Ο προδότης των LCD...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ή αλλιώς ο Αρτέμης της τρίτσιπης μαγείας... :lol: :lol:

Υψηλό στέλεχος της τρίτσιπης στοάς μας, αλλάζει δρόμο και βάζει πλώρη για dlp, ξεχνώντας τον όρκο που δώσαμε κάποτε...
Οι φήμες λένε ότι όλη μέρα σήμερα ο dlp αρχιερέας Καφάτος, τον μαστίγωνε αλύπητα μέχρι να πει το "ναι οι dlp είναι καλύτεροι". 8) 8) :lol: :lol:

Κρίμα το παιδί, κρίμα το παλικάρι, τόσο νέος να πέσει στα δίχτυα της παραπροβολικής οργάνωσης "dlp και τα μυαλά στο mixer". Δεν σας λέω ποιός είναι γιατί ντρέπομαι, (από ένδοξο νησί είναι η κουφάλα, ετοιμάστε την σανίδα την ψιλοβρεγμένη)... :lol: :lol:

Εμπρός όλοι μαζί να δώσουμε το μύνημα.
Καφάτε για κάθε έναν λιποτάκτη που θα τραβάς στο στρατόπεδο των dlp, τρεις lcdάκηδες θα φιάχνουμε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Άλλος ένας που βρήκε τον δρόμο του, κόβωντας πιά τους πειραματισμούς με τα παιχνιδάκια. :p

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Άλλος ένας που βρήκε τον δρόμο του, κόβωντας πιά τους πειραματισμούς με τα παιχνιδάκια. :p
κρητικός κινηματογραφου, κρητικός στην καταγωγή τί είναι???

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Η αληθεια ειναι οτι ο Optoma με εξεπληξε ευχαριστα... Σε αμεση αντιπαραθεση με τον 900αρη, ρυθμισμενο απο εμενα, ειχε σαφη υπεροχη στο κοντραστ. Τα πλανα εδειχναν τρισδιαστατα, ενω με τον (πολυ καλο) 900αρη εδειχναν σαν να εχουν ενα πεπλο. Και εκει ειναι η μεγαλη διαφορα. Στο κοντραστ. Απο rainbow, τα πραγματα ειναι σαφως βελτιωμενα, με το φαινομενο να ειναι ελαχιστο, εως μηδενικο, για τα ματια μου.
Εν ολιγοις, αν διαλεγα προβολεα σημερα θα επαιρνα τον Optoma...
Mε συγχωρειτε αγαπητοι φιλοι, αλλα η αληθεια ειναι αυτη... :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και καλα , ο Τσαρουχας εχει την δικαιολογια της αποστασης.
Αυτος ο unforgiven γιατι δεν περναει να του "ψιθυρισω" δυο λογακια? :lol:
Να τελειωνουμε επιτελους με δαυτους :lol: :lol:

Reaction score
5
:lol::lol::lol::lol:

Εγώ LCD έχω, αλλά δεν έχω πρόβλημα να πάρω DLP τρίτσιπο, αρκεί να μου γίνει μια καλή τιμή :D
Ωραίο το μικρό Colt, αλλά θα πάω να ζητήσω "μια καλή τιμή" με αυτό:

Λέτε να μου κάνουν καλύτερη τιμή ή όχι;;;
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Και καλα , ο Τσαρουχας εχει την δικαιολογια της αποστασης.
Αυτος ο unforgiven γιατι δεν περναει να του "ψιθυρισω" δυο λογακια? :lol:
Να τελειωνουμε επιτελους με δαυτους :lol: :lol:
Αααα... Τα μπερδεύεις αγαπητέ μου :)
Μπορεί να είναι καλύτερος κάποιος DLP, δεν αντιλέγω... Αλλά όταν αγόρασα τον δικό μου, με εκείνους που μου έδειξες θέλω δραμαμίνες. Άσε που από την ηλικία ξέχασες ότι είχα έρθει και είδα με έναν συνάδελφό μου. :lol:
Εσύ γιατί χαίρεσαι τόσο όταν παίρνει κάποιος DLP, δεν έχω καταλάβει! Θέλεις να γίνεται τι δικό σου, ε; :lol:
Να σε πω! Θα με απειλήσεις και εμένα με πιστόλι; :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.226
Ο νόμος λέει ότι ομολογία που εξάγεται συνεπεία βασανιστηρίων ή απειλής είναι άκυρη.
Αντρέα μέχρι εκεί έφτασες ?
Με τον Ιnfocus IN76 τι γίνεται υπάρχει πουθενά επιτέλους να τον δούμε?

Reaction score
5
ε, ναι ρε παιδια, ενοειται οτι ο οπτομα 72 ειναι καλυτερος απο τους LCD D5... ειπε κανεις το αντιθετο?

Reaction score
5
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Λίγο υπομονή μέχρι το φθινόπωρο...

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!!!
η διατυπωση θα ηταν πιο καλη αν λεγαμε οι rebelians θα αντεπιτεθουν για ακομη μια φορα στην αυτοκρατορια...
Η ΤΙ με τις τιμες στα υψη δε θα μας κανει να πεσουμε στην παγιδα των λιγο καλυτερων προτζεκτορ...
Θελουμε προσιτα μηχανηματα... και τα θελουμε τωρα!... κατι που η ΤΙ δε μας δινει!
και οτι εχει περισσοτερα εσοδα, εχει και περισσοτερο χρημα για R&D... φοβου τους LCD 1080p...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω παντως τον 900αρη δεν τον δινω. Μεχρι να βγουν τα 1080, ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση του. Και οσο και να μου αρεσε ο Optoma (και μου αρεσε πολυ) παντα θα υπαρχουν και 1-2 πραγματακια που πρεπει να λαμβανουμε υπ'οψιν μας. Οπως η απουσια μεγαλου zoom και lens shift καθως και η περιπτωση καποιος απο τους καλεσμενους να ενοχλειται απο το RBE. Σαν εικονα παντως το μηχανακι "γραφει". Η διαφορα τιμης ειναι κατ'εμέ, απολυτα δικαιολογημενη(απο πλευρα εικονας παντα). Κακα τα ψεματα... Και εκει ειναι που μου τη βιδωνει η τιμολογιακη πολιτικη της ΤΙ. Γιατι μωρε να μη μπορει να δωσει φτηνα τριτσιπα??? Ή τουλαχιστον να ξεκινησει καμια καινουργια ερευνα για εξαλειψη του RBE στα μονοτσιπα???

Reaction score
5
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Και εκει ειναι που μου τη βιδωνει η τιμολογιακη πολιτικη της ΤΙ. Γιατι μωρε να μη μπορει να δωσει φτηνα τριτσιπα??? Ή τουλαχιστον να ξεκινησει καμια καινουργια ερευνα για εξαλειψη του RBE στα μονοτσιπα???
αφου υπαρχουν θυματα που τα αγοραζουν και ετσι, σιγα μη χαλασει και αλλα λεφτα!!! :lol: :p :lol: 8)

το πολυ πολυ να δωσει τροχο 10 χρωματων και να τους το παρουσιασει σαν νεα τεχνολογια οποτε ολοι παλι θα παραμιλουν για την υπεροχη της Τ.Ι.

V

VIDEOMIX

Guest
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εγω παντως τον 900αρη δεν τον δινω. Μεχρι να βγουν τα 1080, ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση του. Και οσο και να μου αρεσε ο Optoma (και μου αρεσε πολυ) παντα θα υπαρχουν και 1-2 πραγματακια που πρεπει να λαμβανουμε υπ'οψιν μας. Οπως η απουσια μεγαλου zoom και lens shift καθως και η περιπτωση καποιος απο τους καλεσμενους να ενοχλειται απο το RBE. Σαν εικονα παντως το μηχανακι "γραφει". Η διαφορα τιμης ειναι κατ'εμέ, απολυτα δικαιολογημενη(απο πλευρα εικονας παντα). Κακα τα ψεματα... Και εκει ειναι που μου τη βιδωνει η τιμολογιακη πολιτικη της ΤΙ. Γιατι μωρε να μη μπορει να δωσει φτηνα τριτσιπα??? Ή τουλαχιστον να ξεκινησει καμια καινουργια ερευνα για εξαλειψη του RBE στα μονοτσιπα???
Πές τα, πές τα για τους φανατικούς. :lol:
Μην διαμαρτύρεσε για την ΤΙ. Εαν έπρατε όπως εμείς λέμε μεταξύ μας, τι θα πουλούσαν οι κακομοίριδες οι άλλοι; Για να μην σου πω οτι και οι τιμές των lcd's  γι'αυτό είναι χώμα. Σου λέει...<< τι τιμή να βάλουμε αφού οι αντιπαλοι παίζουν στο "CH.L"; Θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι>>

Reaction score
164
VIDEOMIX said:
Μην διαμαρτύρεσε για την ΤΙ. Εαν έπρατε όπως εμείς λέμε μεταξύ μας, τι θα πουλούσαν οι κακομοίριδες οι άλλοι;
Έτσι... Έτσι... Είναι και φιλεύσπλαχνη η καϋμένη... Αφού φανταστείτε ότι το rainbow και τη μειωμένη αναλυτικότητα τη βάζει για να πουλάνε και οι υπόλοιποι.
Βρε, τι καλή εταιρία... :?

Reaction score
10
Και εσύ τέκνον Λευτέρη;

O Tempora! O Mores!

ΥΓ. Ο 7700 που πριν λίγο καιρό παραλάβαμε στη δουλειά δεν μετράει για αλλαγή στρατοπέδου, εεε;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis