά, να σας πω την αμαρτία μου, έχω τον Azboz elite, και ένα DM7000 (από τις πρώτες παρτίδες που ήρθαν στην Ελλάδα). Τηλεόραση έχω μια 42" LG full HD 42LF75), μοντέλο σχεδόν 3ετιας.

Αν θέλω να δω Nova, και γενικά κανάλια SD, τα βλέπω από τον DM7000 όπου έχει πολύ καλύτερη τελική ποιότητα στα SD από ότι ο AZbox. Δεν ξέρω τι φταίει γι' αυτό, αλλά απλά πιστεύω ότι η τηλεόραση κάνει καλύτερο Upscaling από ότι ο δέκτης...
Έχουμε τους ίδιους δέκτες και τους πήραμε & την ίδια περίοδο.
Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ έχω μία 29'' CRT. Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου. Στην δικιά μου TV η SD εικόνα του elite είναι κλάσεις ανώτερη του DM. Θα επανέλθω όμως σε καννα μήνα όταν θα πάρω την 46'' plasma...

Reaction score
4

Εχω την εντύπωση ότι κοιτάμε πολύ επιφανειακά το θέμα..

Ο φίλος drak το τόνισε. Θέλει high-end μηχάνημα με την καλύτερη δυνατή εικόνα...
και εμείς του λέμε για λύσεις των 200-300-500-1000 ευρώ...

Αμα το μηχάνημα δεν κοστίζει 10000+ δεν είναι High end βρε παιδία.... Τι του λέτε του ανθρώπου....
Για να μην πω με αυτά τα-πως-τα-λεν-1000ευρώ-το-μέτρο καλώδια ρεύματος, πως η εικόνα αποκτά μια τρισδιάστατη υφή, φεύγουν πέπλα, γλυκαίνουν τα "σβυσίματα" κτλ κτλ... :135:

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, φίλε Drak, με την ποιότητα του SD τηλεοπτικού δορυφορικού σήματος, ανεξαρτήτου καναλιού, κανένας δέκτης και κανένας scaler δεν θα δείξει ποτέ όπως περιμένεις να δεις... Μπορείς να ακούσεις απο ένα mp3 ότι θα άκουγες απο ένα ασυμπίεστο wav ??? δεν μπορείς, με ότι μηχανή και να παίξεις....

Ολα είναι θέμα συμβιβασμών. ΠΧ ακόμα και με χάλια ρυθμίσεις, ένα stream των 55Mbps σε MPEG2 σε SD παίζει πολύ καλύτερα απο τα HD κανάλια που βλέπουμε τώρα.... Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε διάφορα stream που κατεβάζω κατα καιρούς... είδικά σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ/φορμουλα που είναι ίσως το δυσκολότερο είδους εικόνας....

Αν θες την καλύτερη λύση που μπορείς να έχεις, παίρνεις ένα καλό δέκτη που προτείνουν οι συνάδελφοι εδώ, και έναν καλό scaler (πχ crystalio) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες (όχι τέλεια εικόνα ακόμα δεν έχεις...)

Reaction score
0
:111:Μεγαλο ρολο φιλε παιζει και η τηλεαση που θα κουμπωσει ο <τελειος> δεκτης που αναζητας και δεν θα βρεις ..εχω δει εικονα απο τον γερο humax5400 σε 42" και επαθα πλακα ,μετα βαλαμε τον dm600 και κλαμα :104: ....... παντως με τον azbox μια χαρα βλεπω μεχρι τωρα ασε που με το επιγειο βλεπω και τα νεα ψηφιακα που δεν τα πιανει η περσινη τηλεοραση και γλιτωσα ενα τηλ/ριο ακομα στο τραπεζακι και ενα box ακομα στο συνθετο και το πιο βασικο την γκρινια της συζυγου.:140: ο 920 που ειπες στο τεστ ειναι λιγο δυστροπος:145:..

Reaction score
1

θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για το ποιος από τους HDTV δέκτες είναι ο καλύτερος από άποψη ποιότητας SD και HD εικόνας.

Όχι “Value for money” η κάτι τέτοιο, ο καλύτερος γενικά λόγω Upscaling και επεξεργασίας εικόνας ανεξαρτήτως τιμής εννοώ
IPBOX 9000 HD, το έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι τον έχουν δει!

Reaction score
0

Για τον Humax iCord HD τη γνώμη έχετε
Έχω ακούσει πώς έχει τέλια εικόνα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος