skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Ωραιο βιντεο για τον κοσμο της μπομπίνας!
Last edited by a moderator:
Οι μπομπίνα έχει το πραγματικό αναλογικό άκουσμα. Είναι απλά... ΑΛΛΟΥ!Ακουσα χθες σε ενα φιλο μια μπομπινα technics αναβαθμισμενη πανω σε metric lio 8 και τελικο krell 402evo και επαθα την πλακα μου. ΚΑΜΙΑ αλλη πηγη (cd,σκληρος,πικαπ με παραλληλο βραχιονα και κεφαλη lyra helicon)που ακουσα παραλληλα δεν καταφερε ουτε καν να την πλησιασει. Και οπως λενε και οι αμερικανοι...nothing sounds like tapes...
Έλα ρε συ!...Δυστυχως ομως οι μπομπινοταινιες ειναι απλα απλησιαστες.Για να κανεις μουσικο υλικο με ταινιες πρεπει να εισαι ο Λατσης.
Με “κάθετο” και με βελόνα SAS η Technics... θα άκουγες άλλα πράγματα...Ακουσα χθες σε ενα φιλο μια μπομπινα technics αναβαθμισμενη πανω σε metric lio 8 και τελικο krell 402evo και επαθα την πλακα μου. ΚΑΜΙΑ αλλη πηγη (cd,σκληρος,πικαπ με παραλληλο βραχιονα και κεφαλη lyra helicon)που ακουσα παραλληλα δεν καταφερε ουτε καν να την πλησιασει.
Βρε Χρήστο ντροπή... εάν πας στο 17:33... τι ιντερκονέκτ φτηνιάρικα είναι αυτά που χρησιμοποιεί...Ωραιο βιντεο για τον κοσμο της μπομπίνας!
Πανάκριβες!!!!O thomann πουλάει μπομπίνες RMG που υποτίθεται πως είναι η πρώην BASF
http://www.thomann.de/gr/recording_tape.html
![]()
Ρίξε μια ματιά. Έτυχε να το δω προχθές που χάζευα.Καλησπέρα κόσμε της μπομπίνας!!! είμαι καινούριο μέλος ! Έχω ένα Revox A-77 και κάποιες μπομπίνες γραμμένες ,ενώ χρειάζομαι άδειες ,ή σε πολύ καλή κατάσταση γενικά, για να μη χρειαστεί να χαλάσω κάποια παλιά ... Όσο κι αν μη μου αρέσουν κάποιες απο αυτές (βέβαια ανάμεσα τους υπάρχουν και διαμάντια) σέβομαι το υλικό και τον χρόνο που κάποιος αφιέρωσε για να τις γράψει! πρόκειται για ηχογράφηση κάποιων δειγμάτων ήχου με σκοπό τη χρήση τους σε μουσική παραγωγή λόγω "ζεστασιάς" του ήχου ..έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω κάτι?