Ο κωλοτουμπας...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Αλλος ενας πρωην φανατικος του αηφονιου το "γυρισε" και ενωσε επιτελους την φωνη του(ποια φωνη που...ντλεπεται) με εκεινη οσων εχουν ξελαρυγγιαστει να φωναζουν τοσο καιρο υπερ των Android.

Αραγε θα τολμησει να αποκαλυφθει η θα πρεπει να τον δωσουμε εμεις στεγνα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένας ένας ανακαλύπτουν την αμερική. Ποτέ δεν είναι αργά όμως!
Ο καρντάσης δεν ήταν δυνατόν να μείνει κολλημένος εκεί.
Aς μεταφέρει κάποιος το θέμα στην κατηγορία των i-fan boys να γελάσουμε λιγουλάκι. :137:

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Ο κωλοτουμπας...

δεν έχουν χρόνο για κόντρες τα i-fun boys, το έχουν ρίξει στη μελέτη, θέλουν να μάθουν τα πάντα για την ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων :405:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Fan boys! Fan Boys! Fan boys!

Απλ, όχι Έιπλ! Απλ, όχι Έιπλ! Απλ, όχι Έιπλ!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ξεκινάω, Ανδρέα μην αργήσεις...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.182

δεν έχουν χρόνο για κόντρες τα i-fun boys, το έχουν ρίξει στη μελέτη, θέλουν να μάθουν τα πάντα για την ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων :405:
Άσε που αλλάζουν και τους κωδικούς τους, γιατί τους έμαθε όλη η υφήλιος! :405:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
ο συγκεκριμένος, μετά την απόκτηση του νέου του android phone, βρέθηκε σε μια παρέα όπου ακουμπόντας το τηλέφωνο του στο τραπέζι βρέθηκε δίπλα σε ενα iφον...ακόμα γελάει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Re: Απάντηση: Ο κωλοτουμπας...

Πάντως, χθες που έπαιξα (πάλι) λίγο μαζί του μου άρεσε τρομερά, αλλά δεν θα μπορούσα να το έχω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.494

Προτιμώ να έχω αυτό

παρά κινητό με λειτουργικό Android. :105:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777

Προτιμώ να έχω αυτό

Καλά, εσύ ψήφισες και ΠΑΣΟΚ, οπότε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Προτιμώ να έχω αυτό

Εαν μιλησουμε και εκτος site δε, το Σαββατο ενας φιλος πεταξε το ολοκαινουργιο αηφονι του στην θαλασσα σε σεβασμο προς τα ζωα της ξηρας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Προτιμώ να έχω αυτό

Και που ακριβώς είναι οι διαφορές αυτού που δείχνεις με ένα iphone;

...

Reaction score
1.832

χαχαχαχαχα, βρε άτιμε το ξεκίνησες κιόλας? είδα 2 σελίδες, είδα "κωλοτούμπας" λέω πάλι για πολιτικά μιλάνε οι μ@λ@κες!

χαχαχα

Λεπόν, για να καταλάβει ο κόσμωτας εγώ είμαι αυτός.

Είχα αηφόνι 4ρι και πήρα galaxy note.

Κύριος λόγος ήταν η μεγάλη οθόνη που χρειάζομαι (pdf, excel, browsing κλπ).
Όταν πήρα το αηφόνι είχα πάθει πλάκα.

Πλέον δε θεωρώ ότι ένα smartphone μπορεί να είναι κάτω από 4.3 ίντσες, δεν έχει ουσία, είτε βλέπεις καλά είτε όχι.

Ευχαριστώ την apple που δημιούργησε την αγορά για να έχω εγώ τώρα το γραφείο μου στην τσέπη (ή περίπου στην τσέπη).

Το αηφονάκι μου επωλήθη στα 4 κατοσταρικάκια κρατόντας υψηλή μεταπωλητική αξία (ευτυχώς). Το galaxy s της γυναίκας μου κόστιζε το ίδιο όταν το πήραμε και αν το βγάλω για πούλημα πιάνει-δε πιάνει 120 ευρώ.

Το note που πήρα ξέρω ότι σε 3 μηνάκια θα είναι κανα 200ρι φτηνότερο (δε με χαλάει καθόλου).

Από θέματα χρήσης και πρακτικότητας δε μπορώ να εκφράσω ακόμα άποψη (παρόλο που χρησιμοποιώ tablet με ics εδώ και καιρό).

Αυτό που μου άρεσε:
1)με 30 ευρώ αγοράζω καινούργια μπαταρία οριτζινάλε και γκες γουάτ? την τοποθετώ μόνος μου!
2)αν γρατζουνίσω το πίσω καπάκι μπορώ να πάρω άλλο με 15 ευρώ το οποίο επίσης μπορώ να το βάλω μόνος μου!
3)το τηλέφωνο έχει 16 γίγα μνήμη, αλλά αμα θέλω χώνω και μια 32άρα micro sd έτσι, για τα χαντέ μου.
4)μπορώ να βάλω ότι ringtone θέλω!
5)Μπόρεσα και έστειλα αρχείο στο κινητό της γυναίκας μου μέσω bluetooth! από την εποχή του Κ750i είχα να το κάνω αυτό!
6)Είναι γρήγορο το ρημάδι!
7)Το "βλέπει" ο υπολογιστής μου κατευθείαν

Τι δε μου άρεσε:
1)η αναγνώριση ομιλίας είναι κουκουρούκου
2)δεν υπάρχει ένα unified περιβάλλον, όλα είναι τελείως παραμετροποιήσιμα (αργότερα αυτό μπορεί να είναι και καλό)
3)οι εφαρμογές για τα android ακόμα και μετά από τόσο καιρό είναι πολύ λιγότερες από αυτές που είχε το iphone, παρόλα αυτά τα βασικά τα κάνεις. (δεν έχω μπει στο itunes μου να δω τι είχα εγκατεστημένο στο αηφόνι γιατί μπορεί να αρχίσω να κλαίω)
4)ότι εφαρμογές είχα στο αηφόνι πληρωμένες τώρα πρέπει να τις ξαναπλερώσω (πχ tapatalk, navigation κλπ)

Δε θα ακούσετε να θάβω το αηφονάκι μου με την καμία, πέρασα ωραίες στιγμές με δαύτο και είπα να αλλάξω...ριζικά (και ίντσες και λειτουργικό)

Θα επανέλθω μόλις αποκτήσω μια υποτυπώδη εμπειρία με το note (η γραφίδα δε παίζεται παρεπιπτόντως)

Reaction score
2.053

Kαλά το ότι πήγε Android δεν λέει κάτι γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γυρίσει πίσω στο ios όπως κάνουν οι περισσότεροι. :116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Kαλά το ότι πήγε Android δεν λέει κάτι γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γυρίσει πίσω στο ios όπως κάνουν οι περισσότεροι. :116:

Διπλά με το galaxy, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το iφον...
Ήδη το μετάνοιωσε...

Που δεν το πήρε νωρίτερα το note...

Reaction score
2.053

Διπλά με το galaxy, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το iφον...
Ήδη το μετάνοιωσε...

Που δεν το πήρε νωρίτερα το note...
Κάτσε περίμενε, επαναλαμβάνω το ότι το πήρε δεν σημαίνει τίποτα, όλοι κάποια στιγμή βαριόμαστε. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι αν το καινούργιο Iphone δεν έχει 4αρα οθόνη δεν θα το πάρω ούτε εγώ...

Reaction score
4.275

Στεριο ποιο ταμπλετ εχεις?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090