Ο παπατρεχας

Reaction score
3
Απάντηση: Ο παπατρεχας

Παρακαλω πολυ οσα μελη καταλαβουν την εταιρεια στην οποια αναφερομαι να το κρατησουν για τον εαυτο τους.
Ευχαριστω για την κατανοηση.

:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Κααααααλά... :angel:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Tα πραγματα πηγαν καλυτερα.
Ηδη μου τηλεφωνησαν και απολογηθηκαν για την κατασταση.
Ο προβολεας θα παει στο σερβις αυριο και εαν ειναι η λαμπα θα την αντικαταστησουν δωρεαν.

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Εγω παλι δεν ειχα ποτε προβλημα με την λογω "κυρια".
Οτι χαλουσε το πεταγα κι επαιρνα αλλο...:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.171
Απάντηση: Ο παπατρεχας

Αν σας πω εγώ τι ιστορικό έχω μαζί της θα κλαίτε μαζί μου.
Παρόλα αυτά πήρα τον τοπάζ κι ο θεός βοηθός.

Reaction score
8
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ασχολήθηκε ο Αντρέας προσωπικά με κάποιο πρόβλημα σε προβολέα πελάτη του.. Νόμιζα πως από τη στιγμή που αγοράζεις μετά είσαι .. μόνος σου με την αντιπροσωπεία.. (και έτσι κάνουν ακόμα και τα μεγάλα καταστήματα, σε παραπέμπουν στην αντιπροσωπεία). Να θεωρήσω ότι τη συγκεκριμένη "υπηρεσία" την παρέχεις Αντρέα έτσι κι αλλιώς σε όλους τους πελάτες σου ανεξαρτήτως τι έχουν αγοράσει ή ειδικά ??

Reaction score
164
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ασχολήθηκε ο Αντρέας προσωπικά με κάποιο πρόβλημα σε προβολέα πελάτη του.. Νόμιζα πως από τη στιγμή που αγοράζεις μετά είσαι .. μόνος σου με την αντιπροσωπεία.. (και έτσι κάνουν ακόμα και τα μεγάλα καταστήματα, σε παραπέμπουν στην αντιπροσωπεία). Να θεωρήσω ότι τη συγκεκριμένη "υπηρεσία" την παρέχεις Αντρέα έτσι κι αλλιώς σε όλους τους πελάτες σου ανεξαρτήτως τι έχουν αγοράσει ή ειδικά ??
Επειδή ο Αντρέας δεν θα απαντήσει, να σου πω εγώ εκ πείρας;
Είναι από αυτούς τους πωλητές που χαλάνε την "πιάτσα"... Συμβουλεύει σωστά, κάθε πρόβλημά σου το παίρνει προσωπικά, ενδιαφέρεται, βοηθάει, ακόμα και με προσωπικό κόστος ή με το να ζημιωθεί ως πωλητής.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.247
Απάντηση: Re: Ο παπατρεχας

Επειδή ο Αντρέας δεν θα απαντήσει, να σου πω εγώ εκ πείρας;
Είναι από αυτούς τους πωλητές που χαλάνε την "πιάτσα"... Συμβουλεύει σωστά, κάθε πρόβλημά σου το παίρνει προσωπικά, ενδιαφέρεται, βοηθάει, ακόμα και με προσωπικό κόστος ή με το να ζημιωθεί ως πωλητής.
+2 :cool_4:

Reaction score
34
Ναι, ετσι ειναι. Με τον ίδιο τρόπο έπραξε και σε εμένα. Στο Ελλαδιστάν μας φαίνονται κάπως αυτού του είδους οι "παροχές" υπηρεσιών γιατί κάποιοι έτσι μας έμαθαν.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η συνεχεια

Ο πελατης πληρωσε επιπλεον εξοδα για να κατεβασει τον...επαγγελματικο απο την οροφη του και να τον στειλει στο σερβις.
Το σερβις εχει το μηχανημα 10 ημερες τωρα και δεν μπορει να βρει την βλαβη.
Μπηκε στον κοπο ομως να παραγγειλει λαμπα-δεν ειχαν-για να δουν τι θα γινει(δικα τους λογια) με την καινουργια λαμπα.
Η λαμπα εχει βρει...πολυ κινηση στον δρομο και αργει να ερθει.
Ειμαι στο τηλεφωνο καθε ημερα μαζι τους και ακρη δεν μπορω να βγαλω(φανταστειτε εναν απλο καταναλωτη)
Ο πελατης απειλει με μηνυσεις και με κατηγορει(εμμεσως πλην σαφως) γιατι του προτεινα μοντελο απο την συγκεκριμενη εταιρεια...

Εαν αγορασατε προβολεα απο την συγκεκριμενη εταιρεια καντε κανενα ευχελαιο καλου κακου

Θα σας κραταω ενημερους για την συνεχεια για να δουμε εως που θα τραβηξει το σηριαλ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus